Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

• 107 780
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
  • София
а някой дали знае, дали балеа мед ултра сензитив може да се ползват за деца продуктите?

# 361
  • София
Здравейте, момичета!

Искам да ви попитам дали в DM сте виждали да продават продукти на марката Elea? Минах много набързо през магазина на Славейков, но не видях нищо там. Ако в един DM няма дадена марка, дали със сигурност и във всички други магазини от веригата я няма?

Благодаря ви предварително!   bouquet

# 362
Какво ще кажете за крема с хиалуронова киселина?  newsm78

# 363
В българския дм дали има бирена мая? В немския има, и то няколко вида, но по бг магазините като цяло май липсва..

# 364
  • Варна
В българския дм дали има бирена мая? В немския има, и то няколко вида, но по бг магазините като цяло май липсва..
Във всяка аптека ще намериш бирена мая.

Хубав ли праха за съдомиялни на ДМ?

# 365
  • I want it all and I want it now.
[
Здравейте. Купих си очна линия от ДМ в петък. Днеска, като я отворих видях че е изсъхнала. Имам ли право да я върна и да искам да ми я заменят? Пазя си и касовата бележка.

Смениха ми я,без проблем. Laughing Така че пазете си касовите бележки. Peace

# 366
  • Бургас
Във всяка аптека ще намериш бирена мая.

аз съм доволна.
за памперс-гашите никой ли не е обръщал внимание  newsm78

# 367
  • Mediterraneo
Да споделя нещо. Предварително попитах дали дете на 2 години може да ползва 15% намаление в седмицата на РД. Отговориха ми утвърдително и реших, че ще изчакам дотогава с покупките.
На касата обаче след седмица друго момиче не ми призна акта за раждане и отказа да ми направи отстъпка. Разправях се, понеже наистина доста бях напазарувала, а и се разкарвах специално заради отстъпката един вид. Звъня едни телефони, провежда едни дълги разговори, в крайна сметка ми направи отстъпка без дори да попълвам картончето...
Та да знаете- явно отстъпка за РД се ползва само от хора с лична карта.

# 368
  • Варна
Та да знаете- явно отстъпка за РД се ползва само от хора с лична карта.

Аз специално питах с форма от сайта им, отговориха ми от централата, може с акт за раждане - ползвахме този на брат ми, който живее в чужбина и е там с документите си, но актът му е тук и никакво проблеми нямаше. Може би служителката не е била запозната.

# 369

имаше и добри отзиви от едно момиче, май от Ямбол. Аз не го харесах, миришеше ми на химия и хлор.

# 370
Една приятелка въобще не е доволна от праха за съдомиялни - въобще все едно само с вода е мила чиниите  ooooh!

# 371
Не бих го пробвала този прах. Вероятно е наблъскан с хлор. Отделно и фосфати.

# 372
Шампоаните са им икономични като цена и не са лоши

# 373
И аз съм доволна от шампоаните им които са по 2лв и нещо  Peace

# 374
  • Варна
За прах за съдомиална нищо не мога да кажа, но таблетките от серията Nature са много добри. Имам чувството, че по добри не съм ползвала и пише, че са без фосфати, консерванти и парфюми.

Общи условия

Активация на акаунт