Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

• 107 808
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Не знаех за тази 15% отстъпка... Хмм браво  newsm78 ще взема и аз да се възползвам  Hug Благодаря на тези, които повдигнаха темата за отстъпката за РД. Иначе по темата, аз съм доволна от почистващите, перилните препарати, като фаворити са ми Фрош, ДМ, Балеа, както и ароматизаторите с пръчици на Фрош. Харесват ми и салфетките, както и спрейовете за тяло на Алверде, последно си взех крем за лице противобръчков на Лавера. Засега съм доволна. Друго в момента не се сещам...

# 316
Момичета,благодаря ви за информацията,която ми дадохте.Използвах си отстъпката от 15% и съм доволна.Попълних талон,на който пишеше,че може да се ползва неограничено в седмица на РД.Но имам друг въпрос в момента - когато детето има РД и искам да използвам отстъпка как може да се докаже?С акт за раждане или...?

# 317
с акт за раждане

# 318
  • София
момичета - някакви хубави и не много скъпи кърпички за сушилня дали има в ДМ?

# 319
имаше някакви за освежаване, ама ни то марка ни то цена помня.

# 320
  • Варна
Момичета от Варна,  на 3. декември филиалите тук празнуват рожден ден и ще има 15% отстъпка от цялата сметка  Party

Забравих да добавя, че важи при сметка над 30 лв. (аз като вляза там 30 кинта не ми мърдат  Embarassed)

# 321
  • София
Каква полезна тема  Peace Вместо запис да споделя задоволство от тези продукти:

Denk Mit таблетки за пералня - котлен камък (водата тук е МНОГО варовита и подобен продукт е силно необходим)

babylove Mama Massagecreme - крем за бременни и родилки срещу стрии  (не мога да пипам олио и ви уверявам, че изборът на кремове за целта на пазара е силно ограничен. Този конкретно е на чудесна цена, с много слаб аромат, попива бързо и се усеща много добре)

# 322
Отдавна се каня да ви питам, но сега аз ще кажа за

http://www.dm-drogeriemarkt.de/cms/servlet/segment/de_homepage/d … ksteinloeser.html

препарат за тоалетни.

Доста добре действа, но истинския тест ще е на вилата, там водата е такава, че  има около 2 мм наслагвания по тоалетната, ако живеех там, сигурно цялото село щях да вдигна на крак, срещу тази вода, направо кал тече от чешмата, а хората си я плащат като питейна вода.

За цената нямам думи - 2 лева, да видим до кога ще е толкова, възмутена съм, детската пяна за ръце, която беше 3.50 сега е 5,00 лева. Е няма да я купя пък.

# 323
И аз ползвам таблетките за пералня за котлен камък и съм доволна как се изпират дрехите, нямам идея какво е състоянието на нагревателя. Ползвам и таблетките за миялна денк мит и те са доста евтини.

Извинявам се за отклонението от темата - @ evhen, и при нас е така на вилата, с тази разлика че ''питейната'' вода в селото я пускат само в събота... а тази от кладенеца е ужасно варовита. Обмисляме решение с филтърна система за водата за цялата къща, омръзнаха ни химикали и бутилки с мин. вода  ooooh!

# 324
Отвориха ли магазина в Пазарджик?

# 325
Чакаме щом стане ясно кога, ще пиша.

# 326
  • Пазарджик
И аз го чакам. Вчера ходих да проверя, всичко е наредено вече, но още не е отворено.

# 327
Да кажа, ако някой се интересува, че памперсите на "Пуфис" с картата бейбибонус са на промоция  и излизат на 19 лв.  Peace

# 328
аз съм много доволна от един крем-вазелин с невен, голяма опаковка е, доста е мазен, но е идеален за огромния ми корем и петите си мажа с него....страхотно омекотява....

# 329
А аз съм много доволна от едни овлажняващи капсулки за лице на Balea (за първи път намирам продукт, който наистина трайно да ми овлажнява кожата, без да лъщя после  Simple Smile ) и също овлажняваща маска за лице с алое вера, пак на Balea, аз съм с много суха кожа и тези продукти наистина ми решават проблема  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт