Породисто куче се взима от лицензиран развъдник, за да знаеш че животното е здраво (освен чистокръвно). Голите китайски имат доста особености при отглеждането и само един добър развъдчик може да те насочи и напътства. Иначе можеш да си вземеш нещо головато, но от ферма животните се заплождат и израстват в ужастни усложия, а кучките за разплод раждат до изнемога и след 2-3 години биват убивани или напоследък "по хуманно му" изхвърляни. Надявам се не искаш да ставаш част от това..
Дъщеря му е алергична но с това куче няма проблеми. Имам приятелка която е алергична и към кучета, и към котки, но 16 години си гледа португалско водно куче без да е имала проблеми. Голите кучета са редки и скъпи, така че ако ти е заради алергията, можеш да си вземеш друга хипоалергенна порода, която може да се намери по-лесно и на по-поносима цена, и ще изглежда къде къде по-добре от тоя плешив грозилник, хаха

Виждала съм кожухчета за кучета с пухкави кожички по краищата, направо се залепих за него, ама нямам куче. И са много скъпи дрешките. Моят ветеринар продава в кабинета си гръцки дрехи и чорапи, прииска ми се да си взема куче, за да го обличам. Роклички, тениски, палтенца, шлиферчета, якенца. Чорапките - 4 броя - струваха преди две години 17 лв 
Препоръчани теми