Отговори
# 435
  • София
miriams28, хайде лек път и дано е хубаво мястото, на което си се спряла. А защо не пробвате някой къмпинг? Иракли е супер предложение, замислила съм го за следващото лято, живот и здраве. Как ти завиждаш че ще се запознаеш с мамите в Бургас..........

Мирка, да знаеш, че беше права за обрива на моето момче... Днес го водих за повторен преглед и докторката спомена думичката "уртикария" или по-скоро "детска уртикария"
Уффффффффффф  Weary
Ани, при нас уртикарията беше нов тип алергична реакция, непозната дотогава. Боби беше на 7-8 г. тогава. Стреснахме се доста, биха му инжекция урбазон и се оправи. После още няколко пъти така, докато утихне.
Следи го от какво получава, какво я отключва. Милото...........
Лек път и готино да си изкарате   grinning039

Оле, стискам палчета да не е трето, ако не искаш  Mr. Green А ако искаш - хайде дано!
Капя виброцил, давам калциев глюконат, вит.С Лекарката каза и Фенистил (противоалергично), но ние решихме да пропуснем на своя глава. Купихме го де, ако не се подобри ще го започнем.
Вече се вижда малко подобрение... Дано на Радо му няма нищо, те нали са пластелинчета бебочковците  baby_neutral

Краси, Ева заспа в 23 ч.  ooooh! Без рев, беше много усмихната и бодричка  Rolling Eyes
И аз щях да ти препоръчам Смехи  smile3521 И нали знаеш - една супена лъжица „майната му“, всеки ден, макар че понякога не е лесно.

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 23:36 от Arim

# 436
Ани, Мирче, благодаря ви! Смехи сега нали си е с малката Смехи, та не искам да я занимавам. То с един път няма да стане, те са много наслагвани нещата, а сега недоспиването само задълбочава... Страх ме е само малечко да не го отнесе, не за друго.
Ани, пиши ми на лични!

# 437
Мирче, не една лъжица сутрин, ами три пъти по две взимам и вече не действа...
ей го ,вчера , вода малкия свеки да го види, той щъка смело, хванал ме за пръстите  и от как щъка замята малко повече лявото краче и е като карикатута на Чарли Чаплин. И свеки веднага "ти забелязал ли си колко му е криво крачето, лекар.." и тук я прекъсах. Тя може и с добро жената, ама нали хич не го искаха бебчо и какви ли не ги наговириха, че сега не искам ни да я виждам, ни да я чувам!
Извинете ме, ама ми е много криво;(

# 438
  • Сливен
честита месечинка на НИКО на Мilla Elaine ,да е много здравичък и послушен
честити месечинки на ВАЯНА И ЕЛИС
красе  Hug ,нали знаеш миличка ,че ако сама не помислиш за себе си друг няма да го направи  Hug
мирче мерси миличка  Hug
момичета казвам чао,защото няма да имам достъп до комп  Tired
бургазлиики ще звънкам,ако не мога да ви намеря или се променят плановете  Hug Peace

# 439
Честита месечинка на Нико! Да е здрав, весел, много усмихнат и да донесе много радости!

# 440
Ей, мерси момичета!  Hug
И Нико чукна 10 месеца...

Мириамс, чакаме те.

Хайли, гледай се!  Hug

Ани, приятно изкарване на моренце.

Защо в супата, не слагате хляб?
Сухарите са ми едни изкуствени, повечето са фул с Е-та.

# 441
Честита месечинка на Нико  Heart Eyes!

Ев се събуди и сега си играе, а така ми се спиии  Crazy.

Мила, ами то и хляба май е блъскан с Е-та, аз за сега на Еве не давам супи.

Хейли, всички ми дават съвети как да гледам Ев, дори и някакви непознати майки в градинката. които не съм ги питала  Laughing. Казвам им, че си имаме педиатър на които имам доверие и да не ме занимават, но наистина има много досадни хора, които не се усещат.

Лек път на пътуващите и бързо оздравяване на болните бебенца!

# 442
  • Сливен
чакам мъжо да се върне от работа и да тръгваме
ей това харесах,апартамента ме устройва,но ще отидем на място да видим http://seavillas-mariana.com/Prices.html

# 443
  • София
Оле, при мен и при двете кърмения по средата, към шестия месец имах един цикъл и после нищо. Така че може и от кърменето отново да ти е сряло.  Peace

А пък нашият малчуган се задържа прав, без опора, за 2-3 секунди и си умира от кеф, защото явно разбира, че му се радваме, като го прави и само се чуди къде да се изправи и да се пусне  Mr. Green

# 444
  • София
Илка, браво на смелото ти момченце!
Ева стои права, но хваната за ръчички и изобщо не знае какво да прави с крачетата си  hahaha Не се сеща още да пристъпва, а аз не я насилвам - чакам търпеливо да и дойде времето.

Ех моренцеее... Искам пак! Обаче вместо това ще боядисаме дневната, ей така да не губим инерция  hahaha  Joy Харесала съм си една декорация, но ми трябва новичка боядисана стена.

# 445
Здравейте мами Wink Чела съм ви отгоре - отгоре. Приятно изкарване на мамите,които отиват на море. И на мен ми се ходи пак,но най-вероятно ще е за Спирит. Вчера ми се случи нещо много гадно - както,закопчавах малката отзад в колата и един идиот се блъсна в нашата врата,тоест блъсна ме. За щастие пострада само малко крака ми и вратата на колата,но се блъсна с ниска скорост и всичко е наред. Това на паркинг се случва само да отбеляжа. И тапанара избяга,мъжа ми го догони и му каза да слиза,че ще викаме КАТ, а той каза,че нямал време да се занимава с глупости и избяга,но му записахме номера,обадихме се и днес мъжа ми сутринта подаде жалба. Оплаках се. Желая ви прохладен ден!

# 446
Anik, Miriams, лек път и приятно изкарване на морето, милички! Дано на малчовците да им понесе морския въздух добре и да спинкат до късно!
Milla, честита ви месечинка! Да те слушка много Нико!
Илка, браво на твоето момченце, май скоро ще си имате ходещи крачета Laughing
Момичета, аз снощи преживях голям ужас, като се прибрах мъжа ми каза, че не му е добре, стяга го сърцето, неконфортно му е и отиде в спешното. После повече от два часа никакъв не се обади, в което време на мен какво ли не ми мина през главата. По едно време се сетих, че мога да се обадя в болницата да попитам и те ме успокоиха, че са му направили изследвания и са изключили инфаркт, възпаление и всички по-сериозни причини. Но докато не си дойде намен сърцето ми щеше да изкочи. И в крайна сметка всичко му е наред и смятат, че причината да се чувства така е стрес. Wink а той е по принцип страшно спокоен и явно си го събира. Аз съм точно обратния случай, изкарвам всички емоции и съм страшно изнервена. Хейли Hug много добре те разбирам миличка.

# 447
  • Варна
Ние купуваме хляб по стандарта  България и Николай го прави сам на сухари.
И честита месечнка на Нико  Heart Eyes
Оле моя цикъл е по часовник от както ми дойде след раждането, чак съм изумена, колко ти закъснява?
Ани, Краси  Hug
Мири приятна почивка!

# 448
Много съм учудена от метода на възпитание на една моя приятелка. Бебчо е на 7 месеца и тя от раждането го оставя сам в съседна стая, да не свиквал постоянно да е с нея  Thinking. Така трябвало да си играе по няколко часа на ден сам, не отива при него докато мрънка, а чак като се разплаче. На мен ми се струва супер странно и грубо, защото какво пречи да си играе сам, но да е в същата стая, така че да не се чувства изоставен? Аз ли нещо не схващам смисълът, ще има ли полза за в бъдеще или по-скоро вреда  newsm78?

Кат, много нагло се държат някои хора, за съжаление законите не са достатъчно строги към такива индивиди. Важното е че сте добре.

flufffy, повече почивка за таткото.

# 449
Орхидс, а какво прави 7 месечно само в стаята?
Играе в кошара, пълзи по пода? Меко казано странно ми е това.
Толкова малко бебе има нужда от присъствие, това не означава да му висиш над главата,
но хвърляне на око докато се забавлява само си е все още необходимо.

За сухарите, според мен един качествен, пълнозърнест хляб има много по-висока
хранителна стойност от един сухар. Мое мнение. Аз давам редовно хляб, намазан с масло
или някакво сирене. В супа слагам крутони,които правя сама от хляб.  Laughing

Флъфи, ужас наистина. Да не е получил някакъв паник атак?

Кат, не го оставяйте така този малоумник.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт