Пазаруване от www.asos.com - 15

• 35 505
  • 776
  •   1
Отговори
# 150
Може ли някой да ми поръча тази блузка в бяло и М?
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1365542
още не съм успяла да разуча как става с доставчик и ме е страх да не свърши
утре сутрин пускам паричките по сметка
 Hug

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 21:30 от vanirka

# 151
И аз си получих поръчките от 03-ти и 05-ти юли, все от ваши линкове  Hug

Абсолютно всичко ми стана и дудунката Petite 6-ца, и ленената рокля 8-ца, която е великолепна - може би най-женствената рокля, която съм взимала он-лайн  Crazy , и останалите, които са коментирани.

Само за блузката Пума-Александър МакКуин не съм чела коментари. Взех XS и ми е точна. На снимката малко са попреместили деколтето, което реално стига по-дълбоко. Ръкавите са уникални - тип прилеп, но не съвсем. Стои много по-приятно от снимката Flutter

# 152
Тази блузка на Маккуин била ли е по-евтина?
Да знам дали се минавам много  Crazy

# 153
Тази блузка на Маккуин била ли е по-евтина?
Да знам дали се минавам много  Crazy

Мисля,че не.И аз и се чудя от доста време.

# 154
  • Sofia
Get an extra 10% off the sale before it ends - enter code FINALCALL* at checkout

* Enter code FINALCALL at checkout to claim. Code can only be used once on order up to £500, and on selected items only. Valid until midnight (BST) Sunday 17th of July 2011.

# 155
Да ви се оплача -  #Cussing out #2gunfire лелките в тези пощи са толкова застреляни, че просто няма повече накъде. Чакам си аз пратките (3бр шипнати на 6,07) и нищо - всеки ден или аз или някой познат ходи да пита (по телефона информация не дават) дали има нещо и нееее.
Снощи беше ред на сестра ми и тя ми се обажда към 6,30ч че е проверила и нямало нищо (лелките усърдно се поровили в пакетите ooooh! Whistling Thinking), прибирам се аз и ха... има съобщение, че имам 1 пратка (а сестра ми не е гледала в пощенската кутия) и то с дата на пристигане 13,07 да ги  #2gunfire или  #Cussing out
простооооооооооооооо............. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 156
Момичета поуспокоихте ме за ленената рокля ще ми стане Hug
Продавам бялата рокля 8 номер http://www.asos.com//Asos/Asos-Cheesecloth-Maxi-Dress-With-Halte … .aspx?iid=1415534 ако някой я иска да ми пише.

# 157
Да ви се оплача -  #Cussing out #2gunfire лелките в тези пощи са толкова застреляни, че просто няма повече накъде. Чакам си аз пратките (3бр шипнати на 6,07) и нищо - всеки ден или аз или някой познат ходи да пита (по телефона информация не дават) дали има нещо и нееее.
Снощи беше ред на сестра ми и тя ми се обажда към 6,30ч че е проверила и нямало нищо (лелките усърдно се поровили в пакетите ooooh! Whistling Thinking), прибирам се аз и ха... има съобщение, че имам 1 пратка (а сестра ми не е гледала в пощенската кутия) и то с дата на пристигане 13,07 да ги  #2gunfire или  #Cussing out
простооооооооооооооо............. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ами, вместо да ги хокаш, запознай се с тях, почерпи ги нещо дребно... аз така процедирам - с усмивка и даже ми звънят на gsm , като ми дойде пакет и досега нямам нищо загубено....и те са хора и то никак нестимулирани със заплати...

# 158
  • Sofia
Да ви се оплача -  #Cussing out #2gunfire лелките в тези пощи са толкова застреляни, че просто няма повече накъде. ......

Ами, вместо да ги хокаш, запознай се с тях, почерпи ги нещо дребно... аз така процедирам - с усмивка и даже ми звънят на gsm , като ми дойде пакет и досега нямам нищо загубено....и те са хора и то никак нестимулирани със заплати...

И аз така - и с Редутски подаръци съм ги обзавела  Peace Дано не мис е загуби нещо, но поне с тях добре се разбирам  Praynig Praynig Praynig

# 159
  • Варна
Аз пък не мисля, че трябва да се черпи някой, задето си върши работата! Crossing Arms
Независимо от горното, съм в отлични отношения с лелките в нашия клон и, да чукна на дърво, нямам нещо откраднато досега. Peace

Снощи забравих да пусна тема за TK Maxx, сори. Embarassed

# 160
  • София
Пускай, 4е пак имам въпрос Crazy

# 161
  • Sofia
Аз пък не мисля, че трябва да се черпи някой, задето си върши работата! Crossing Arms

Вършат ми услуги жените - най-малкото ми звънят, като имам пратка, да не се разкарвам напразно да проверявам, че пощальон на нашия баир не се качва и почти не получавам известия. Все някой по трасето не си върши работата... за съжаление..... Иначе и нашите са шматки - гледа У тетрадката и не вижда, че имам нещо за мен - така беше в началото докато ме научат. То според човека и подхода  Confused

Чоки, теб отказвам да те чета  Mr. Green И ТАМ метнах 2-3 неща в кошницата  Crazy
  bouquet

За да не съм съвсем оф-топик, сега се чудя тия мижави 10% да ги правя ли нещо  Joy

# 162
# 163
  • Пловдив
Имам свободна S-ка от тази рокля http://www.asos.com//Miss-Sixty/Miss-Sixty-Eddie-Ruffle-Hem-Dres … .aspx?iid=1067449
Взела съм я за 10 лири, ако някой се интересува да ми пиши че ще я пускам в Продавалника.

# 164
Get an extra 10% off the sale before it ends - enter code FINALCALL* at checkout

* Enter code FINALCALL at checkout to claim. Code can only be used once on order up to £500, and on selected items only. Valid until midnight (BST) Sunday 17th of July 2011.
Разпродажбата май приключва  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт