Дюкан ще помогне на всички навред как да погледнат смело напред - 253

• 40 703
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
здравейте и от мен.
Rosyeta то рак според докторите цигарите приченяват рак ,яденето на свинско вдига холестерола, алкохола убива и каквили не подобни глупости.И защо диетолозите започват да пишат и говорят ,че този режим е такъв и онакъв в периода на диетите.Отговорът е ,че те остават без работа. И как да не говорят като жените сами си отслабват без да дават пари за посещения и говорене с тях.

# 331
mimensita хич не се дразня,но ми е тъпо да чета нон стоп колко вредни били протеините,при условие че само белтъчините не може да се синтезират от организма.
Тъпи са ми доводите.Разбирам да се казва че при някой заболявания свързани с липсата на калции, трябва да е под мед.контрол....че поради липса на плодове може да има липса на витамини и че трябва добавки и т.н. и т.н.А то веднага едни проповеди за лечебен глад и целулоза.Ами ако човек трябваше да яде само трева,щеше да е преживно бе хора!!!
И като се има предвид ,че не се яде свинско и т.н.мазни меса,пълномаслени млечни продукти,изключено е олио и маргарини,то холестерол и транс мазнини и всякакви други са в много по-малък прием за седмица отколкото в една порция боб с ребърца.
Както и да е ...явно наистина диетолози се изказват  само и само да подсетят аудиторията ,че са живи.
Хайде сега малко лични неща.По калкулатора на Дюкан трябва да съм 62 кг,в момента съм толкова,но...размерите са...
 Х-95,  ГО-99,  Т-80,  Б-60             при старт
 Х-101,ГО-101,Т-101,Б-55
С талията зациклих,започнах да свалям от баджаци и гръдна.Днес ми е първи ПП ден от 5.Мисля да изкарам и 5-те ПЗ и след това съм в чуденка.Да скачам в трета със спорт в големи количества или да продължа без спорт 2-ра фаза????Но талията едва ли ще спадне със спорт...
Приемам всякакви съвети и програми за кифлите по шкембето.

Последна редакция: пт, 22 юли 2011, 21:36 от lout

# 332
Пиратка,
респект към твоите успешни 4 г. в 4-та!!!
Сподели своите малки тайни, моля те!

envia, да си призная понякога се чувствам късметлийка като чета колко момичета се връщат на поправителен. Явно при всеки е различно. Аз лично открих топлата вода в трета. Втора няма проблем, там всичко е ясно и точно. Искам да кажа на момичетата които пишат, че въпреки, че не спазват стриктно трета, продължават да свалят - внимавайте, и аз бях така. отпуснах се, прекалявах с плодовете, а и с други неща и въпреки това продължавах по мъничко да свалям, нооооо до един момент. Идва време в което организма вече спира да се движи по инетрцията която е набрал. Бързо се усетих и започнах да бъда по-стриктна. В четвърта, какво да ти кажа, при мен коренно се промени начина ми на хранене. Разбира се и при мен се получи това окръгляне на мерките за което много от момичета говорят, но килограмите си останах същите. Слава богу не е толкова фрапиращо.  спазвам си протеиновия ден, разбира се не винаги е четвъртък, меня го, според зависи, триците задъжително, рядко пропускам. Но да речем вече не прекалявам с плодовете както преди режима. сега гледам да ги хапвам предимно до обяд и на отделно хранене. Така е и със сладкото. Не се отказвам от него, но с удоволствие например си хапвам парче торта или черен шоколад за междинно ядене. Хляб ям със зеленчуците, и тях вече по навик приготвям почти винаги на скара, но с месо никога. Месо ям всякакво, но винаги само със салата, никога с картофки, ориз, тях отделно. Ако на обяд хапна нещо много калорично, вечерята е по-лека. Избягвам късните вечери, но когато се наложи, не правя проблеми. И нещо което за мен е много важно - не пропускам хранене. Правя си дори междинните хапвания в 10 и 16 часа, нещо леко, плод, шоколад, но избягвам да се чувствам гладна. По малко, но редовно. Втълпила съм си, че това е начина да не забавям метаболизма на тялото. Това е, не се вманиячавам ако наруша изброените неща, а и аз не съм в първа младост, така, че съм доволна, чувствам се добре и здрава, пълна с енергия.  Продължавайте момичета, заслужава си...хайде, че стана много дълго  Hug 

# 333
Здравейте. Благодаря на всички за милите думи !   bouquet
Наистина се чувствам добре и спрях да обръщам внимание и да се дразня на тези , които ми казват , че съм се свършила , станала съм кожа и кости , приличам на скелет и т.н. Смятам , че тези 59 кг са ми идеални за 163 см височина ! Само корема още ме дразни малко , но и с него ще се справя. За сега третата ми фаза върви добре , въпреки , че са минали само 5 дни. Както бях писала възнамерявам всичко да въвеждам много плавно. Досега два пъти съм яла плод / по една малка нектарина / и тази вечер за първи път сирене. Все си мислех , че тези количества са малки , особено за сиренето , дори тази вечер докато си го теглех на кухненската везна си виках брех , че малко , но като го съчетах със салатката от един малък домат + 3 корнишончета и пилешката пържолка , се нахраних много добре. Гала вечерята ще я оставя за другата седмица и то само веднъж , а не два пъти. Това разбира се като за начало. Да свикне малко организма с новите неща , че четири месеца само ги е мирисал  Grinning Това с мирисането не е шега да знаете - много ми се смееха на работа като миришех сладоледите , пъпешите и разни други вкусни неща..... Confused
Хайде стига толкова за сега - лека и отслабваща нощ на всички.

Едит : Чакайте да ви се похваля и с малките кумове - моите две слънчица  Simple Smile

http://isache.snimka.bg/other/dyukanska-transformaciya.596867.24338066

Последна редакция: пт, 22 юли 2011, 23:08 от isache

# 334
  • Испания
Едит : Чакайте да ви се похваля и с малките кумове - моите две слънчица  Simple Smile

Красиви като мама си!  Hug Малкото е като ангелче. Ако някой ден имам внучка /засега имам само внуци/, щЪ потърся...  Joy

# 335
Малкото е като ангелче. Ако някой ден имам внучка /засега имам само внуци/, щЪ потърся...  Joy

newsm62 newsm62 newsm62 smile3521  love001

# 336
  • Испания

Смей се ти, смей се... Има да си готвим двечките дюкански манЖи... Ще ти дам да ползваш и силиконовите ми форми /кухненските, де! даН помислиш, че друг силикон имам? тц!/  Wink

# 337
Smileys ще ме умориш  Joy Joy Joy rotfImbo  особено със силиконовите форми - нямам нищо против да ползвам и други ако имаш , че след кърменето и отслабването нищо не остана  Laughing

А пък след вчерашното ядене на плод и сирене и на всичкото отгоре в 23,30 изпих 200 мл прясно мляко , тази сутрин кантара не помръдна - същото като след протеиновия четвъртък - 58,9 кг - супер  newsm44 А дано все така да вървят нещата....  Praynig

Усмихнат ден на всички !

# 338
Ха добро утро слънца мои! Hug Обичам сутрин да си пия кафенцето с вас Wink
След дву дневният престой на село с хапването на многото плодове и гала-обяда, днес кантарев ме наказа с 63,300 кг.  ooooh! Ама сама съм си виновна де... Друг път няма да прекалявам с плодовете. Днес ще си хапвам заешко месце със зеленчуци и ще се надявам утре кантара да е по благосклонен. То и без това нямам плодове у дома, а до обяд няма да мога да изляза, та днес ще ги пропусна за сметка на предните дни. Добре, че изпрах килимите и пътеките + бебешката количка на малката, че ако не беше  фиц-зарядката кой знае какви тигани щях да ям от моя кантар тази сутрин. Вече си мислих, че ще мина 64 кг. Embarassed
isache, това малкото бонбонче и аз си го заплювам за зетче. Ако знаеш каква кукличка си имам у дома. Все вика: "Мама, ам-ам". Нея само с дюкан да я храним. Много обича месце. А на печената скумрия как се нахвърля...

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 09:20 от veroni76

# 339
  • София :(
                   Добро утро  Hug
          veroni76, обичаш да го пиеш кафенцето, ама нещеш да го сервираш, нали  Simple Smile Хайде, този път ще минеш метър, че и без това вече е готово  Wink

Последно напомняне - софийска среща след броени часове - от 13 в Дивака на Гладстон    
                    Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 340
smileys - преди теб съм за кумовете, че нали скоро ще сменям името на Бигбаба4 и  почти сигурно е че ще се  запишем с  първата девойка. newsm44. Пиратка - не можах да разбера как си успяла да напишеш точно това което правя аз  newsm10. Май няма по успешна формула за четвърта или така наречената "доживотна". Само да добавя, че за такива които не работят или по скоро не се движат много е полезно и малко физическо натоварване. Понеже в горещината разходките се осъществяват трудно /само с кучето до близките полянки/ е хубаво да се инвестира в някой уред в къщи. Казвам го защото аз си обзаведох мини фитнес с помоща на няколко приятелки newsm51. Едно вело, един степер и един диск за връткане и така къде по 10, къде по 15 минути от време на време и се посъбира някой час на ден/но не го правете докато вършите други дейности-като гладене например Joy/. Не е много , но поне не е и нищо. Когато ходиш на работа или гледаш някой мъниче , все пак правиш някакви движения, отделно някой от професиите са доста натоварващи - става въпрос за такива баби пенсионерки като мен:) Сега съм пред нова дилема. Големия син от 148 кила успя да се докара до 116 с фитнес и  почти Дюкан,  по препоръка на фитнес инструктора , обаче количествата са доста ограничени, другия син и той реши че е напълнял   /беше 78 сега е 98-направо е олелемайко?/ и сега ще започнем с ограничаване на вредните храни/бедна ви е фантазията какво и в какви количества ядеше #Crazy/, дъщерята си се ограничава след като успя да отслабне с еди неразумен глад, който обаче беше  извън моя контрол, ноооооооо остава двеста килограмовия ми мъж. Та така, къде е проблема. Той като цяло няма нищо напротив да свали някой килограм, но не обича никакви ограничения/нали за  това е станал толова пълен и си е докарал диабет/ и никакво движение. Не знам как да постъпя с него. Обича месо ама тлъсто, обича салатка ама със сосове и мазнина, обича пържено и сочно месо, закуски задължително - баничка, тутманик, сандвич, пица абе все такива неща. Не знам как да го подхвана. За трици, риба и някакви ограничения не мога и да си помисля, или пък за някакъв по стриктен режим....... Давайте съвети моляяяяяяяяяяяяяяяяяя:)

# 341
bigbaba3,
не знам дали си попадала на едно предаване по ТВ7 /дано не бъркам/ от 21 ч, мисля че е всяка делнична вечер. Посветено е изцяло на диети, здравословно хранене и пр. Участват двойки - един дебеланко към и над 150 кг, който иска да отслабне, и една свръхслаба към 45-50 кг, която иска да напълнее. Там нагледно им обясняват, кой как се храни, какво трябва и какво не, до какво води теглото им в здравословен план... И след определени седмици отчитат резултатите. Интересно е, как хранейки се здравословно с разлика едниствено в количествата - единият отслабва, а другият пълнее! Та от там можеш да го подхванеш, да изгледа поне една серия! Wink

Пиратка,
много благодаря за споделеното! Hug

# 342
bigbaba3 нали при диабет се ограничават мазнините и въглехидратите,би трябвало ако си спазва режима за диабетици да намаля и кг.След като няма желание за диета,дали може да   яде в нормални количества през деня,а вечер ПЗ на скаричка и по-раничко.Така пак би трябвало да намали някое кг.Но ако не прояви желание,няма как да направиш пилешко фенерче с вкус на свинско ребърце или млечен сос с вкус на сметанов.

# 343
Добро утро момичета.
mimensita мерси за кафето и закуската.
Днес кантара ми покоза че вече съм 64кг. newsm44 newsm44 newsm68 newsm68
Още малко само 14кг.Толкова много кила свалох ,че тези ми се струват малко Grinning

# 344
  • Испания
ДобрЮтро!  Hug

нямам нищо против да ползвам и други ако имаш , че след кърменето и отслабването нищо не остана  Laughing

Други силиконки - йок! И аз имам голЕма нужда от други, защото от гръдна обиколка 110 остана "ребро с пъпка" или нааааааааай-много "яйца на очи", ама не се оплаквам. Мъж ми мърррка, но проблемът си е негов.  Wink

veroni76, обичаш да го пиеш кафенцето, ама нещеш да го сервираш, нали  Simple Smile Хайде, този път ще минеш метър, че и без това вече е готово  Wink

Как да те обиди девойката, като си ни свикнала на твоето кафе и закуска?
Весело надивачване днес!  Hug

smileys - преди теб съм за кумовете, че нали скоро ще сменям името на Бигбаба4 и  почти сигурно е че ще се  запишем с  първата девойка. newsm44.

Аааааааааа, не!  Naughty Аз си го заплюх първа пък!  Crossing Arms Ако се наложи, ще си мерим силиконЯ с теб!  Joy Hug

Общи условия

Активация на акаунт