Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са обичайните симптоми на бременността?
Какво представлява зреенето на плацентата и какви са неговите ефекти?
Какви са обичайните симптоми на бременността през последните седмици?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са обичайните симптоми на бременността?
-
Какво представлява зреенето на плацентата и какви са неговите ефекти?
Зреенето на плацентата е нормален процес, който обикновено се случва в по-късните етапи на бременността. Този процес може да доведе до преждевременно раждане, но в повечето случаи не причинява проблеми. Важно е бременните жени да следят отблизо този процес и да се консултират с лекар, ако имат някакви притеснения.
-
Какви са обичайните симптоми на бременността през последните седмици?
-
Какво представлява болката в ставите по време на бременност?
-
Какво представлява хълцането на бебето по време на бременност?
Пратете някакъв градус насам,че умряхме от студ
,а и дрехи вече нямам за такова време.
,попаднах на едни много готини бикинки,въпреки че не понасям подобни неща,дори и боксерките ме дразнят,сега няма да имам друг избор май

Иначе тенкю за посрещането 
Но все ще се справим - само бебовците да кротуват
На телефонното ми обаждане се отговори разсеяно (както почти винаги), че е приключил по-рано и е запразнил и даже сега си паркирал колата еди къде си
Ми то какъв болничен точно ми трябвал, ааа онзи ли, ми той не ти е спешен, ела другия понеделник, когато съм на работа
Позеленях просто! А аз планирах да взема рецепта за въпросната ваксина, за да мога да я поръчам (само от София от вносителя може да се вземе), а по възможност и първо да говоря с неонатолог, за да имам гаранции, че няма да дам 250лв и да ми артиса ваксината за бебо
Какво да си говорим, а...
Да не би да има нови изследвания?
)!
Или поне така съм се навила де, въпреки, че тия все уж последни приготовления вече ми идват в повече. Но поне се надявам, че до понеделник наистина ще сме приключили та да си се отдам на лежарно чакане и мотане по цял ден.
дано това е остане само в полето на възможните рискове!)
Нека бебчетата има носят много радости, да са винаги здрави и да радват много мама и тати