АВГУСТ - време за море, но ... със сладко бебче в ръце!

• 36 670
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
Честито на двете мами,да са ви живи, здрави и много красиви малките принцеси  newsm51 newsm51
Сега вече мога да кажа добро утро!Нищо че тук пак вали,но с тези хубави новини как да не ти се вдигне настроението GrinningПратете някакъв градус насам,че умряхме от студ Wear Umbrella,а и дрехи вече нямам за такова време.
Аз не можах да се сдобия с килотки Joy,попаднах на едни много готини бикинки,въпреки че не понасям подобни неща,дори и боксерките ме дразнят,сега няма да имам друг избор май Blush

# 406
  • Оранжевата стая
Честити момиченца - да са живи и здрави бонбонки

За памперсите и кърпичките - сега докато е топло много, ползвам на Памперс, тези тънките с алоето за разхлаждане. То най-хубаво е многократните пелени, но така и не се настроих да проуча и да поръчам от тях.
За кърпичките - ползвала съм на Памперс и на Хъджис - няма особена разлика между тях, но ако можете да НЕ ги ползвате ще е най-добре. На мен ми се е налагало само 2-3 пъти да ги ползвам, когато съм навън и се е наакала малката. Иначе гледам да сменям памперсите вкъщи или на места, пригодени за това, където има течаща водичка  Mr. Green

# 407
  • Варна
Минавам и тук да честитя новите ни попълнения,да поздравя мамите и да им пожелая здрави,щастливи и послушни дечица  Hug

# 408
Честито на мамите и дано бебчовците ги слушат много !!!

# 409
  • София
Честито на  maminka13! Да е жив и здрав малкия Никола и само радости да носи вкъщи!
Аз съм взела памперси на Памперс - сензитив и кърпички на Памперс.

# 410
4естито на мамите на последно родилите се бебенца...... ами то настана един бебевалеж- браво, това да се 4ува от тук нататък та 4ак до края на август!!!!!!! stork-girl stork-boy

Хайде и моми4енцата да запо4нат да идват, 4е да правят компания на нетърпеливите мом4енца....

Аз имам о6те мах 2 седмици, но ако 6те е секцио и по-малко, ве4е нямам търпение да се видим с мойта звезди4ка..... Ина4е в понеделник 6те съм при доки за последно и да видим колко е голяма момата.... И дали иска да излиза ве4е.... Много мърда и 4ак понякога ме боли, няма място милата ве4е в корема ми, а отдолу така ме боли - не мога права да стоя дълго време. При вас така ли е с болката в слабините?
Да ви питам вие как сте със секса или това е табу за момента????  Embarassed
Ние не сме спирали, но се ограни4аваме все пак, по-рано ме бе страх да не родя преждевременно, но сега - на воля.... Само дето корема много ми пре4и, но се намират на4ини, а и не6то желанието ми се е пока4ило, за6то ли???!!!! Rolling Eyes

# 411
  • Германия
Нали си знаеш - майката на многото работа е лежането. Ако е толкова спешно - има кой да го свърши!  Joy
На теория - да, ама на практика наистина нЕма кой да ми ги свърши задачките (поне не и както аз искам), та се налага да се поизпотя още малко Tired Иначе тенкю за посрещането  bouquet

Вени, с тези премествания по никое време, тежичко ще ни дойде, още повече както имаме "напредък" и двете hahaha Но все ще се справим - само бебовците да кротуват Hug

И като си говорим за съвестни и примерни доктори... Моя 'убавец (АГ), като се чухме последно докато бях в болницата, ми поръча днес "по икиндия" (сиреч към 12 часа) към края на работното му време, да се кльофна пред кабинета, че да не чакам много и да ми даде закъснелия 45-дневен болничен, аз пък да му дам резултатите от изследванията отпреди седмица и пр. Исках най-накрая да се разберем за раздането, както и да ми разясни как стои въпроса с неонатолозите при раждане т.е. аз както искам да се сложи допълнителна пасивна ваксина за хепатита на бебчо (строго препоръчана от хепатолога ми), а тя е малко по-сложничка за слагане и трябва лекарите предварително да са запознати с начина на действие, как се слага, защо, как взаимодейства с другите ваксини и пр., та трябва да знам с кого да говоря и какво да направя, за да си гарантирам поставянето и на стандартната ваксина и на тази и по този начин бебчо да е защитен от моя гаден вирус... Да, ама ха познайте като се затътрих в най-големите жеги до болницата, дали имаше някой в кабинета Rolling Eyes Естествено, че не Close На телефонното ми обаждане се отговори разсеяно (както почти винаги), че е приключил по-рано и е запразнил и даже сега си паркирал колата еди къде си #Crazy Ми то какъв болничен точно ми трябвал, ааа онзи ли, ми той не ти е спешен, ела другия понеделник, когато съм на работа ooooh! Позеленях просто! А аз планирах да взема рецепта за въпросната ваксина, за да мога да я поръчам (само от София от вносителя може да се вземе), а по възможност и първо да говоря с неонатолог, за да имам гаранции, че няма да дам 250лв и да ми артиса ваксината за бебо smile3514 Какво да си говорим, а...

Между другото, малко питане към ЛЛЛ - хепатолог ми препоръча да НЕ кърмя бебето си, тъй като вирусът се съдържал и в кърмата. Учудвам се, защото знам, че концентрацията е ниска в кърмата и при положение, че се направят и двете ваксини - активна и пасивна, то за детето рискът е пренебрежимо малък Rolling Eyes А въпросният хепатолог е в екипа на един от най-добрите в тази област (доц.Желев от екипа на доц. Антонов  - УМБАЛ "Св. Иван Рилски") и би трябвало да е запознат с последните новости в областта newsm78 Да не би да има нови изследвания?

bradata, би ли уточнила за какъв тип става въпрос, за да мога да ти дам възможно най-полезна информация.  Peace

# 412
lunna pateka, за секса , при нас положението е доста зле , не сме правили такъв от април месец ... но при нас е така , просто страха е много голям след 4 години неуспех ...
 А за дисконфорта и риткането на бебо ... мен така ме натиска надолу , че поне 5 пъти на ден си мисля , че ми се ходи до тоалета и като отида няма нищо , само си седя ...

Аз съм си купила памперс сенситив и кърпички 2 пакета пак техни , като памперсите и 1 пакет от кърпите ще е за родилното , и живот и здраве като родя ще вземем по голям пакет памперси според размера.

# 413
Добро утро (или поне беше, преди пак да стане жега  sweating )!
И аз да си кажа, че се смях със сълзи вчера с бикини казуса.  Joy И смях или не ще е добре и аз да проверя дали ще се нацедя в еднократните, че така и не съм ги гледала.  Rolling Eyes
Пък за секса, пусти мерак за лъвче да се преборим, та питайте утре.  smile3508 Или поне така съм се навила де, въпреки, че тия все уж последни приготовления вече ми идват в повече. Но поне се надявам, че до понеделник наистина ще сме приключили та да си се отдам на лежарно чакане и мотане по цял ден.
И пак едно голямо ЧЕСТИТОООООО за новите ни бебчета и мамите и татковците им!   bouquet

# 414
ЩЪРКЕЛОВА ВЕСТ: Илианка днес е родила дъщеричка Никол! Да и е жива и здрава, бързо възстановяване на мама!

# 415
Здравейте бремелинки,

КОЛКО МНОГО БЕБЕТА!
Честито на новите мами!!!   bouquet
Да са им живи и здрави бебоците!!!
Наистина августувските бебета като че ли бързат да се покажат! Особено момченцата са сякаш по-нетърпеливи. И аз се ориентирах окончателно за Шейново, избрах си и доктор! Съгласен е да се опита за нормално раждане, което ми беше един от важните критерии. Не толкова приятната новина е, че тъй като имам предишно секцио, нямало да може да ползвам епидурална упойка, защото това не би ми  позволило да усетя евентуалната болка при разкъсване на матката  ( Praynig дано това е остане само в полето на възможните рискове!)
Иначе беба е около 2800 - 2900 гр, което в случая също е добре, защото твърде голямо бебе би направило нормалното раждане по-рисково в моя случай....
иначе вчера след прегледа се върнах вкъщи и леко позадрямах (напоследък ми се случва редовно) и сънувах че ми пада въпросната тапа от което се стреснах и се събудих моментално!!!
Наистина вече новите цени са публикувани, на сайта на Шейново поне.
Така че, вече остава само да раждаме!  Grinning

# 416
Честито на всички родили мами Simple Smile Нека бебчетата има носят много радости, да са винаги здрави и да радват много мама и тати Simple Smile Целувам ви всички и ви прегръщам....пък вече вместо за коремчета ни ще говорим за техните Simple Smile Hug Hug Hug А на чакащите все още мами пожелавам също един прекрасен финал на тези 9 месеца през които успяхме да се справим с всичко заедно и най-хубавото тепърва предстои  Heart Eyes

# 417
И тук честито на новата ни майчица и бебката й! Да си се гушкат със здраве!
И аз съм взела Памперс пелени - единичка, 43 бройки в пакетче, кърпички също на Памперс, Сенситив са мисля. Даже и кутия си взех за тях, после само пълня с нов пълнеж, много е удобна, знам от племенницата ми.
При нас секса не е табу, правим като имам желание аз, че ако питам милото да сме изкъртили спалнята до сега. Сега мисля 10 дена докато докито ми е в отпуск да не правим, че да не тръгне бебка по-рано, за едното таковане не искам да раждам при непознати. Но още вечерта на 2 август го мятам моя та да се ражда бебка до 6.08  smile3508
Иначе ни донесоха кошарата снощи, много е хубава!!! Вече сме готови за бебка, липсва само кош за пране, дето го купувам от 2 седмици, ама все не остава време за него. А и се чудя за памперсите да купувам ли отделно кошче или ще ги хвърлям в кухненския или този на тоалетната  newsm78 ?

# 418
Честито и от мен на maminka13, на Вики Григорова и на Илианка, от която чакаме новини как е минало и колко е голяма Никол Hug

# 419
Честито на новите мами сладките им бебчета. Да растат много силни и обичани, а на мамите много  радост и вързо възстановяване.

Общи условия

Активация на акаунт