The L- Word

• 32 012
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Сега се сетих да ви обърна внимание на английският отговор на The L word - LIP SERVICE
Ако не сте го гледали да си наваксате пропуска  Sunglasses
http://www.kat.ph/lip-service-s1-lesbian-series-t4765536.html

# 376
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Докато търсех подходяща снимка, за да покажа в СО, че не си приличам с аватара си, открих тези два разкошни фотоса на Кейт:

# 377
Втората е страхотна, но първата е малко плашеща  Confused

# 378
На мен пък първата много ми харесва, изключително изчистени линии, фотографът е майстор Heart Eyes. След време може и да те плаша аватарно Wink

Ако имаш време, надникни в СО, води се битка какво е красота Crazy

# 379
Там съм, чета  Mr. Green

# 380
Сега се мерят мъже, охх, че  е забавно Laughing

# 381
Тези теми никога не се изчерпват  Rolling Eyes Интересното е обаче, че в тема, в която се пита: "Колко сте високи" - изведнъж всички започват да си размятат килограмите, обиколките, размера на ушните миди  hahaha  Joy Такива претенции се изказват за обиколки на глезени и китки, ръст и дължина на крайниците, че всеки път благодаря за хетеросексуалната си ориентация  Laughing Ако бях лесбийка, при всички тези свръх критерии със сигурност щях да си умра девствена  hahaha  Joy

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 00:43 от Поля от слънчогледи

# 382
Няма, споко, аз бих те праснала Laughing Hug

Аз се пробвах да пусна снимка, не се бях виждала на арена с лъвове, но мина безболезнено. Сега обаче става война, явно не съм уцелила правилната вечер да ми пуснат кръв Joy. А това за глезени, китки, ушни миди винаги ме е потрисало, в темата за обувките се обсъждаха пръстите на крачетат на моделката, носеща Маккуин hahaha

# 383
Защо ли не съм изненадана?  Whistling

# 384
Мисля, че в тази тема отсъстват някои от най-критичните дами, а така не е толкова интересно Crossing Arms

# 385
Мда, още никой не се е появил да им каже, че никакви красавици не са, ако не могат да си обхванат глезена с палец и показалец  Crazy

# 386
Хихи, на мен Шанталчето ми обясни, че са ми приведени раменете Laughing. Ама после ме и изчетка де, не посипа още сол в кървящата язва hahaha

# 387
Кой е като теб - имаш си комплимент от Шанталчето  Crazy

Даже май и Незиха те похвали, тя е от тези със свръхпретенциите  Flutter
Джо, мина стандартизацията, важИш, ще те уважа  Mr. Green  hahaha

# 388
хехе, това е, след обстоен оглед под зоркия поглед на СО се уредих с първа в живота лезбийска ласка Crazy Joy
Коя беше Незиха, онази с тюленчето ли?

# 389
Не е тюленче, а е дебело лилаво коте  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт