раждане със секцио

• 82 631
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Днес си взех епикризата и видях, че е трябвало да отида на 16 и 23.12.11 г. на контролен преглед  ooooh! Предполагам няма да е проблем, че чак след 40 дни съм отишла  Thinking

# 646
Практиката с избутване на коремните мускули вместо рязане е съвсем нова.
Това е интересно и на мен ми звучи като много добър вариант! Дали вече се практикува навсякъде по нашите болници? newsm78 Въпросът отива директно в списъка за задаване на лекаря!  Mr. Green

# 647
  • Sunshine state
Аз нямам идея как ме е оперирал,но ще го попитам при следващото си посещение. Simple Smile

# 648
  • Across the Multiverse
Да, трябва да се пита, защото мисля, че не навсякъде е такава практиката все още. Аз питах моя док и той потвърди, че се избутват, не се режат.

# 649
Тази кафявата черта, която е по дължината на корема кога се маха  newsm78 От нея дори пъпът ми е кафяво черен  ooooh!

# 650
След няколко месеца.

# 651
Да, трябва да се пита, защото мисля, че не навсякъде е такава практиката все още. Аз питах моя док и той потвърди, че се избутват, не се режат.
Май никъде не го правят още, или е рядкост! Аз обаче съм гледа клип и пак си режет доволно, но не е направо, ами от тук от там и ги прелистват, но пак си е рязане! Много гадно клипче!
От друга тема:

Цитат
В Европа почти навсякъде се прави т.нар. щадящо секцио (тук май засега е само в Шейново), при което мускулните влакна не се режат, а само се " разлистват".

# 652
Това разлистване ми звучи много бррр. Но щом казват, чее по-щадящо, значи е.  Grinning

# 653
Определено е по щадящо, но е много  Sick и става доста по бавно!

# 654
Мммм, аз не съм лекар и не съм чак толкова наясно с техническата страна, но от това, което четох и гледах (пусто любопитство), то разделянето само звучи по-невинно, иначе пак си е касапска история.  Laughing Тръгнах да пиша точно какво се прави, ама много гадно изглежда написано, ще подплаша някого. Накратко, разделянето е по-щадящо не защото няма никакво нарушаване на целостта на влакната, а защото влакната не са рязани гладко със скалпел. Като била по-назъбена раната, зарастването ставало много по-бързо и по-добре. Но не е като съвсем да няма какво да зараства. Абе, както и да го правят, все е операция, не масаж.  Wink

# 655
ianajar, на мен ми е много интересно, може ли линк с описанието на лично съобщение, ако не искаш да стряскаш хората?

# 656
Gigito още малко ти остана...стискма ти палци и лесно и безпроблемно раждане. Късмет!

# 657
  • Sunshine state
Ето това е единственият клип,който съм гледала на раждане със секцио и не успя да ме уплаши изобщо.То няма и нищо стряскащо в него де,но все пак.  Wink

# 658
Тази кафявата черта, която е по дължината на корема кога се маха  newsm78 От нея дори пъпът ми е кафяво черен  ooooh!

Моята се махна след месец не забелязах точно кога, но се маха определно не е притеснително

# 659
А след колко време идва първия цикъл и зависи ли от това дали кърмя?
Моята кафява черта, като я гледам си е съвсем същата като преди раждането  Tired

Само като видях как извадиха бебето и си помислих, дали това ги стресира? Това неочаквано изваждане. Стоят си най- спокойно и хоп неочаквано някой им разваля рахатлъка  newsm78
Иначе клипът не е нищо стряскащо. Има къде по-гаднички  Sick

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 22:53 от MuJIuHka

Общи условия

Активация на акаунт