раждане със секцио

• 82 646
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
  • Sunshine state
С нищо не съм се мазала.Белегът не го напипвам,не е надигнат или релефен.А и не се вижда. Wink

# 616
При мен нямаше външни конци. Само от двата края на операцията се виждаше по един край на конец. Вътрешните шевове са били около 5-6. Все едно кожата ми е залепена, не шита. Белегът ми е дълъг около 16-17 см. и е много тънък. Не знам дали е нормално все още да е зачервен. Днес правя точно месец от операцията.

# 617
Нормално е, стига да няма болка и друг дискомфорт. Моят белег беше дълго време релефен и обемен и тъмен , не мога даже да го обясня. Не съм мазала с нищо. Сега след толкова години  трябва лупа , за да го видиш!  Simple Smile

# 618
Аз се мажа с мас и невен.Но не само белега ,а и целия корем...Много добре ми действа.
ilr да в окръжна бях...Оперираха ме д-р Симеонов и д-р Белчев.Акушерката се казваше Живка.

# 619
И аз имах само в двата края конци. Все още е релефен, а в средата (може би защото откакто родих не ходя на кола маска, а се бръсна) е една идея по-дебел.  Thinking

Fraqueza, майка ми прави мехлем с невен, зарасличе, лайка и патешка мазнина. По  принцип е за изгорено. Действа безотказно. Мазала съм върху рани и нямам белези, но ми се струва доста мазно да си мажа корема и операцията.  newsm78

# 620
То и този е за изгарания ,ама аз се мажа.Тъй като знам ,че заличава и други белези!Иначе си е мазничко...ама кво да се прави!

# 621
  • Across the Multiverse
Може и с вазелин или друга мазнина + невен да се приготви това мазило. Много ефикасно срещу белези, изгаряния и труднозаздравяващи ранички.

# 622
И моят белег е релефен, но то си зависи от организма, така поне ми каза доктора, но каза, че ще се заличи и да не се притеснявам.

# 623
Момичета, белегът е ниско, нали? Бикините го покриват. Извинявайте, ама аз не знам и.... Blush

# 624
  • сред маслини и портокалов цвят
Съвсем ниско е, да.

# 625
  • Sunshine state
Толкова ниско,че чак и аз се изненадах.Точно там е,където ти свършва триъгълника и започва корема. Peace

# 626
  • планетата Земя
Момичета, белегът е ниско, нали? Бикините го покриват. Извинявайте, ама аз не знам и.... Blush

Да,много ниско долу.При мен минаха с бръснача профилактично само на мястото на разреза.Не целият корем.Но явно във всяка болница практикуват различно.

# 627
  • Варна
Моя първия, беше по-нависоко. Обясняваха ми, че бебето е било слязло много надолу и затова така са ме резнали. Беше ужасен белега. Сега при второто секцио доктора коиргира всичко Simple Smile

# 628
пак добре, че не се вижда когато си с бикини, аз честно казано си мислех, че е по-нагоре

# 629
Аз съм доволна от извършената ми операция и от доктора, който ми я извърши. Единствен той е видял, че имам миомен възел и макар и много малък ме посъветва да отида след 6 месеца на преглед.
Според мен много зависи, кой извършва операцията. В стаята ми имаше момиче, чийто белег изглеждаше меко казано ужасно  Sick Каза ми, че това и е второ секцио и за това е такъв белега. Но аз като попитах моя лекар, при второто секцио белегът какъв ще е, той ми каза, че няма да има разлика. Просто ако искам да имам второ дете да изчакам няколко месеца. С таткото искаме и второ, но живот и здраве след година две.

Общи условия

Активация на акаунт