СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 176
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
Въобще не знам къде се запознават хората с качествени хора, ти ми говориш да го взема все е едно е мармалад от рафтчето  Laughing Ама може и да има нещо вярно, де, и на леля ми мъжът беше разведен преди нея, че и с дете, сега са си супер семейство.

# 526
Това са го измислили тия с воденичен камък. Другите казват - кон бегач и мъж е/ач с тумбаци няма.

Може, нямам опит с воденични камъни  Laughing

Ео, много умуваш, струва ми се Simple Smile

# 527
  • Казанлък of all places
Аз например по отношение на хората , раждани в началото на 70-те и малко преди това винаги съм си мислела нещо много подобно на това, което написа Трамелчето. Какво ни видяха главите по време на прехода , а как на момчетата от моето поколение се отрази всичко това не ми се говори.
Факт е ,че мъжете , родени едни никакви 10 години след мен никак , ама никак не приличат на нас на тази възраст.
Та, Ео, слушай бате си Вълчо. Simple Smile

Влязох всъщност да споделя,че много хубава работа свърших днес. И отивам да пия. Пък.

# 528
обикновено вторите съпруги биват носени на ръце.

припявайки си: 'носят ма мамо, влачат ма'

# 529
С втория брак мъжът обикновено се опитва да корегира свои грешки в първия.

# 530
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Познавам няколко мъже, все приятели на моя съпруг, които бяха треснати от кризата на средната възраст (някои преждевременно), разведоха се и пак се ожениха. Вторите им жени на повечето приличат на първите, така че се оказаха в капан - все същия семеен живот, но гарниран с двойна издръжка - на деца от първия и от втория брак и под два чехъла, не под един.
Винаги съм се чудела какъв е смисълът да се вкарват от един филм в следващия подобен.  ooooh!

# 531
Хиля ви се като тиква на мъдростите, атмосферата днес е много весела Grinning

# 532
Винаги съм се чудела какъв е смисълът да се вкарват от един филм в следващия подобен.  ooooh!

Мъжете са прости, затова  Laughing

# 533
Винаги съм се чудела какъв е смисълът да се вкарват от един филм в следващия подобен.  ooooh!

не всички имат услужлива памет - забравят Wink

# 534
  • тъгата в мен
С втория брак мъжът обикновено се опитва да корегира свои грешки в първия.
..интересно какво ли се очаква от мен като трета проба Wink

# 535

Познавам няколко мъже, все приятели на моя съпруг, които бяха треснати от кризата на средната възраст (някои преждевременно), разведоха се и пак се ожениха. Вторите им жени на повечето приличат на първите, така че се оказаха в капан - все същия семеен живот, но гарниран с двойна издръжка - на деца от първия и от втория брак и под два чехъла, не под един.
Винаги съм се чудела какъв е смисълът да се вкарват от един филм в следващия подобен.  ooooh!
Е, това са охлюви, бързащи да докажат на бившата - ето, аз съм по-вървежен от теб, преди теб си намерих ново гадже, тя ме обича, и ми пристана.

# 536
  • Казанлък of all places
Ох, в "Brideshead Revisited" бащата на Чарлз Райдър разсъждаваше , мърморейки върху смисъла да се жениш втори път и беше нещо от рода , мога да разбера първите бракове, но по каква причина трябва да се повтаря нещо очевидно неуспешно ...
Ще погледна довечера,че ме загриза. Simple Smile

# 537
  • Майничка
Един приятел-психиатър има теория, че мъж с втори брак е "пречупен" мъж (не точно в негативен смисъл) - осъзнал е, че и да смени жената, себе си няма как да смени и се е примирил.

# 538
  • Пазете Гор
Абе...кое се води брак? newsm78

# 539
A, де.
Ако някой е ходил с някого 9 години, живели са заедно 6, ма после са се разделили, е ли е това брак или не, примерно. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт