Отговори
# 300
Oпа, тук съм Simple Smile

Днес имаме месечинка, да са честити и на наборчетата ни Simple Smile

Блурмой, рая където наш Чочко започна да спи е с.Черневци, спа хотел Боженци. Намира се на 2 км.от село Боженци. Чудно местенце, страхотно е Simple Smile

Хипо, кус-кус не съм давала още....а за заспиването, малчо от само себе си започна сам да заспива. Една вечер го сложих в креватчето му, дадох бибата, обръщам го на една страна, към стената, завивам го и изчезнах от стаята без той да ме усети. Върнах се след 5 мин. понеже не го чувах да мрънка или реве, и видях че той си спинка сладко сладко. Та така е при нас. И през деня така сам си заспива.

Туй то, айде, утре се прибираме Sad свърши почивката......уфф че бързо ама.....Sad

# 301
Кус-куса - с обезсолено сиренце (или домашна извара) и масло колкото грахче. Пропорциите на водата и кус-куса и аз като Блурмой ги нацелих и не цедя.
Блурмой, аз и преди бях споменала: докато му оглеждах едни сандалки на малчо, харесах едни, но бях с резерви, че бяха с доста твърди подметки. Е, оказа се, че с тях стъпва страшно стабилно! При нас се очертава друг проблем Tired, ужасно висок свод има и много малко бебешки обувки му пасват, трябва да са с поне три места за регулиране отгоре ooooh!
Марвел, споко, сигурна съм, че тези които следим темите редовно сме си направили изводите.
Уф, Никито на барбалетка да не кара някой ротавирус, че тези 10 дни в болница ми звучат ужасно Sad Дано да се оправи час по-скоро горкото.

# 302
  • Варна
Ей голяма скукаа, а вие не пишетее  Whistling
Олееееее, къде си?  Laughing
Благодаря на всички за отговора за кус-куса.

Днес лапето ми заспа с блузката ми, биберон и майка му(аз) отгоре му, а кошарата му е на най-ниското ниво. Смятаййте каква поза бях заела, но не заспа в ръцете ми. Пак му пях!  Tired

Веси и всички - честити ви месечинки!!  bouquet

# 303
Марвелъс, не се ядосвай.  Hug
И аз мисля, че всички тук си дадохме сметка за някои неща.
Знам, че не ти е за подаръка. Видях Ева, едва ли и липсва нещо на тази кукла.  Heart Eyes
Въпроса е принципен...

Сега, да ви питам. Има ли на пазара детски сокове,
но не разтворени, а концентрат? Мъжа ми не можел в ръчния да сложи течност,
а сока свършва.  Wink

Оле, и аз искам такава работа.  

# 304

Стига р'ва! Тука съм. Туууууу  ooooh!  Laughing

Имахме гости. Свекитата. Та, готвихме по случая. И досега мих чинии. Щото ние от както е почнало лятото сме на домат и сирене, и диня за вечеря, та нема готвене, нема и миене на чинии.   chef

За заспиването и Радо напосследък заспива сам, но това не е мой успех а негов. Сам си поиска, аз само му позволих. Днес разказвах на Тини как Симона до година и половина заспиваше на ръце и никога не съм си мислила, че с Радо ще е по различно. Бях щастлива, че заспиването на гърда се протаква още и намаля от времето с ръцете, защото Симона от около 8ми месец започна да ми прави едни стачки и да не спи на гърда, та минахме на ръце. Радо е различен обаче, маха се от цицата и започва да се намества върху възглавницата. Викам добре, нека си се намести направо в леглото. Слагах го и го потупвах малко по памперса и отнасяше. А Сега Хипо и аз се г*зя. И ние свалихме нивото и ела да видиш как трябва да го тупам по памперса.  Mr. Green Тия дни пробвам на мойто легло, пък да видим дали ще стане.

Мила,  smile3533
Бъзикам се. Нали знаеш как е, всеки иска това дето го няма. Не е толкова хубаво вЕрвай ми. Вярно, че съм с децата, но пък от друга страна съм с децата.  Mr. Green Разбра ли ме?  ooooh! Хубаво е да си имаш твоето там някъде работно място, с колеги, с разнообразие и т.н. Аз това го нямам. А, имайки предвид също и факта, че съм в Търговище, където малко хора познавам аз лично, не защото са приятели на мъжа ми, а моите приятели са еей там в София и можеш да си представиш какъв социален живот водя. Тоест, не е чудно защо съм толкова често тук.  Grinning

Изпаднах малко в лирическо отклонение, ама днес ми едно тъпо и депресарско та затова и поста така. Айде лека!

Полиглот, бая свободно време си имала днес.  Joy  Hug

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 23:47 от БебОле

# 305
Днес Мая за първи път се изправи сама в кошарата й взе, че я обиколи цялата, без да падне  Shocked
освен това и от днес вече официално лази като хората , т.е. не се влачи по корем, ми на 4 крака.

заспива или на гърда, или като я накърмя я слагам в леглото и си заспива сама   Peace

течности други, освен кърма и вода не приема. Сок - след 1,6 год. така беше с Момчил, продължаваме традицията.

# 306
  Ето ме, смогнах да прочета всичко, а колко запомних...Днес нещо много се изморих, а нищо не правих на работа. Май обикалянето по магазините след това ми дойде повече  Whistling Малката е добре, почна да спи по очи от известно време и ме изнервя, каквато съм параноя...Ама и главата и е забита в матрака  Crazy За спането и яслата, в къщи Мишелка заспива сама в леглото си, но на яслата я друсат с количка. Казах им да продължават да я пробват в кошарката. Не я оставят да реве много там, защото има и други бебета и да не ги събуди, ако спят. Слагат я в количката и обикновенно я извеждат навън. Тя и за сега не реве де, почва да си играе и не заспива просто.
  Лина и Барбалетка бързо оздравяване на децата  Hug
  Марвелъс те хората си направиха извода, не се ядосвай  Hug
  И аз видях снимките на Бобченка, много се радвам за тях, дано повече не се разделят  Praynig
  И имам няколко въпроса колко бебета са без зъби, колко майки са без цикъл, кога се въвежда вечеря на бебетата, мерси  Mr. Green

# 307
диданке, честити постижения!

мила, в бг няма концентрати за бебета.

мис файн, аз цикъл си имам от 40тия ден на ражданд, зъби няма, към 18ч давам плодово пюре, не знам вечеря ли се води. от 2 вечери обаче не иска да суче като хората след баня, снощи си помислих, че нямам кърма , дадох 1/2 пюре, а след 15 мин се нацока като пич, тая вечер същото. явно не е липса на кърма. та това пюре към 20ч нз как даго

# 308
* та не знам как да го броя... някаква вечеря ли, що...

дано ники на барбалетка бързо се оправя !!! миличката Hug

# 309
  • Сливен
честити месечинки на АЛЕКС  на тини,МАРИО на нечовечка,ЕМИ на брасто,КАТРИН на BlueBeri
лина Praynig Peace
Marvelous  Hug
тани честит ти рожденик и честита годишнина на патерица,да сте много влюбени и щастливи дълги години
барбалетка  Hug и бързо оправяне на Никола,трудно е и ние бяхме толкова,само че на два пъти
мис файн зъб имаме от скоро и сега прозира втори,цикъл имам от декември  ooooh!,а вечерята ни е АМ или каша
оле тъпо...аа не така  Hug

# 310
Здравейте, дами!

Марвелъс,  Hug

Мис Файн, Мишелка ще им свети маслото на бърза ръка в градината...  Laughing Ама дано свикне да си заспива сама скоро...

Моят мушмурок в момента се дере отатък, че му бъгнахме режима за тая вечер. Бяхме на юбилея на баба му до към 11 часа и той си поспа, пък се събуди и сега реве, ама не може да заспи...  Tired Cry И докато цока не пожела да заспи, а се надявах, че като му променим малко нещата ще спи... Да, ама не! Уффф....

Иначе днес пак си ходихме на лекар, че я позакъса лекинко с ушетата. От неразположението, което имаше преди време се оказа, че едното му тъпанче леко е хлътнало и го боли, а също има и остатъци в нослето. Не разбрах точно какво е, ама сега трябва да му капя Коларгол. Та преди морето се започна с разни мазила, капки и пивки... Ега ти! Ама дано до тогава се оправи!  Hug

Барбалетка, Лина дано и вие бързо се оправяте!  Hug

Хайде,отивам да се пробвам да го успокоя! Благодаря на всички за написаните коментари относно заспиването. Ще пробвам това с тениската! Като кученце, а....  Whistling

# 311
  Честито на месечинковците и от мен  Hug
  Да уточня, че под вечеря имам в предвид нещо местно-зеленчуково, преди млякото. Знам, че са малки, ама ми е чудно кога се препоръчва  Peace

# 312
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Честити месечинки и др поводи на имащите днес!   bouquet

Мис файн, аз давам вечеря, само, че не е пюре, а от нашата вечеря, днес яде картофите от месо с картофи. Нашите количества обаче все още са символични, та не знам дали се брои. Иначе когато има апетит и мен не ме домързи му давам по 3 пъти на ден др храна освен кърма, като сутрин е или сухар със сирене, или нещо макаронено или елда, на обяд и вечеря каквото има и за нас. Плодовете са си отделно като десерт или м/у храненията.

За заспиването не мога да помогна, заспива на гърда.

Аник, да се оправяте, че на морето да сте ок!  Hug

Дано и Ники на Барбалетка да се оправи по-скоро!
Лина, бързо възстановяване!

Марв,  Hug На мен и двете с Димяни сте ми симпатични и искам и двете да пишете в темата. Честно казано според мен е станало тъпо недоразумение и цялата тая драма е абсолютно безсмислена, ама карай!  Peace

Аааа и последно - цикъл имам отдавна, зъбите на Стоян са 4.

Хайде лека нощ вече!  Hug

# 313
  • Бургас / Св. Влас
Момичета  Hug
Последно изказване по темата и край:Искам да подчертая,че не съм се карала с Димяни,просто написах,че не съм си получила подаръка и че не ми е приятен този факт!След което тя сама се отписа!Никога не съм си и помисляла дори да не пиша в темата,а както вече бях писала ни най- малко искам тя да се отписва и да не пише!
Отдавна спрях да се ядосвам и да коментирам тук,но трябваше да напиша и моето мнение след нейния пост,който цитирах!

Да кажа,че Никола на Барбалетка не е от 10 дни в болница,а е от 10 дни с разстройство.Приеха ги преди 2 дни в болницата след,като не се повлияваше от прахчетата.
Те се върнаха от почивка на морето,може и там да го е хванал вируса.

Мис Файн,понеже знам какво е да работиш и да имаш бебче  Hug от мен!Мишелката ще свикне,а и едва ли е най-ревливото бебе Simple SmileГледах клипчетата и във фейсбук- уникална е!

Мила вие още ли сте в Бургас?Ех бургазлийки как ви завиждам за срещите.....но септември,сега е немислимо,направо е ад в работата.

Буболече,не знам дали е ставало дума,но и аз имам близначка.Нашата разлика е 10 мин и сме еднояйчни  Peace

Желая ви хубав ден и приятни разходки,аз отивам да се трудя.

# 314
Цвети,аз давам отдавна вечеря. Овикновено е това, което ние ядем.
Плодовете, за мен не са вечеря.  Laughing

Абе,ще се окаже че шопинга е по- изморителен от работата накрая.  Laughing

Оле, докато са малки децата, такъв вид работа е супер.
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт