раждане със секцио

• 82 613
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
  • Sunshine state
Troy,това не знам как бих го изтърпяла. Confused Иначе и аз гледах отражението в лампата над операционната маса,но не ме притесняваше особено,защото не усещах нищо. Simple Smile
elizabet_s ,само 3 операции?! #Crazy Че малко ли е?  Laughing На мен това ми е 2-ра и ми стига за сега. Mr. Green
Наистина са с чудесно чувство за хумор,но работата го изисква.При толкова много шашнати пациент(к)и,не се учудвам. Crazy И аз разправях разни вицове по време на секциото и лекарят,който ме оперираше,по едното време спря и вика "Ох,моля ти се спри,че не мога така да оперирам."  Laughing Беше много забавно. Heart Eyes

# 691
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
еххх Pupitka нали съм жива й здрава, пък какво са три операции - всичко се преживява само болката отляво да я нямаше.... еххх и аз като една пенсионерка се изказах.. живот бе, кво да го правиш.
При моето секцио докторката казва "хайде докато сме те отворили и нещо друго да ти свършиме" - ама то при мен кво да вършиш си викам всичко свършено - "айде от гъзето малко ми отрежете" - ееее това било в другата операционна - не било в тази зала - да си серем на късмета викам - смях
А иначе почнаха да ме разпитват как ще се казва бебешора - и през цялото време се шегуваха - внимателно ще събудим Коцето - ето го Коцето вижда му се коляното - хайде Коцкар почвай да плачеш /ама той вече дереше залата/ - най хубавия Коцкар бил каза анестезиолога - хаха

# 692
Преди няколко години се наложи да ми слагат инжекции в гръбначния стълб заради дискова херния и общо взето беше голямо забавление Simple Smile Лежах по корем а пред мен имаше монитор на който се виждаше като на рентген гръбнака ми и къде влиза иглата и аз през цялото време се мъчех да се надигна и да погледна  Mr. Green

Супер, аз исках да си гледам операцията на крака, че беше скука, ама не дават.

# 693
Преди 3-4 дни ми спряха лохиите, но днес отново почнаха. Това нормално ли е? Вече минаха почти 40 дни от както ми правиха секцио  newsm78

# 694
  • Sunshine state
Ако са само като розово течение,да,нормално е.
Ти кърмиш ли?На мен цикълът ми се възобнови горе долу след 40 дни и беше доста обилен.Може и това да е.За всеки случай се допитай до гинеколога си. Peace

# 695
Ако са само като розово течение,да,нормално е.
Ти кърмиш ли?На мен цикълът ми се възобнови горе долу след 40 дни и беше доста обилен.Може и това да е.За всеки случай се допитай до гинеколога си. Peace
Не е кървене, а розово зацапване. В момента кърмя, а доколкото разбрах докато кърмя няма да имам цикъл  newsm78
За преглед и въпроси  към акушер гинеколога си ли да се обръщам или да търся само гинеколог? Да отбележа, че нямам открити заболявания и проблеми, освен миомен възел, който АГ откри по време на секциото.

# 696
  • Sunshine state
Розовото течение не е притеснително.И на мен ми се влачеше дълго време.Не е задължително да нямаш цикъл докато кърмиш,може да е по-слаб,но да го има. Peace
Ако много се притесняваш,отиди на един преглед,но аз бих изчакала 3-4 дни.  Hug

# 697
Не е задължително да нямаш цикъл докато кърмиш,може да е по-слаб,но да го има. Peace

Хич даже не е задължително.  Simple Smile

# 698
Аз родих преди 4 седмици почти и още ми текат лохии, но слабо. Аха да си помисля, че ще спрат, че да нападам скъпя и като кърмя пак тръгва . Аз кърмя по малко ама не спират...И като ми спрат пак ще ми дойде божкееййй, цял живот сме в кървища  ooooh! Mr. Green

# 699
Troy,това не знам как бих го изтърпяла. Confused Иначе и аз гледах отражението в лампата над операционната маса,но не ме притесняваше особено,защото не усещах нищо. Simple Smile

Хахаха беше много интересно, но докторката ми се скара да лежа мирно и да не надигам глава Simple Smile Общо взето нямаше кой знай каква болка , но след това единия ми крак беше буквално като парализиран за цял ден Simple Smile

# 700
  • Sunshine state
И като ми спрат пак ще ми дойде божкееййй, цял живот сме в кървища  ooooh! Mr. Green
Joy Joy Joy
Вярно си е!  ooooh!  Peace
И пак не умираме...  Mr. Green

# 701
И като ми спрат пак ще ми дойде божкееййй, цял живот сме в кървища  ooooh! Mr. Green
Joy Joy Joy
Вярно си е!  ooooh!  Peace
И пак не умираме...  Mr. Green

Е то тва е най-интересното, което всъщност е доказателство, че жените не сме хора Simple Smile щото хората умират, като губят кръв Simple Smile

# 702
  • Sunshine state
Именно,напук на всички.  Flutter

# 703
Имам чувството, че ме е страх да отида на контролния преглед  Blush
Може ли да ми кажете какво представлява  Blush

# 704
  • София
Ами при мен си беше нормален преглед - прегледа ми яйчниците и матката на ултразвука, взе ми материал за цитонамазка, пита ме дали кърмя и дали ми е дошъл цикъл, пита ме имам ли някакви болки или други оплаквания и това беше. А, прегледа и белега как изглежда и дали зараства добре.

Общи условия

Активация на акаунт