Британците, британците! - Трък оттук, трък оттам, всичките ще ги изям! - 24

• 15 941
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Ма знам ли... нали така заплашваше Джо, та... нЕма само тя да се блажи!

# 391
  • Ænima/Albuquerque
Тя пък ептен няма да блажи, тая птица проклета!  hahaha

# 392
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не се прави на безразлична към моите прелести, досега само на мен си давала да пипна Джуди Blush hahaha Пак ще те издебна някой ден Joy Hug

# 393
Аммм, като гледам май повечето сте против американската тема? Да правя ли или не? newsm78

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 18:11 от H0uSse_Baby

# 394
  • в сърцето на един мъж...
Дефинитли не Mr. Green

# 395
  • София
и аз съм против... достатъчно са темите за филми...

# 396
Ами да, ние обичайните заподозрени спамърки да се разчекнем ли? Не сме всемогъщи все пак  Mr. Green Освен Бебето де  hahaha

# 397
Бейби, френската и италианската тема скоропостижно загинаха, и с американската ще стане така, вече си има къде да се лигавим Mr. Green.

# 398
Ама американците са много и най-вече гледаме американски филми/сериали. Grinning

# 399
  • Варна
 Mr. Green, и аз имах възможност да пипна Джуди, най-официално дори - на рождения си ден  Crazy Crazy  Crazy Crazy Crazy Crazy (как са забрая таквоз нещо  Mr. Green)

Джо ме напомни, имам едни италиански филми изтеглени  Whistling от супурнайсе време, от кога се каня да ги гледааам  Crazy

# 400
  • София
Мале, изчетох целия вчерашен и днешен спам. Дори температурите не моат да обяснят това избухване. hahaha Да не са обявили код... пурпурно-на-електриково-жълти-цветчета вече?! Crazy

Че и всичките ми хамерикански любимци вече заграбили. Twisted Evil Аз па тогава искам Джаред Лето! Хак да ви е. Twisted Evil А Джони Деп трябва да е общ, моля моля. Ване, Лео не искаш ли да го делнем? Flutter

# 401
Аа, и аз съм се наточила на Лео! А Сев, къде ми пипаш Джареда, не може така... Най-много може да обмисля дЕлба. Naughty

# 402
  • София
Ама Бебе, ти да не си новата Джой бе? Joy Joy Joy

# 403
Mr. Green, и аз имах възможност да пипна Джуди, най-официално дори - на рождения си ден  Crazy Crazy  Crazy Crazy Crazy Crazy (как са забрая таквоз нещо  Mr. Green)
Не се забравя, невъзможно е Blush. Не съм си мила оттогава ръчичката, всъщност и двете, че и двете бяха удостоени с честта Mr. Green.

# 404
  • Разпиляна във въображението
Аз в американската първо заплювам
Whistling

После Том Круз Blush въпреки че изтрещя последните години

Но като цяло съм против. Там просто нещата ще станат "грозни" Mr. Green

Нещо британско

И нещо морско за Плами Hug

Общи условия

Активация на акаунт