Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са обичайните симптоми на бременността?
Какво представлява зреенето на плацентата и какви са неговите ефекти?
Какви са обичайните симптоми на бременността през последните седмици?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са обичайните симптоми на бременността?
-
Какво представлява зреенето на плацентата и какви са неговите ефекти?
Зреенето на плацентата е нормален процес, който обикновено се случва в по-късните етапи на бременността. Този процес може да доведе до преждевременно раждане, но в повечето случаи не причинява проблеми. Важно е бременните жени да следят отблизо този процес и да се консултират с лекар, ако имат някакви притеснения.
-
Какви са обичайните симптоми на бременността през последните седмици?
-
Какво представлява болката в ставите по време на бременност?
-
Какво представлява хълцането на бебето по време на бременност?
Искрено се надявам беба да поизбърза с 1-2 седмици, няма да се разсърдя, че с тия движения цяла нощ и сега не спира 
Моя син като гледа всички с коремите и вика: "Ей, ама тука май само аз не съм бременен!"

Явно само аз съм доволна от моята ЖК и то не защото докторката ми е позната , просто жената си обръща внимание на всеки , чакала съм пред кабинета й и обръща внимание на всеки поне по 20 - 30 минути. А за такива некоректни лекари , няма ли начин да се подаде жалба в ЗК , може да има опция и да е в електронен вариант , не трябва да ги оставяме да си развяват коня , все пак нашите осигуровки им осигуряват заплатите.
Хемоглобин ще пусна пак в петък , защото в понеделник съм на преглед , да видим дали за 5 дни пиене на Ферофолгама има повишение 
Онзи ден като ходих в Шейново специално попитах дали ще трябва. Казаха ми, че не трябва при условие, че си нося изследванията за СПИН, Васерман, Австралийски антиген и кръвната група. 

Иначе тенкю за посрещането 
На телефонното ми обаждане се отговори разсеяно (както почти винаги), че е приключил по-рано и е запразнил и даже сега си паркирал колата еди къде си
Какво да си говорим, а...
Охххх поне малко ми остана!