Януарските бонбони, правят пакости милиони /18/

• 28 062
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
  • София, Лагера
Хау мацки!
Ех, ех, ех тази ода! На мен също ми хареса, смях се от сърце, ама не очаквах толкова тънкообидни хорица да има. Нейсе  Wink (има и още да се опознаваме)

Жоржи, баф тоз сак, бая сак ще да е!  Mr. Green Е сега аз се сетих за виц...  Mr. Green

Отива жена в магазин, гледа две почти еднакви чанти - едната 20 долара, другата - 200. Пита каква е разликата. Продавачът:
- Ами тази от 20 е от слонска кожа, слонски коремчета, много е качествена. Другата също е от слонска кожа, но от пениси. Като я погалите малко става на сак...  Mr. Green

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 19:26 от Ноеми

# 706
Здравейте момичета!

Разсмяхте ме с вицовете и одата.

Еления, надявам се Викчо вече да е добре.

Вал, Честита половин годинка на сладура Стаско. Кали му праща целувки   love001

Честити месечинки и на всички днешни бебчовци  Hug

И аз давам на Кали таблетките Дентокинд

# 707
Честити половинрожденици!!!
И да почерпя за половин годинка на моята Калинка!

# 708
  • София
Да ти е жива и здрава Калинката   bouquet

# 709
Честита половинака и на Калинка  Grinning

...имах спешна работа.И по този повод да питам американските мамита,ако са се сблъсквали с този проблем,става въпрос за моята банкова сметка ,баща ми иска да изпрати пари по нея ,но в тамошната банка му казват ,че не ползват IBAN /don't support IBAN/,ходих до моята банка и ми казаха ,че няма с какво да ми помогнат,проблема е в Американската банка.

Ufff, и в американските едно невежество...
Баща ти да се обади на телефона за къстамър сървис на банката си и да ги пита изрично как да преведе пари по европейска сметка, където ИБАН е стандарт. Ползва се wire transfer!
Ти се обади на твоята и ги питай имат ли американска банка-кореспондент!

Съжалявам, че не съм по-точна, но не трансферирам пари по банков път от години насам. При всички положения в ам. банка трябва да приемат ИБАН. Препоръчвам да се обади и ако пак някой му каже, че не може да иска да говори със супервайзър/мениджър!

# 710
аз влизам само набързо да се оплача, че от 2 дни нямам нет. да ги таковам в таковата булсатком. искрено съжалявам, че преди 2 месеца се преместих към тях! и още нямам нет, добре, че съм при наште та да попогледна нещо!

а защо да не действа велоергометърът?
аз винаги с него съм отслабвала и работи!
и аз тези дни съм се наканила да отида на диетолог и да се почвам, че направо съм се комплексирала и не мога да се понасям такава шмръхла! Simple Smile

иначе на дара давам разни хомеопатии за зъбите и има чувствителен ефект!
захраних я и с пуешко месо, дооооста й хареса - явно ще е месарче като мама Simple Smile))

# 711
Жоржи, баф тоз сак, бая сак ще да е!  Mr. Green Е сега аз се сетих за виц...  Mr. Green

Отива жена в магазин, гледа две почти еднакви чанти - едната 20 долара, другата - 200. Пита каква е разликата. Продавачът:
- Ами тази от 20 е от слонска кожа, слонски коремчета, много е качествена. Другата също е от слонска кожа, но от пениси. Като я погалите малко става на сак...  Mr. Green
smile3532 моя е от 200  hahaha
Без майтап сака наистина е огромен, ама е само един  bowuu

# 712
Тъкмо щях да питам: Къде е Елч? Laughing

За велото: мацките в тренировъчната тема ме посъветваха да карам на най-ниска степен с висока скорост и пулс 130-140. Така има ефекта на кардио и особено за загрявка преди тренировка е супер
И май като се замисля преди години като ходех на фитнес май и треньорката така ми почваше тренировката newsm78
А ако си спазвах собствените съвети да съм отслабнала 100 пъти Laughing
Елч, при кой диетолог ще ходиш?

Не смея да го кажа, но май този път сме добре след ваксините. Все още не е вдигнал температура и е сравнително бодър и в кондиция
ИНаче отчет от консултацията: 8800 кг и 71 см

Нещо си говорихме с педка за месни пюрета, но нищо не и разбрах и крайно се обърках

# 713
  • София
Мамита, имаме си трето зъбче, отдолу, до другите двечки, ама не трябваше ли отгоре първо да избие  newsm78

Леле, аз не съм сигурна дали ще успее да ни събере колата за морето, само плажните ни кърпи и тези за банята са 1/3 от багажника  Joy, какви са тези ваши сакове, как успявате незнам  hahaha

# 714
  • София, Лагера
За велото: мацките в тренировъчната тема ме посъветваха да карам на най-ниска степен с висока скорост и пулс 130-140. Така има ефекта на кардио и особено за загрявка преди тренировка е супер
Peace Peace Peace Яко! Това е истината! Като си легне дребното, сядаш пред ТВ, гледаш нещо интересно и въртиш  Peace Аз така свалих още първите 2 мес след като родих, хем и с яко кърмене  Peace (питай и Бубето, тя може да ти помогне за схема)

Мадлен, честито! Първо избиват отдолу първите две  Wink ... ама имам приятелка, чиято дъщеря се озъбила с пръв... кучешки  Laughing Мамата вика - Като вампирче!  hahaha

Лук ет ми, за месата: заек, пуйка, пиле, след време чак теле, свинско, а агнешко... като порасне  Wink. За рибата не знам, но аз мисля да дам скоро  Rolling Eyes

# 715
За риба,препоръчвам горещо сьомгата на Гербер!Моите деца я обожават.Фактически от месните това е най- вървежното.
Нали говорехте за бебешки бански...
попаднах на едно симпатично неопренче.
http://www.amazon.co.uk/6-12-baby-wetsuit-Soles-Front/dp/B00473X … 05846&sr=1-23

# 716
Хо , хо ,хо и аз вече съм тук.

Изкарахме страхотно моренце.

Еления, съжалявам ,че не можах да ти се обадя. Cry

А одата си е едно към едно. Mr. Green

# 717
  • Сливен
Ехо, тук съм и аз, от няколко дни не съм чела, нзм дали ще успея да я изчета тази тема, ама тази въпросна ода не я открих Simple Smile
Не можахме да се видим с Етомира, жалко, ама следващия път Simple Smile
На Еми и проби зъбче на 22  Laughing
А утре и ние ставаме на 6 месеца, най-накрая Simple Smile

# 718
  • Пазарджик
Агентке много ,много ти благодаря  HugВъпросната служителка отново отказала да направи превод.
И от щуротия не писах за най новото при нас,днес дадох на Нели пуешко с картофче и доста го хареса,да видим утре.И аз ще взема Дентокинта ,че много кисела милата.

# 719
  • В две тъмни очички
Ха, добър вечер!

Малкото спи от 30-ина мин и аз си цъкам ли цъкам тук на тоз лаптоп - бездарна работа  Mr. Green
Днес е 3-ти ден откакто Влади спи денем в своята стая  Party , още 10-ина дни ще правя така, за да свикне със стаята и после ще я оставям за постоянно.
Имаме напредък със зеленчуковите пюрета - ядем почти цяло бурканче като количество, само че по половин от две различни, че на дрисличката й омръзва да яде от 1  Joy Пие с голямо удоволствие сок от пъпеш и ябълка, моркова го отказва!
Днес също така яде кисело мляко без да реве, предполагам защото го подсладих малко повече  Blush

look_at_me, цялата тая работа с велото е мноооооого разтегателна тема  Mr. Green Иска си схема, серии, почивки , ама най - вече диетка да го е*а Mr. Green Пусто му, не става нито само с диети, нито само с тренировки, иска си и двете  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт