Тази събота и неделя бяхме в Царево - ей там вече си починах като хората. Изобщо не ми се тръгваше. В събота, живот и здраве, се прибираме в Пловдив, при жегите.

И тъй като температурата не спада още е 38.3, днес го водих при хомеопатката, вчера по тел. ми каза, какво да взема, днес продължаваме със същото. Не е повръщал, само едно изхождане имаме на обяд, цял ден спи, само на течности, дано се подобрява. 

.
бързо оздравяване на всички болнички 
ние преди дни се завърнахме от първата ни почивка на море
беше страхотно,малкият имаше страх от пясъкът и водата първият ден........ но само до там
после не можехме да го извадим от водата,което пък го изтощаваше супер много и спинкаше спокойно следобед и вечер
яденето за тези които се интересуват-моето момче много добре хапваше преди големите жеги и морето,бях му наготвила 6 бурканчета за почивката(насипват се горещи в затоплени буркани с капачки с винт и се обръщат на капачка) ,но той не яде почти нищо от тях
когато аз питах за съвет преди да замина никой не ме отрази,надявам се поне да помогна на някой сега

. Преди малко се прибрахме от вън, лека полека , мор.След малко скачаме в басейна на балкона. 

Попитах го за ходенето вкъщи, препоръча да шляпаме с боси крачета. А относно нормална възраст за прохождане цитирам: "Когато детето си реши".
и след това да се върнеш - до магазина. Всъщност до Джъмбо може да се иде лесно, ако идваш от магистралата. Иначе се обикаля. Ако искаш от Джъмбо да се качиш на магистралата, трябва да се върнеш до Бургас и на колелото да направиш обратен. Сложна работа.

Просто ти се възхищавам колко силна жена си и как с всичко се справяш сама 
За ходенето не се тревожи, изобщо не е закъснял. Моя Радо също не е проходил, за сега не се притеснявам. Аз самата съм тръгнала на 1 год. и 2-3 мес.
Като се държи в къщи по мебелите си върви, но е нестабилен все още. Започна да се пуска и да стои на едно място за няколко секунди, но го прави несъзнателно като е с играчка в ръцете. Усети ли, че няма упора и веднага сяда. 

И на теб не ти е леко - сама с двете деца и майка ти като я няма.
До сутринта не знам още колко пъти се е събудил. И в 5:30-6:00 вече е готов, наспан и иска да става.. Станала съм кълбо от нерви заради това системно недоспиване, мъжа ми го отнесе миналата седмица.