Майче маха със ръчички и усмихва се на всички! - Тема 3

• 26 052
  • 722
  •   1
Отговори
# 180
Добър ден и от нас  Simple Smile
nellyli благодаря, че си ме добавила   bouquet
Ние утре сме на консултация. Ще ни бият ваксините и малко се притеснявам, но се надявам всичко да мине добре  Praynig
На мен още не ми е дошъл цикъла, надявам се да не е скоро, че не го издържах много много.
Жира, дано всичко свърши по-бързо и възможно най безболезнено  Praynig
Май щях да пиша още ама....нищо, после пак  Mr. Green

# 181
Не е нормално дете на АМ да ходи на 2-3 дена по веднъж. Линка със статията на Хедра се отнася за кърмени бебета доколкото разбрах.  Peace

Никъде не видях в статиите неакането няколко дни да е нормално само за кърмени бебета. Никъде не ги разграничават, що се отнася до удължаването на интервалите (след 40-ия ден).
...
При бебета над 6 седмици е нормално както да продължават да се изхождат няколко пъти дневно, така и да разредят честотата до веднъж на ден или дори веднъж на няколко дни.

Обичайно се счита, че не е проблем да минат 2-5 дни без изхождане, ако:

* бебето се чувства добре
    * консистенцията на изхождането е нормална
    * количеството е изобилно
    * детето се изхожда самичко

Така че, Мариета, ако горните условия са изпълнени, мисля, че няма от какво да се притесняваш.

# 182
  • София

За почивката: аз ходя тук:http://www.ivanapalace.com/ и съм много доволна от цени и обслужване! Peace

Много е далече от морето  Wink
Нели:Честит шезлонг! Много е хубава Еленка в него! За хотела- така е, но е тихо и прекрасно. До плажа се стига за 10 мин., а на път е ''Каручката"- евтино и хубаво заведение, в което обядваме понякога и вечеряме!А сега и с бебе- ще седя само на страхотните басейни! Peace
Иначе ходим на ал инклузив тук:http://www.booking.com/hotel/bg/imperial.bg.html?aid=323176;labe … 0QS3302227344;ws= със страхотна гледка към морето, но студен басеин и натъпкан плаж.
Елфи: Не мога да ти кажа точни цени, но е със страхотна закуска, ние на обяд ядем нещо на плажа, а вечер в '' Каручката".За децата купувам сокове от магазина, че иначе ще се разоря, а ние си пием кафета и безалкохолни всеки ден по плажове и басейни и не ми е направило впечатление да е скъпо. PeaceЗа атракционите не знам, защото ходим обикновено на 2 морета.Първото е в Приморско и там сме на аквапарк, а второто е в Слънчев бряг.
П. с. От Империал се връщам с 5 кила отгоре, та изобщо съм го зачеркнала от списъка! Mr. Green

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 16:17 от jenajena

# 183
  • София
Не е нормално дете на АМ да ходи на 2-3 дена по веднъж. Линка със статията на Хедра се отнася за кърмени бебета доколкото разбрах.  Peace

Никъде не видях в статиите неакането няколко дни да е нормално само за кърмени бебета. Никъде не ги разграничават, що се отнася до удължаването на интервалите (след 40-ия ден).
...
При бебета над 6 седмици е нормално както да продължават да се изхождат няколко пъти дневно, така и да разредят честотата до веднъж на ден или дори веднъж на няколко дни.

Обичайно се счита, че не е проблем да минат 2-5 дни без изхождане, ако:

* бебето се чувства добре
    * консистенцията на изхождането е нормална
    * количеството е изобилно
    * детето се изхожда самичко

Така че, Мариета, ако горните условия са изпълнени, мисля, че няма от какво да се притесняваш.

Сума по принцип Хедра  е от НАЦИОНАЛНА АСОЦИАЦИЯ „ПОДКРЕПА ЗА КЪРМЕНЕ“  и от горе върху самата статия си пише :
Кърменето като начин на живот
Кърмене и отглеждане на бебето
Никъде не пише нищо за АМ в нейния блог за това се подразбира , че става въпрос за бебета които са на кърма.
Тъй като първото ми дете беше изцяло на АМ почти от самото начало и имам опит в това казвам , че не е нормално. Смених няколко вида АМ до като стигна до най-доброто за сина ми. В случая Лактана Био, за това го препоръчвам   Peace

# 184
Да се намеся и аз за неакането.
Ако детето няма дискомфорт и изхожданията са с нормална консистенция, гастроентеролозите считат, че не е проблем без оглед дали е кърмено или не бебето.
Лично аз си мисля, че е нормално всеки ден всеки човек да си се изхожда..

# 185
Искам да кажа, че ме разбивате с изписването на темите.......

Та така де, ДОбър ден и от мен Simple Smile)))

Аз както писах излизам сутрин рано по росата и вечер късно, а по обяд като сме вкъщи гледам да поразтребя и да полегна за 30мин поне.
Ние бяхме на консултация в понеделник и набодоха детенце с 2бр ваксини  (гледам, че именно това обсъждате). Мога да кажа, че ги прие мноооого добре, порева съвсем малко. Вечерта дадох панадол, за всеки случай, не че е вдигал температура. Ние точно тогава пък бяхме на рожден ден навън в лятна градина на едно заведение и човека му беше мега интересно. То имаше кой да го разнася, да го гледа, да си гука, а мама да си хапне и пийне Simple Smile И може би защото бяхме навън на въздух мина много добре вечерта.
На консултацията ни измериха 6.700кг и 62см  Crazy
Аз от другата седмица (може и от тази) смятам да откривам сезона на дините. Закупих си бански и слънцезащитно мляко за Максим. Сутрин в 7ч на плажа до към 9, аз да събирам здравословен тен, а той да спи на въздух. Тези дни в горещините като излезем рано в прохладното, спи по 4-5 часа непробудно. Вчера от толкова спане, имаше само 5 хранения горкия Simple Smile
Вече забравих какво още е обсъждано, че да се включа (много на килограм чета напоследък)

Хайде всички болни бебенца да се оправят.

# 186
За предпазване при  luvbed ние още не сме започнали,поради  проточващият се цикъл,но иначе мисля както преди,прекъснат акт ,при нас работи добре
Марта,спомена че си била на солариум,колко време беше и мазали се с нещо преди това?

# 187
За предпаване при  luvbed, аз мислех за спирала, но сега се колебая между спирала и противозачатъчни, пила съм доста време и ми влияят много добре. Регулират ми цикъла и не е болезнен, което е супер. /Аз съм с дълъг цикъл около 35 ден и много болезнен/
Ние пробвахме само 1 път и май скоро няма да се повторим Simple Smile

# 188
А ето ни и нас, малко снмки, за да се запознаете с Гери  Heart Eyes

# 189
  • София
За предпазване при  luvbed ние още не сме започнали,поради  проточващият се цикъл,но иначе мисля както преди,прекъснат акт ,при нас работи добре
Марта,спомена че си била на солариум,колко време беше и мазали се с нещо преди това?
Бях 2 пъти по 10 мин. за 1 седмица!Не съм се мазала с нищо, но гърдите не съм ги пекла, а и не смятам повече да ходя!

# 190
Бях 2 пъти по 10 мин. за 1 седмица!Не съм се мазала с нищо, но гърдите не съм ги пекла, а и не смятам повече да ходя!
Ще взема и аз да пробвам,че вече ми писна да се гледам "бяла"

# 191

П. с. От Империал се връщам с 5 кила отгоре, та изобщо съм го зачеркнала от списъка! Mr. Green

Значи мен ме брой с 10 отгоре  Mr. Green

Много ти благодаря за инфото,ще мисля още,много примамлива оферта,само пустите цени на слънчев бряг ме притесняват  ooooh!  Hug

# 192
Хелоууу  Grinning

Гледам пак сте подхванали темата за цикъла - ей го на минаха 2 месеца и още нямам, като гледам изгледи няма никакви.  Rolling Eyes
Брей, брей че и време за секс им остава на някои  Mr. Green При мен е мираж ...

Аз от няколко дни гледам, проучвам и разучавам къде да се местим. Писна ми тука вече, не издържам тая селения и простотия. Омръзна ми от всеки втори ъгъл да мирише на дюнерджийница и да бичи яко чалга навсякъде  ooooh! Отделно за скъпотията тука няма какво да го обсъждаме. Не искам детето да расне в такава мизерия и утре-други ден да трябва да бачка за някой идиот дето ще я чупи от работа за жълти стотинки.

Бубе, Хопче, вие как заминахте за щатите ? Карти ли спечелихте, приятели ли ви помогнаха или сами си търсехте работа. Трябва ми мнение на хора живеещи там, за да сметна и какви са разходите. Мерси !

# 193
  • София
dannii много е сладка Гери  Heart Eyes
danaq_lv не искам да те плаша , но прекъснатият акт  и при нас работеше добре преди първата ми бременност. Когато Алекс се роди забременях след 9 месеца отново с този метод. Наложи се да правя аборт тогава  Sad .
Сега само с презерватив   Naughty

# 194
На консултацията ни измериха 6.700кг и 62см  Crazy

Малее, Мушенце, много големи сте порастнали... Изобщо не е "малко тигърче" Максимчо, ами голям тигър.. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт