Изгубени в превода 3

• 157 348
  • 1 053
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Диалог от негова страна

И ти май малко се поизгуби в превода.  Hug

# 166
  • I want it all and I want it now.
Ами "едно мешано" някой да си е поръчвал?
Ямболии да си мълчат  Hug
Мой бивш шеф е от Ямбол. Аз знам , да кажа ли? Mr. Green
Това мешана скара ли е ?

# 167
 Преди години, когато мъжът ми  бил дете слуша прогнозата за времето и там съобщават, че студена вълна ще "залее" България. Цяла нощ не мигнал и чакал вълната  newsm43
 Най-чудно му  било как родителите му са толкова спокойни и весели / хората си имали гости нея вечер/  Party
Все още го подкачам за тази вълна, когато слушаме прогнозата за времето.

# 168
Ами "едно мешано" някой да си е поръчвал?
Ямболии да си мълчат  Hug
Мой бивш шеф е от Ямбол. Аз знам , да кажа ли? Mr. Green
Давай  Peace

# 169
  • София
Преди години, когато мъжът ми  бил дете слуша прогнозата за времето и там съобщават, че студена вълна ще "залее" България. Цяла нощ не мигнал и чакал вълната  newsm43
 Най-чудно му  било как родителите му са толкова спокойни и весели / хората си имали гости нея вечер/  Party
Все още го подкачам за тази вълна, когато слушаме прогнозата за времето.

Joy Joy Joy  Жестоко  Joy

# 170
  • София
Диалог от негова страна

Joy hahaha как можах да напиша такава глупост. Сега ще се самоцитирам  Joy Joy Joy

Присмял се хърбел на щърбел  hahaha

# 171
  • София
Диалог от негова страна

Joy hahaha как можах да напиша такава глупост. Сега ще се самоцитирам  Joy Joy Joy
Присмял се хърбел на щърбел  hahaha
Heart Eyes Абе твоето си е техническа грешка, а това на цитирания сладур е...просто нямам думи.  Joy

# 172
  • София
Това ми напомня за мой приятел.
- Бакарди имате ли?
Разходка до бара.
- Не. Има бял ром и някакъв черен.
(г/д така беше, непомня точно)

# 173
  • София
Абитуриентския ми бал беше в хотел България.
След седмица ме среща познат и ме пита:-
- Къде ти беше бала?
- В България.
- Е няма да е в Турция, я  Thinking

Joy Joy Joy

# 174
  • Казанлък of all places
Meшаното, което Б. си поръчваше беше кока кола с газирана вода , съотношението не помня.
Ако е това, съм супер изненадана, аз смятах ,че е негово завихрение, не регионално.

# 175
Meшаното, което Б. си поръчваше беше кока кола с газирана вода , съотношението не помня.
Ако е това, съм супер изненадана, аз смятах ,че е негово завихрение, не регионално.
Не е  Grinning Префасонирал го е, защото вече май няма къде да пие "мешано".
В детските ми години, ямболии наричах атака един сироп, който се продаваше по павилиончета. С мерителна лъжичка се слагаше сгъстен сироп в халба, и след това се разреждаше с газирана вода. Май и павилионите, в които го продаваха, наричаха по същия начин.
А мешано - защото си поръчваха букет от различни вкусове.

# 176
А мешано - защото си поръчваха букет от различни вкусове.

Този "мешаният" сироп ние го наричахме иръпшън Rolling Eyes Нямам идея защо newsm78

# 177
И аз нямам идея, Иръпшън нашумяха с песента "Еднопосочен билет" - http://vbox7.com/play:e6ea669c

# 178
...

Абе помня преди маса време на един завод, в Карлово, му се счупи машинката за печат на опаковките. Едни такива като печатни грешки - вместо "ц" излязло "ч", вместо "л" - "п", и други подобни. Производството беше  на ароматизирани кърпички, та станаха разни каламбури. Ей такива:

http://storage2.album.bg/429/picheto_e207b_2662879.jpg

Нееее е истина просто!  Joy Joy Joy Почнах темата да я чета от първа страница, ама това засега ми е фаворит  Joy Joy

# 179
  • Пазете Гор
Вълк, ако не ме разберат девойките, обясни набързо.

Преди новата ера, командващият Гранични войски, генерал майор А., по неизвестен повод се озовал на затънтена гранична застава. 10 войника, един лейтенант. Войската там рядко вижда офицери.

Слязъл от джипа, генералът се упътил към дремещия часови - брадясал, разпасан и неориентиран.
- Повикай командира си, редник! - изстрелял като залп.
Редникът навил ръчката и изтърсил в трубката великото :
- Другарю лейтенант, тука един майор от горското ви търси".

Сочната псувня на лейтенанта ще ви спестя, но си представете колко бързо е сменил боята, когато, по потник и чехли, излязъл да види какво пак искат тия горски...Командващият Гранични войски бил на ръждивия му портал, а тъпият часови лениво подреждал наличностите в гащите си, с опрян на навеса автомат.
Историята мълчи за последиците.

Генералите-майорите имаха пагони с по една голяма звезда и дъбово листо на ревера. Редничето, не видяло никога генерали, затъжено по дома и размекнато от жегата, комбинирало дъбовия лист, зелената униформа и голямата звезда в "майор от горското".

Общи условия

Активация на акаунт