Отговори
# 585
  • София
Sorry za latinitsata!
Mnogo morski kisses!  Hug
i   bouquet za propusnatite i nastojashti praznitsi! (Ole, Milla, Ne sum)
 Heart Eyes

# 586
Честити месечинки! Hug
Честит рожден ден на голямото момче на Не съм! Да расте здрав и да слуша много!  Hug

# 587
Не съм, да ти е здраво и послушно момчето! Да расте силен и смел! И най-вече щастливо започване на първи клас!  bigdance2

Момичета, питах за шума на сърцето, защото преди време една мама беше казала, че са открили такъв на бебчето й. За щастие още са ми казали такова нещо на мен Praynig Hug

Лина, дай му време, на Симеон му трябваше към месец, а беше само на 3м тогава. Дано бързо преминава при вас! Ти единствено можеш да му помогнеш с мноооооогооо гушкане! Дори и през нощта го гушкай! Нека знае, че си постоянно при него Hug

# 588
  • София
Не съм - да Ви е жив и здрав порасналия батко!

Нашата кака вчера замина на море, и на мен ми е едно криво сега. Мислех, че ще се радвам да си "почина" от викането по нея, от щуротиите й, но ми липсва. ТА сега като съм само с едно дете - нещо срещичка няма ли да има?  Laughing

Гого не се изправя, не сяда сам. На крачетата си още не стъпва стабилно. Лази.

Ели - ст - много се смях на поста ти за Ники и пералнята. НА теб хич не ти е било до смях, но на мен ми започна деня с голяма усмивка като те прочетох.   hahaha  Joy  hahaha

# 589
Здравейте Hug
Мила,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си много обичана иуважавана майка и жена Hug  bouquet
Не съм, Честит рожденник на теб! Да расте здрав,усмихнат, доволен и умен Hug Hug Hug
Оле, и на теб, извини ме за закъснението,Честита малка голяма рожденничка! Да ви радва ако много! Hug Hug Hug
Ако пропускам някой /сигурно има Embarassed/,моля да ме извини Hug
Нищо ново при нас, ходихме на разходка в Созопол вчера и Миши повърна в колата,после цяла вечер му беше лошо на милото,но удържа положението, не повръща повече ,дадох капки и свещичка Вомитусхил и днес засега не се е оплаквала.
Ноел, мисля ти ни осведомяваше за паричките от майчинството кога превеждат, моля те пак да го направиш, за този месец кога ще е заветната дата плиииз Hug Hug

# 590
  • Русе
Здравейте момичета
Не съм писала тези дни но просто нямаше какво
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ МАЛКИ СЛАДУРИ
ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ
Ние вчера бяхме на консултация - вече сме 10 кг / + 400 гр / и 76 см / + 2 / от предния месец.Педито каза смело да го водим на море даде ми малко наставления какво да имам за всеки случай / като медикаменти / дано не се налага и така вече почвам със списъка че май няма да има място за нас в колата от багаж hahaha

# 591
На 2-ри август - вторник ще има парички. Със сигурност. Отразено ми е и в интернет-справката от НОИ.

# 592
  • Русе
урааааааааааа парички  newsm44 макар че докато ги взема и вече ги няма  smile3511

# 593
Здравейте!  Hug В никакъв случай не съм забравила за вас и ми е много приятно да разглеждам малчовците във фейсбук, чиито мами са ми в приятели.  Heart Eyes Страхотни са! Да са ви много здрави!  Simple Smile
   Колкото до мен, аз умишлено не пиша, за да не натоварвам темите с проблемите, които имаме с малкото ни слънчице. За съжаление не си представях нещата с майчинството ми точно така - постоянно по болници, скенери, ЯМР, упойки, та чак и до чужбина, безбройните сълзи, които изплаках, но може би трябва да минем през това изпитание. Дано един ден и ние сме щастливи напълно.  Praynig Кой знае? Божа работа!  Praynig Само знам, че има още доста път да извървим, за което трябва да сме много силни!  Outta Joint
   За сметка на това пък имам едно невероятно дете!  Two Hearts Толкова добра, толкова издръжлива на всичко това ... дано има късмет в живота!
   Относно развитието, малко вървим дребнички - около 7.200 кг сме и 70 см, но това да е.  Wink От 9 мес казва мама, баба, дядя и разни нейни си работи. От 8 мес пълзи много бързо, не мога да я стигна.  Laughing Също от 8 мес си се изправя права с лекота. Все още нямаме зъбки, но ще дойде и този ден.  Simple Smile
   Това е за сега от нас! Благодаря на всички, които се сещат да честитят месечинките ни тук.   bouquet Силни прегръдки за всички!!! Hug Hug Hug Hug Hug

# 594
  • Сливен
честити месечинки на всички бебчета,родени на 27,28,29 и 30-ти,и честито на всички с поводи,които съм пропуснала   bouquet
ауу забравих да благодаря на мила и злати за страхотната изненадка с подарчето,трябва да има реванш  Hug
Не съм честит ти рожденик,да ти е живо и здраво момчето,да расте умен и силен мъж
кат а така,няма да го оставяте този тъпанар да се измъкне
веси браво на чочко  Party
Nadenka77 добре дошла в октомврииските редици  Hug
мими браво и на вас за хубавите мерки
съни поздравления,че операцията е минала,дано вече всичко си е наред при вас
красе продължаваме силно да стискаме палчета  Hug
за лошата снаха какво да кажа ,със свекито поддържаме що годе нормални отношения,ако нещо не ми харесва си го казвам,вече 17 години живеем заедно,първо в тяхната къща а сега тя е при нас в нашата къща............ аз пък съм лошата дъщеря  Shocked баба ми всеки ден купува сладкиши и плодове да носи на децата на сестра ми а на моите  Naughty ,миналата седмица държеше две вафлички в ръката си едната нагризана от нея,другата цяла и подаде на дени нагризаната ........... и винаги съм груба и само се карам с тях  ooooh! Whistling, а горката ми сестричка не е работила вече 10 години,две деца изгледа и след това не иска да работи,нищо че мъжа ми и предложи добра работа на прилична заплата с добро работно време,но тя отказа,само се жалва на майка и майка ми и праща пари,а за мен това е неприемливо,права млада жена да си стои в къщи и да не и се работи а майка ми и баба ми да си делят от хапката и да се ограничават за да и дават и то от доста години  ooooh!
ама момичета хич да не ви пука,гледайте си мъжете и децата а другите ги игнорирайте  Hug в крайна сметка и ние един ден ще станем свекърви и ще сме лоши  Crazy Wink  bouquet
тани браво и вие имате супер резултати  Hug
ева 86  Hug Praynig каквото и да има при вас дано всичко се нареди,а и нали за това сме тук,да си споделяме,да се радваме заедно,да плачем заедно както от началото  Hug

# 595
Не съм, честито на хубавеца Георги! Ама ние много лъвове се събрахме тук.  Laughing

Марвина, на море ли си още?

Мириамс,  Hug

Ева, какво става с малката Марая? Какви са тези ходения по болници?
Дано всичко се оправи.  Praynig Много стиснати палци и пиши тук по-често.
Едва ли ще ни натовариш.  Hug

Ние днес направихме плажче на Смокиня.
Ммм...приказка беше. Дано утре времето е гот и пак някъде.

# 596
  • Варна
Къде сте, бря??? Thinking
Аз ще си лягам, че мойто диване днес ми разказа играта! Голям бяс става, не знам на кой прилича  Whistling
Марвинке, здрасти. Приятно топване на дупетата. Снимки после да качиш.
Ето нещо весело и не чак толкова  Crazy http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=11205.15  Shocked
Не съм, честит ти рожденик. Да бъде жив и здрав!  newsm38 nbirthday
На мен ми се губи и Мишанка, и Зеленоочка  Thinking
еваHug Hug

# 597
  • Сливен
тук съм хипо,ама не мога да си изчистя пощата-над 500 писма
 hahaha Joy,то не е за смях ако има жени,които да се връзват  #Crazy

# 598
  • София
Лурдес, с лепенки обикновено се снабдявам от разни книжки за оцветяване. Последната беше с великолепната петорка принцеси - Снежанка, Аврора, Пепеляшка, Бел, Ариел. Сега цялото й легло е облепено с тях. Уж го разкрасявахме та туко виж си го хареса и благоволи да си спи в стаята, но -тц!, пак спи при мен на спалнята. Иначе освен по разните му там книжки, има и по книжарниците, поне в нашата има голям избор. А в детската градина бяха намерили едни страхотни лепенки от магазин за едно левче.  Peace

На нашият момък му растат между 2 и 4 зъба на веднъж. Не съм сигурна колко. Горният му венец е целия на джобчета. На две от джобчетата има и бели точки вече, явно скоро ще, третото е посиняло и то от 2-3 седмици, а четвъртото няма никакви по-специални признаци. Но е такъв кривак! Буди се по 10 пъти на нощ. Спи спокойно само ако е в моето легло, колкото по-близо до гърдата, толкова по-добре. Вече липсата на сън почва да ми влияе.  Ставам неадекватна и неконтактна. Tired Да излязат и тия 4 зъба и идва затишие.  Praynig

# 599
   eva_86  Praynig Марая да е добре скоро. Не се притеснявай да споделяш, за това сме тук. Пък и повече позитивна енергия винаги помага  Hug
   Мишелка пак е с температура, цял ден около 39 градуса. Много ми е мъчно да я гледам така, дано утре е по-добре. Че съм и на работа без почивен ден, днес добре, че бях 3 часа, дано и утре е така.
   Имам и един страничен въпрос. Мишелка ми блъска по клавиатурата и ми е затъмнила екрана. Как се изветляваше, знае ли някой  newsm78
   Честит рожден ден на Георги, да е много здрав  Hug

Общи условия

Активация на акаунт