СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 084
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • Казанлък of all places
Така, така. Веселие и радост. Добро настроение и утринна свежест. Рожденници .Марули.Афъзки.
Я някой да подаде третото кафе на къснолегналите си!

# 571
И на мен Финландия ми изпи акъла. Може да не се наложи Естер да ми внася шведски висок дългокос китарист/програмист, щото май аз ще отскоча до Финландия  Thinking
От друга страна, няма лошо да ми внесе тя, щот знае ли се дали аз там ще си намеря за 6 дни Thinking Човек трябва да се подсигури  Mr. Green

# 572
Хо хо, ето ни отново в резонанс  Laughing Мише, ми то аз също съм за толкова у Швецията, майка ми направо предлага да отида в Ериксон, да ме представят там моите приятели, тъй като те работят там и да си остана. Ама силно се опасявам, че дъ биг бос ъф Ериксон изпитва душевна празнота под формата на Естер  Joy

# 573
  • о`майна лунна нощ е
Така, така. Веселие и радост. Добро настроение и утринна свежест. Рожденници .Марули.Афъзки.
Я някой да подаде третото кафе на къснолегналите си!

Сипвам го и правя компания за него.
Честито на всички пораснали - малки и големи   bouquet

Споделям, че от РУСО-то пак ми вкараха психоза и не съм спала, заради тях. Аман вече! Не ми е за 30-те лева, които може да откажат да изплатят, а за последиците от натворената каша. Ама може ли да толкова смотани, бе! Явно - да. Да им приличам на набор по-дърт от 1960 г., че да ми слагат несъществуващ процент за осигуряване? Следобед пак ще треперя от нерви, докато правим нещата.

Хората се върнаха от отпуска, а аз още не знам дали и кога ще излезна в такава. То при мен почивка се води, тире самоотлъчка от работа. Спряха отпуските на мъжа ми. За какво ми е да си кукувам сама с децата.

# 574
Е, пробвайте, кво, може да стане. Laughing
Аз се опасявам, че въобще няма къде мен да ме представят в Хелсинки, ама какво да се прави.  Laughing
И само на екскурзия да съм там, пак ще се радвам.  Heart Eyes

# 575
Абе шегувам се, бре. Ще ида там и ще кажа, здравейте, аз съм вашта леля и видите ли само мен чакахте съм убедена. Още повече те знаят шведски, а аз ... може би колко Христо Стоичков мога да го говоря  Laughing

# 576
На такъв талант като тебе ни шведски му трябва, ни топка да рита  Crossing Arms

# 577
Значи требе да си купя нов телефон, че с таз нокиа хич няма да направя добро впечатление  Laughing

# 578
 Joy
Ще ти кажат: "Айде, мойто момиче, чантичката и при съседите" Grinning

# 579
Уж програмист го раздавам, уж с тия технологии на ти, а сега се боря като прасе с тикви тоз билет да го разпечатам само него без разните му там притурки от писмото, в което съм го получула и не става. Gmail-а си държи да се покаже и той, а така щото нали е с прехвърляне става билет на 3 страници...тц тц...
Също така през сайта, от който е закупен може видях да си отбележиш мястото в самолета, цъкнах аз на линка, гледам самолета чисто празен, нито едно място не е резервирано....погледах уплашено и се отказах да не объркам нещо Laughing По-натам пак ще пробвам, да се имам и в компютърния специалист!

# 580
Eстерсита, уеб чек-ин-а е достъпен 24 часа преди полета. Може и да не разпечатваш нищо, птосто им кажи,че си го направила. А веднъж даже като смс си го пратих, ама не ме питай как  Blush

# 581
  • о`майна лунна нощ е
Рокси, харесвам подписа ти   bouquet

# 582
  • Майничка
Честит рожден ден на малкото лъвско еленче! Да е здраво и щастливо!  bouquet

Хубави хора се раждат на тази дата, свекър ми и той е от тях, да е жив и здрав. Grinning

# 583
ester, не ти трябва ел. билет на хартия - никой никъде няма да ти го иска, те си те имат в системата.
Ако все пак държиш да си го разпечаташ - копирай си текста в уърд, оправи шрифта и печатай наволя Wink

# 584
А какво се разбира точно под понятието уеб чек-ин. Само това с избора на място или ... защото аз като си ида на терминал 2 на нашето летище ще се чекирам пак с багажа и т.н., и те ще ми издадат бордова карта нали?  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт