Отговори
# 630
БебОле, Ибупрофен може да пиеш, аз съм пила, обсъждала съм го с аптекарката ми, конс. по кърмене, а и в листовката пише, че може. Също нурофен. 
За но-шпа от листовката
Цитат
Поради липса на достатъчно резултати от проучвания, приложението му по време на кърмене не се препоръчва.
Hug

# 631
  • Сливен
честити месечинки на АДРИАНА,МИХАЕЛА,СТЕЛА,ЕВА на Orchids Flower,ЙОАНА  на Тони-74,ЕЛИЦА,НИКОЛАЙ на Reni_Vo,АЛЕКСАНДЪР на Raadinela,АНТОНИО,ГЕОРГИ,ДАНИЕЛ на Viki_gst,АЛЕКСАНДЪР на Hrisi_g
Красе хайде стискаме палци всичко да мине и да остане зад гърба ви  Praynig Hug

# 632
Благодаря за отговорите. Пих аналгин в крайна сметка и живнах. Не кърмих цял следобед до заспиването, надявам се вс да е ок.

Бобче, честит тати, със здраве да си го ползвате!  Laughing

Величкова, дано сте спали добре и да няма Т дребната. А, ако избие обри, знаеш нали? Laughing

Мила, дано не е опитала "боичките"  Sick

Хейл, успех и ще чакаме включване  Hug

Добро утро!

# 633
 wavey

hailie,   fingerscrossed всичко да мине леко и бързо!

bob4enka , най-после! Браво на вас!  Simple Smile

На патерици честити рожденици на Беболе и Не съм Simple Smile! Да са ви здрави и послушни!
Още някой имаше повод, но съм забравила..  Embarassed

Ние взехме да се оправяме.. 

# 634
Добро утро!

Честити месечинки!

Бобче  Hug Много се радвам за вас,много свежо звучиш,а на снимките просто сияеш Simple Smile) Дано никога вече нямате перипети на пътя си  Hug Желая ти успешно започване на работния процес! Hug

Краси  Hug Много гушки на Монката Simple Smile) Аз съм лежала в детското коремно (мисля така беше) с Коко,когато беше на 20 дни,поизмъчих се ,но мина Simple Smile) След махане на херния ги държат по-малко дечицата,така че дано бързо сте си вкъщи здрави и без тревоги на главата!

БебОле,аз съм пила и аулин докато кърмя.Малко ми е фанатично това,какво може и какво не.Вече са ни големи бебоците,а и кърменето не им е основната храна предполагам,от 1 аналгин няма какво да стане,даже 2-3-5,виж ако изпиеш една опаковака може и да  Mr. GreenВсе пак и ние сме хора,няма да се мъчим я  Mr. Green Прекрасни подаръци е получила малката Симонка  Hug

Цвети,как е Мишелка?

Милаааааааааа,разбихте ме  Mr. Green Човек на изкуството 2 пъти  Mr. GreenАз не виждам да не си от слабите бургазлийки!

Аз да ви се оплача снощи си пускам пералнята към 10 часа,викам ще седна малко да почета и ще изпере,по едно време се чу,плискане на вода,когато отидох цялата ми кухня във вода,маркуча ,ойто е от канала за пералнята спукан и пръска навсякъде,а аз самичка,звъннях на баща ми та го експедирах да идва по нощите,че се уплаших.Отидох спрях централния кран ,ама то работата беше на половина свършена.Не знам дали в съседите има някакви последици,дано да няма,че и без това не ме обичат,заради децата,които непрекаснато били шумяли,моля ви се!У нас падна бърсане и попиване до 00 !Абе,тамън викам поопрвихме се и пак негативите започнаха!

# 635
Днес моята звездичка  Heart Eyes става на 10 месеца и да почерпя.

Ева, дано всичко се оправи с дъщеричката ти!!!

Мила, опасен е Нико  Mr. Green.

Бобче, знаех си че като отидеш там ще успееш да побутнеш нещата и ще си прибереш мъжа  Hug. Много се радвам за вас.

barbaletka, до сега ли бяхте с разстройство?

Нашият тати е болен, цяла нощ не съм спала за да му проверявам температурата. Дано бързо оздравее. Щях още да пиша, но забравих какво  ooooh!.

# 636
Здравейте момичета. Нямам много време да ви чета. Малката е много много крива тези дни и не ме оставя и за секунда. Бобче,честит татко Wink)) Не помня да ли писах,ама и ние пропълзяхме и се задържа права без упора. Днес мъжа ми е в КАТ,издирили са го онзи и днес ще се разбират пред катаджия и ще видим какво ще говори този. Оставям ви и по - късно ще ви почета по - подробно надявам се. АА да ...има ли мами,които ще ходят на Спирит. Ние сигурно ще сме там,ако някой ще ходи,може да се засечем. Hug

# 637
Здравейте  Simple Smile Честити месечинки!!!
Орхид, бързо оздравяване на вашия тати и целувки на Ева )))
Краси, успех и дано по-бързо да отмине това и да сте си спокойни вече  Hug
Кат, надявам се на този безотговорник да не му се размине.

# 638
# 639
  • София
Честити месечинки специално на Еве на Орхидейка, Ники на Рени и на другите октомврийчета  Tada  Party Time  costumed034  ura

Ехааа, Бобче - колко хубави новини от теб  newsm44 Честито щастие и дано е завинаги и да не се разделяте повече Hug Ти доста почака този момент, сега разпускай. На същата работа ли ще се върнеш? Успех  Hug

Хипо, споко! И Ева не казва още нищо, но знам защо. Децата, които имат братчета и сестрички в детско-градинска възраст се учат от тях, а нашите - само от нас. Ева си има батко, но от него ще научи само как да „разцъква“ на компа по 20 часа в денонощието  hahaha Joy

Краси, успех! Стискам палчета всичко да е по вода и чакам новинки от теб! Да нацелуваш Симеончето от мен  Heart Eyes

Ева има нов номер. Вчера бате се прибра от село и тя така му се зарадва, че започна да си върти главата и забрави да спре  Joy Много се обичат двамата, да са ми живи и здрави  Heart Eyes Heart Eyes

А снощи се случи нещо необяснимо - както си вечеряхме падна лампата върху масата  ooooh!  #Crazy А тя беше тежка.......... всичко стана на сол - полилей, съдове, по чудо няма нарязани и пострадали  Rolling Eyes

Връщам се да чета, че съм ви изпуснала края.

# 640
  • Русе
Добрутро  Hug
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА МАЛКИТЕ БЕБЧЕТА
Бобче страхотни новини ,най-после заедно  Hug
Хейли стискам палци операцията да мине добре  и да нагушкаш малкия сладур от мен и Бобо  Hug Praynig

# 641
Ехххх, момичета, кога минаха десет месеца  ooooh!, толкова бързо растат. Heart Eyes
Честити месечинки на другите първооктомврийчета.   bouquet

И ние вече имаме зъбче. Party И притурка - конюнктивит  Tired, капем капки, дано мине. Praynig

hailie , и от нас много стиснати палчета, дано всичко мине добре.  Peace

Ева 86,  Hug Hug

Свате  Wink, честит ти мъж, да си ползваш по предназначение.  Hug

# 642
Кат, аз ще ходя на Спирита, и трите дни планирам.
Мъжа ми ще свирят първата вечер на JD сцената.  Peace
Може и да се запознаем значи.

# 643
  • София
Краси, и от нас стиснати палци! Чакаме добри новини, че е минала операцията!  Praynig

Оле, пробвала ли си с Тигрова мас за главоболието? Разтриват се болящите места, дали врата, дали слепоочието, зависи къде те боли. Понякога помага, но не винаги. Но не пречи да пробваш.

А за по-зелените мами да кажа, че Тигровата мас е чудодейно мазило. У дома го ползваме за какво ли не - мускулни болки, разтвики и нагревки, главоболие, и най-вече при хрема - за 24ч има осезаем ефект. При децата при настинка им правя масаж на ходилцата и обувам чорапки, на Ида й мажа синусите над веждите и около и в нослето. Когато има възпаление плаче и й щипе, ако е здрава - сама се маже и хич не се оплаква. Но определено една-две нощи подобни мерки и е пушка. Та от мен да знаете - прибавете няколко кутийки Тигрова мас в домашната аптечка Peace

За говоренето - нашият момък бабосва, папосва и най-вече мамосва нон-стоп! И като се заиграе и все си бращолеви нещо под носа. Опитвам се да го накарам да каже "Ида", но удрям на камък. Евентуално му се откъсва едно "да" от устата, с триста зора. А ако е гладенжаден друго освен "мма-мма-ма" не повтаря. Чак ми пусва и туку му подвиквам "Стига с това "мама", кажи веднъж "папа"!" и Ида се е научила като го чуе да мам-ка и тя "Ама, Йоси, стига с това "мама", кажи "папа"!" Mr. Green
А най-новото му постижение е да си играе на детската площадка. Обожава да се катери на пързалката, по улея, където другите се пускат, качва се горе, поразходи се и се пързулнте и той. Естествено под строг родителски контрол, но се катери абсолютно сам! Събираме погледите на площадката.  Whistling

# 644
хей-хей!
мирче, наде, миличките, добре, че леко се е разминало!

ние си чакаме анестезиолога, който сега е в операция, да дадем информирано съгласие и после се прибираме. утре рано пак.

барбалетка, много се радвам да прочета хубавитеновини

Общи условия

Активация на акаунт