Двора на училището

• 13 329
  • 131
  •   1
Отговори
# 15
Чудесно място за игра е дворът на училището. Хубаво е обаче и да се пази. Ако ми остане време ще снимам този на 10-то СОУ. Мизерията е направена в 50% от майките с малки деца. Останалото е дело на подрастващите.

# 16
  • Sofia
Скоро четох някаква статия, че училищните площадки и игрища ще са достъпни за децата през цялото лято. Така, че не виждам проблем там да се поразходи и поиграе някое малко дете. Само да не пречи на големите деца да играят разбира се.

А там където има малки деца с майкит
Мизерията е направена в 50% от майките с малки деца. Останалото е дело на подрастващите.
А там където има малки деца с майките си понякога  си личи наистина.

# 17
Скоро четох някаква статия, че училищните площадки и игрища ще са достъпни за децата през цялото лято. Така, че не виждам проблем там да се поразходи и поиграе някое малко дете. Само да не пречи на големите деца да играят разбира се.

А там където има малки деца с майкит
Мизерията е направена в 50% от майките с малки деца. Останалото е дело на подрастващите.
А там където има малки деца с майките си понякога  си личи наистина.

О ,да съгласна съм,да не се прави боклук!Аз няколко пъти с още няколко майки сме правили оборки,но само един да цапа,хиляди да чистят пак няма да е чисто!

# 18
  • София и там където не се пуши
И аз да се изкажа. Моето дете е в НПМГ. Наложи ми се да посета училището към 18 часа. Направо се втрещих. Майки и бащи с малки деца, си пушеха непосредставено до сградата, а и пиеха бира  Shocked . Имаше цели репортажи, че децата от НПМГ цапали градинките, е не отричам, че може да има такива, но това направо  #Crazy . Как е възможно това.

А паркове и градинки наоколо безброй  newsm78 .

# 19
  • София
Не знам за училищата, но наскоро имах работа в НБУ за някакъв период и бях много изненадана от това как дворът му започва бавно и полека да се превръща в детска площадка и в нещо като парк за майки с деца. Доста майки с колички и малки деца съвсем свободно си влизат в двора, сядат в кафенетата в университета, пускат децата си да играят... Мисля, че не бяха студентки в същия този университет, поне ако съдя по впечатленията си от тях. Разбирам ги защо го правят - там е чисто и поддържано, студентите са с нормално поведение, безопасно е за децата, никой няма да им навреди умишлено. Но все пак мисля, че не е редно. Подозирам, че в един момент управата ще реагира, явно още не са се усетили.

# 20
Да,но ако беше прочела темата от началото,аз споделям,че в момента не ми разрешават да бъда в двора на училището!

Прочела съм всичко! Знаеш ли колко трудно се намират и се събират пари за ремонт на старите и закупуване на нови съоръжения? Ако някой пожелае да помогне, то това евентуално са родителите на учениците. Затова не смятам, че там е мястото на майките с малки деца. А за цигарите и кучетата - без коментар.

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 12:29 от Дъждовно време

# 21
В нормалните държави с нормално образование дворовете на училищата са оградени и на входа има една малка кабина-къщичка с постоянен портиер, който допуска само ученици (с уч. карти),учители и родители, които в учебно време идват за някаква консултация, като за това се легитимират. В почивните дни дворът се заключва, но портиерът-охрана е  винаги там  Naughty Това са предпазни мерки - там през седмицата учат много деца и никой не е застрахован в тези смутни времена....Знаем от пресата колко случаи има,когато фанатици използват дори и децата си за да отвлекат вниманието от това, което са замислили newsm78

# 22
Освен наредби на РИОКОЗ, има и заповеди на директора за пропусквателния режим в училище съгласно някакви разполедби, в старото училище на дъщеря ми ни ги четяха в началото на всяка учебна години и се подписвахме че сме запознати.
Така че персоналът може да се позове и на някаква вътрешна заповед за достъп на външни лица в двора на училището.

# 23
Имат само игрище и там големи батковци ритат топка, изобщо не е за пускане на по-малки деца Sad

# 24
И аз да се изкажа. Моето дете е в НПМГ. Наложи ми се да посета училището към 18 часа. Направо се втрещих. Майки и бащи с малки деца, си пушеха непосредставено до сградата, а и пиеха бира  Shocked . Имаше цели репортажи, че децата от НПМГ цапали градинките, е не отричам, че може да има такива, но това направо  #Crazy . Как е възможно това.

А паркове и градинки наоколо безброй  newsm78 .

Не им се ходи в градинките, защото не са поддържани всичко е изпочупено. Ако обаче има свободен достъп до училищните дворове, и там ще последва същото.

# 25
В градинките също е много мръсно, не смея да я пускам там. То вече не знам къде може да играе  Rolling Eyes

# 26
А защо е мръсно в градинките?

# 27

Знаеш отговора, нали?

# 28

Знаеш отговора, нали?

Много добре. Просто исках друг да ми отговори, по-точно тези, които се чудят защо в някои дворове на училища не са желани.

# 29
Защо е мръсно, може би защото хората нямат култура за поддържането им чисти, а кой и защо не е желан, не разбрах много  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт