Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

• 107 413
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Използвала съм Клоран, Тigi и днес пробвах този от ДМ. От 3те Клоран е най-хубав за мен, но е най-скъп и свършва супер бързо. Тigi и Белеа са ми на едно ниво, като забележката ми към 2рия е силната миризма по време на пръскане, както вече писах.

Много полезно инфо, мерси Peace Аз ползвах на 2 пъти Клоран, но отдавна не съм. Сега в студа, по-често нося шапка и косата се сплесква и омазнява много и по-бързо. Мия я през ден, тъй като съхне бавно и със сешоар от 2200 волта на 3та степен Crazy Мислех да започна всеки ден, тъй като на втория ден е сплескана и мазна, но това за мита сутринта, а на обяд мазна е тревожно Sad Иначе и аз съм позлвала шампоани и за честа употреба, и за дълбоко почистване...скалпът ми се излющва, косата не остава по-дълго чиста.

# 541
Някой чувал ли е, че утре 29.02, при сметка над 20лв ще се ползва 15% намаление?

# 542
Някой чувал ли е, че утре 29.02, при сметка над 20лв ще се ползва 15% намаление?
ауу, верно ли! Супер  Sunglasses

# 543
  • Mediterraneo
ауу, верно ли! Супер  Sunglasses

Да, тъкмо това влязох да ви съобщя  Grinning

# 544
Момичета тази информация от къде я имате? На 100% ли е сигурно, че съм с бебе и да не се разкарвам.За  всички стоки важи?

# 545
  • Mediterraneo
Аз от страницата на ДМ във Фейсбук.

# 546
# 547
  • Хасково
Ползвали ли сте някоя от  спиралите на Алверде и доволни ли сте? За 2ри път окото ми се подува и развивам контактен дерматит от спирала на Лореал и съм се наканила да пробвам нещо уж по-близко до природата Thinking

# 548
  • София
В момента ползвам такава спирала.Миглите добре се оформят,с извита четчица,био е уж,не дразни очите.Но... една идея по-лесно се сваля и размазва.Със спиралите на Лореал и сълзи да роня/без да са водоустойчиви/ не мажат толкова,а тази все едно с въглени съм се мазала.Няма да казвам как се почувствах на един басейн Embarassed.Въобще не се и сещам,че съм слагала спирала и си ходя размазана,а явно съм изглеждала потресающо.Добре,че една приятелки се появи да ми каже.С друга спирала не ми се е случвало подобно нещо.

# 549
  • вече Пловдив
Спиралите на Алверде не са лоши. Аз съм с контактни лещи и заради това си взех такава, по препоръка от форума. Не ми дразни очите.  Peace

# 550
И аз имам спирала на Алведре от тези с гумената четчица.Наистина много лесно се размазва и затова спрях да я ползвам.Иначе оформя добре миглите,но....

# 551
  • Хасково
Мерси за отговорите, момичета!  bouquet

# 552
  • Плевен
момичета, много се извинявам, за утре - 08.03. дали ще има намаление ?  Rolling Eyes

# 553
  • Варна
Утре за дамите ще има подаръци, копирам от стрницата им във Фейсбук:
на 8 март ще получите двоен подарък: при покупка на декоративна козметика и парфюмерия получавате 20% отстъпка, както и талонче за отстъпка от 15% при покупка над 20 лв. за периода от 9 до 31 март

# 554
  • Плевен
Джиджи- Биджи, мерси много  Hug
дано кристали за коса и масло за тяло да са към "декоративна козметика и парфюмерия"

Общи условия

Активация на акаунт