Британците, британците! - Трък оттук, трък оттам, всичките ще ги изям! - 24

• 15 855
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
Де да знам, май на мен множко ми дойдоха сезоните вече, изчерпа му се очарованието.  Tired на сериала, де, не на Хю.  Mr. Green

# 451
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Пуци, така става със сериалите Confused. Единствените, които за мен останаха свежи по последно, бяха "Приятели" и "Сексът и градът".

# 452
  • Ænima/Albuquerque
Така е... все още е забавен, обаче май се смея по навик вече, не ми идва отвътре.  Mr. Green
Подкарах пети сезон на Декси, Пуц.  Heart Eyes
Re-run, преди новия сезон.  Mr. Green

# 453
Джой, за мен май такъв е само Приятели. Thinking Ония женки само спорадично съм ги гледала.  Mr. Green

Подкарах пети сезон на Декси, ПуцHeart Eyes
Re-run, преди новия сезон.  Mr. Green

Плесни батко по бутчето, ако ти остане време.  LaughingИ аз го обмислях, ма скоро го гледах, да му се не види... Confused

# 454
  • Ænima/Albuquerque
Сега е много подозрителен към Декс и ми иде да му шибна един шамар, по-натам ще го закача в твоя чест.
Да не ми се отплесне ръката от бутчето по посока врата, не за друго.   hahaha

# 455
  • Ænima/Albuquerque
Понеже с Джо се заговорихме за абсолютна водка, та...

# 456
Започнах да слюнкоотделям твърде засилено... Как можа и в 2-те теми? ooooh!

# 457
  • София
Юхуууу! Хю Лори...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Забозиха го Хаус, забозиха го, ама по едно епизодче вечер с полвинът си е голяяяям кеф!!! Романтично е някак!

# 458
  • Ænima/Albuquerque
Още един път Кейт.

# 459
Кхъм..разрешете да доложа, прибрах сЪ! Сърцето ми остана в тоя пусти Оксфорд! И тия пусти английски мъже, как пък нямаше един грозен, ей тъй за цвят  ooooh! Вие тука виждам сеете поквара обилно-водки, тема за американци, Хю сред множество лекарства...

# 460
  • в сърцето на един мъж...
Ееее, Вал, пусни някое фото да напълним и ние душата, де Mr. Green

# 461
  • Ænima/Albuquerque
Хора, умрях от смях! Тия британци са из-ро-ди! Изроди!
Сега даваха по новините на БНТ, че правили някакъв фест в Лондон, под наслов "Колко е трудно да си джентълмен", организирали игри, като тенис от седнало положение, пушене на лула и пиене на бренди.  hahaha
А, организаторът ме изкърти с репликата "Това събитие е замислено без много мисъл!"Joy

# 462
  • София
Луди калинки...  hahaha

Що не го казаха това и в тъпите новини по нова ми само за жегите говорят  ooooh!

# 463
Гея, те изкачаха изневиделица, бе душа! Ходя си аз към столовата да хапна-изкоч! един висок такъв рус, усмихнат Rolling Eyes Отивам да си купя книжка-изкоч! иззад касата един още по-висок, малко по-тъмнокос и усмихнат! Отивам да питам как да стигна до Jesus College, тамън да започна възпитано с ``excuse me`` и той взе че се обърна и изкоч! един такъв ирландест и синеок! Как не се прибрах с някой байпас, не знам  Crazy

# 464
  • София
Тези на Хийтроу трябва да си сложат табела "Опасно за живота! Не е за жени със слаби сърца"  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт