The L- Word

• 32 011
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Миа е много красива в това клипче  Heart Eyes
Според мен тя е много красива в почти всичките си филми, още като хлапе от Гарванът 2 и нататък все така.

Може би единствено Алис не ми харесва визуално, но пък тя е сладурана по характер Grinning
Абееее колкото е забавна, толкова нейното клюкарстване ми идва в повече, нищо, че е с добро сърце... Нали знаеш за пътя към ада Wink

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 19:46 от Boomer

# 511

Ех, ако Пам беше в тази форма за сериала, щеше да сложи в джоба си, ако не всички, то повечето мацки наоколо

# 512
Може би единствено Алис не ми харесва визуално, но пък тя е сладурана по характер Grinning
Абееее колкото е забавна, толкова нейното клюкарстване ми идва в повече, нищо, че е с добро сърце... Нали знаеш за пътя към ада Wink
А за обсесив натурата й какво ще кажеш? Laughing

Миа е разкошна, аз и с къса коса страшно много я харесвах Grinning

А сюжетната линия на Ким чистосърдечно си признавам, че ми беше много досадна Tired

# 513
А сюжетната линия на Ким чистосърдечно си признавам, че ми беше много досадна Tired

Толкова досадна, че дори не можеш да й запомниш името  Grinning И на мен ми беше много скучна Кит, спокойно можеше и без нея  Twisted Evil

# 514

Толкова досадна, че дори не можеш да й запомниш името  Grinning И на мен ми беше много скучна Кит, спокойно можеше и без нея  Twisted Evil
Embarassed Направих компилация от Пам и Кит Laughing

# 515
IMO беше толкова скучна на фона на останалите, заради всички предрасъдъци, които повечето от хетеросексуалните имат към хомосексуалните...  newsm78

На мен ми беше най-забавна, като беше гадже с детегледача на Анджи.
После я вкараха в руслото на майка-закрилница с бизнес-проблеми и толкова...

ПС Айде още две антични снимки и да видим коя кака следваща да поразчепкаме?

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 15:47 от Boomer

# 516
Открийте приликите и разликите:

Ако Сибил има хирургически интервенции, бих взела номера на пластичния й хирург  Sunglasses

# 517
О, Моли Laughing
Да разчепкаме Моли Laughing Нея изобщо не можах да я харесам - някак си ми изглеждаше твърде стерилна, не знам, не мога да го обясня, ама хич не можах да й повярвам на идеята, че изведнъж намери в Шейн голяма любов. Crazy Да не говорим, че в целия сериал това, което ме дразни като че ли е, че всичко става твърде набързо. Кога Моли срещна Шейн, кога беше твърдо стрейт, кога отиде на другия бряг ooooh! Laughing

# 518
Щом е за любимия ми 5-ти сезон веднага съм на линия Grinning
Сега за Молито,
в много моменти проблемите на сериала са като се зачекнат т.н. житейски хипотези, и Молито е типичен пример, друга такава е линията на мама, но не ни е темата тя...

Молито тръгна с Шейн заради бунт към властната мама, която й е разграфила живота, обаче тогава идва неочакваното, дали защото Шейн е толкова добра в леглото можем само да се досещаме...   Stuck Out Tongue
и Молито хлътна до ушиииии...Heart Eyes  
В конкретния случай не мисля, че е въпрос на сексуалност, а това че Шейн беше тотален аутсайдер в очите на снобката...
любовта е сляпа  Grinning

пс После Моли беше с мацка, но това е страничен Шейн ефект  Laughing

Последна редакция: сб, 13 авг 2011, 10:24 от Boomer

# 519
Извинявайте, че се включвам така от нищото и то с въпрос, но да попитам все пак  Rolling Eyes
В момента гледам сериала от първи сезон и сега съм в края на пети, но в това, което съм изтеглила в шести сезон са само осем серии.Така ли е или аз не намирам пълния шести сезон?
И ще има ли седми сезон?

# 520
Няма седми сезон, уви  Confused

# 521
Така ли е или аз не намирам пълния шести сезон?
И ще има ли седми сезон?
След 8-те серии като заключение има едни разпити от които стават ясни някои неща за главните героини.
Има ги на линкчета от ютюб малко по назад в темата.

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 17:33 от Boomer

# 522
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ехх, всеки мечтае за седми сезон Laughing. Аз пък искам игрален филм Mr. Green

# 523
Ехх, всеки мечтае за седми сезон Laughing. Аз пък искам игрален филм Mr. Green

Аааа и аз искам игрален филм...
Абе и спин офф сериал ми вършеше работа, особено както бяха наредили кастинга, ама на, не го купиха и сега ни мътят главите с някакво безумно риалити

# 524
Я да се запиша и аз тук. Изгледах преди няколко дена сезоните на филма и ми харесаха много, ама от бързане да видя какво става така превъртах епизодите, че половината неща не ги знам. Laughing По-нататък ще почвам пак малко по малко да гледам това дето съм превъртала. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт