СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 169
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
  • Пазете Гор
Добро утро!
Който снощи е пил само сокче от лански компот от афъзки, е буден от час и нещо, свеж като млада гулия и отива да простира, тананикайки: http://www.youtube.com/watch?v=4z_usl6i9IY.

# 556
Какво са афъзки?
И аз съм ранобудна, но не съм го пила.

# 557
Добро утро!
Който си има детенценце, мислещо се явно за петел, сега е свеж като маруля брана преди месец.
Имам си и рожденичка, получила много дългоочакван подарък.

Весел ден, народе!

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 12:44 от Ел

# 558
Честита рожденичка, Ел  Hug
И на другите 2 рожденички от предните 2 дни честито  Blush

# 559
Афъзки са джанки или някакви сливки, Ео.

Ел, честита да ти е!
 Hug

# 560

Eл, спаружена марульо, честито! Разбирам те, на мен от 4.20 ми четат на ухо Цветята на малката Ида.

# 561
  Ел, честита ти рожденичка! На нея й пожелавам здраве, а на майка й-спокойни нощи  Grinning
Аз също станах рано, но не че някой ми наруши съня. Почнах нещо ново и сън не спах да стана и да го довърша.

# 562
  • Кацнала на едно дърво.
Честита ти рожденичка, Ел! Heart Eyes
Изтървала съм и други рожденичета, и на тях честито (и ние вчера имахме баба с рожден ден, да не останем назад).  Grinning

Намерих в портфейла си жива калинка.
На забогатяване трябва да е... Joy

П.П. Не мога да се събудя още. Мъжът ми не ми дава да тичам в Борисовата градина.  ooooh!

# 563
  • Варна
Честита рожденичка Ел! Да ти е жива и здрава!   bouquet

Споделям, че спях качествено за първи път от десетина дни и се чувствам преродена направо Grinning.

# 564
Честити, Ел  bouquet
Ето че усещам тук влиянието на Куркума - афъзки, тичане голи из Борисовата! Браво!

# 565
  • Москва
Честита рожденичка, Ел. Да те радва и да се гордееш с нея.   bouquet

# 566
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Да ти е жива и здрава рожденичката, Ел. Heart Eyes

Ако една калинка е забогатяване, какво ли е ято калинки из къщи? От години в хола на къщата ни се раждат малки калинчета, пъплят по прозорците докато се научат да летят и отлитат; следващата зима пак така. Леле колко богата ще станаааа.  Money

# 567
Да са живи и здрави рожденичката на Ел и тези на Дид и Нино Тино от вчера, таз Швеция ми е изпила акъла и не можах да се включа адекватно.

# 568
На мен вчера една калинка ми се тресна в лицето, сега викате да очаквам пачка?

Подела съм една тайна инициатива и само треперя кой ще ме изпорти и ще ме закопае, ама да видим.

# 569
  • Пазете Гор
Ще събираш чрез представления с мимове средства за пердета за обзавеждане на дискусионната зала в Клуба на жените, влюбени в свещеници?
Само пробвам де, може и друго да е.

На попарената маруля и новото и кълнче цветоносо - честито, Ел. Довечера да им направят освежаваща поливка, с нежно окопаване на главния стрък.

Общи условия

Активация на акаунт