хормонален дисбаланс

• 25 512
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
bobibb ти пробвала ли си този препарат Агнес? какви са ти впечатленията и какъв ефект имаше при теб? от първия месец ли повлиява или трябва да се пие поне няколко месеца?

# 16
Накратко първо за мен - от момиче съм с поликистоза на яйчниците и със заболяване на щитовидната жлеза. Когато преди три години реших да забременея и след 3 месеца неуспешни опити, се стреснах и тръгнах по доктори и изследвания. Оказа се че не правя фоликули, стимулираха ме, после пък правех по 1, но пък не се пукаше и т.н. Последваха изследвания на хормоните и се оказа, че повечето са разбутани, като Пролактина ми беше 3 пъти над нормата. Искаха да ми изпишат лекарства, но аз реших да си дам малко почивка от всичко . Единствено което пиех е Агнес(прочетох в един форум за него) и витамин Е(много е полезен за половата система). Следващия месец след един единствен полов акт забременях  Mr. Green и се наложи да го спра (така пише в упътването). Така в крайна сметка го пих общо месец и половина и не мога да кажа на 100%,че той ми е помогнал но нищо не пречи вие да опитате Peace. А в упътването трябва да пише как се пие, но ми се върти нещо за 3 месеца поне.

# 17
bobibb много се радвам за теб. това че е имало толкова бърз ефект е супер. мисля и аз да го пробвам  Simple Smile дано помогне

# 18
sunshine313 , правила ли си цитонамазка и изследване на полови хормони?

АГНЕС НЕ СЕ ПИЕ ЕДНОВРЕМЕННО С ПРИЕМ НА ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ!!!

# 19
Zdravei te nemoga da piwa na bg imax problemi s hormonite preprawtaxame kade li ne kazvax che imam problem qvno s hormonite ot vsichki lekari me izkaraxa che si vaobrazqvam che nesam dobre da spazvam dieta da tragna na fitnes sled 3 meseca hodene po makite i razmotavane s bolki i valni natrupax 18 kilograma ustanax si s edna torba lekarstva koito nemi deistvaxa samo pregledite po chastni lekari pusnax si hormonalni isledvaniq i dokazax che te nesa dobre progestaronami bewe 14.05 a nivoto trqbvawe da e do 4 ytidoh v bilkovata apteka kazax si problemi temi dadoha hap4eta na bilkova usnova koito struvat 15 lv pihgi i na 3 den imawe podobrenie i taka izkarax do 6 meseca priem sega se borq s kilogramite i chesto si pravq isledvaniq parvite isledvaniq sled mesec biaxa dobri ne vzimaite kot vi izpiwat

Общи условия

Активация на акаунт