СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 218
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
Все пак в самолет не ми е много ящно, предпочитам да зяпам през прозореца, ако се падна до такъв, дано!

# 451
че те облаците писват на третата минута Simple Smile

# 452
Есте, можеш на чекин-а да си поискаш място до прозореца ако искаш Simple Smile

Мен ме е много страх да летя, но понеже съм блондинка и не мога едновременно да дъвча и да мисля, храната ме спасява за няколко минути от безумното треперене по време на полет Crazy

# 453
Има нещо сбъркано, но няма време да го анализирам. Първо едната принцеса видя мургав хидалго и го взе за принц, а на другата се отвори ходене там. А другата принцеса си пада по викинги, но първата отива там. Нещо има кръстосано - преплетено.

# 454
 Joy Вярно си е, Вълчо, има нещо сбъркано  Joy

# 455
Хахаха, много ме развеселихте  Joy Joy Joy

Благодаря, Фреш! Ще се опитам тогава, верно, че сега като погледнах билета няма указано място.
Вие ако знаете как пътувам, все едно в космоса излитам, спазвам всички инструкции от-до по летищата въобще строга до педантичност самодисциплина.  Crazy

А Хидлагото отива в Швеция утре и си тръгва в деня, в който аз ще пристигна. И това ако ми е късмет Joy също като или глуха акула, или свирка без топче ще ми се падне Mr. Green

# 456
Това за гащите е свръх вярно. Веднъж, пред Шератон, срещаме колега на мъжа ми, който се наведе да заговори Ели,а тя така се засрами, че се скри зад мен и увисна на дънките ми. Събу ми ги до глезените! Леле...Те надолу- лесно, ама нагоре като се законтриха за задника ми и няма вдигане.Мъжът ми, явно забелязал, че колегата му е загубил интерес към интересните неща, които му говореше и ме гледа ужасено, ме погледна и ме попита най- спокойно защо съм си събула панталона.Че и ме гледаше сякаш очаква отговор.

Лимонено Деси, много се радвам за ябълковата семчица! Честита да ви е!

ellyst!!!

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 17:09 от Ел

# 457
Естер, можеш да ми внесеш викинг. Разрешавам ти. Ако може дългокос китарист, още по-добре. Ако не може, и на висок късокос програмист ще се съглася.  Mr. Green

# 458
  • Казанлък of all places
Баба ти едно време все на високи късокоси програмисти се е съгласявала  Mr. Green

Днес насред най-големия работен ужас за около 3 минути приятелката ми спретна план за ходене в Лондон през октомври , купи билетите и разпредели задълженията от там насетне. Ние сигурно 15 години говорим как ще ходим заедно в Англия, ето така става накрая.

# 459
На средно висок късокос летец е пристанала  Laughing

# 460
  • sofia
Днес "Споделете" е абсолютно образцово!!!Чудесни новини - бебета, пътешествия, падания артистични и не съвсем, последната случка на Ел, направо ме накара да се скрия под бюрото от кикот  Joy особено цветно си представих всичко!
Лимонено Деси,  Hug  честито да е!!!!
На Естерова завиждам, ама съвсем не благородно, напротив, напротив!!!!
И изобщо - много ми харесвате всички днес!!!

# 461
  • София
Ще се опитам тогава, верно, че сега като погледнах билета няма указано място.
Не знам с каква компания летиш, но много вече имат чек ин по интернет 30-тина часа преди полета и можеш от плана на самолета да си избереш сам местата.

Деси Честито!  bouquet

# 462
  • на третия етаж
Привет, споделетковци! От много време не съм писала, но ежедневно /почти/ се отдавах на удоволствието да ви чета.
Днес е специален ден, като за споделяне. Синът ми - мамината гордост -  е рожденик днес, а от утре официално ще се влее в студентските редици.
Отчетох се.  
Усмихнат ден и много хубавини на всички!
И до скоро!

# 463
  • Москва
Деси, честито. Лека бременост и пухкаво вързопче на финала   bouquet

Тейди, да ти жив и здрав рожденикът. Успешно студентстване   bouquet

# 464
  • Пазете Гор
Ходих до родните места.

Замалко, набързо. Няма и за час. Все тъй правя, а после се виня. Превантивна реакция на самозащита. Инак се разкисвам.

Взех някои мои детски книжки за децата. Баща ми, неогладен, припрян, все предлагащ една много удобна чанта за багаж. Остарял и самотен.

Отивам да скубя плевели.
После ще се напия.

Общи условия

Активация на акаунт