Звездни компромати-106

• 69 175
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
# 451
 Добре  де, как да повярваш, че дрехите не са шити от кварталната шивачка, след като според статията за тоалетите на Цв. Янева тази  рокля е  от т.нар. "дизайнер" Борче Ристовски, а на мен пък така да ми напомня на тази, че чак се дразня,като последната разбира се е не на Борче.... Whistling  
  Значи, ако Борчето беше един уважаващ себе си дизайнер, а не шивач на реплики, бих повярвала и на Пучи-тата и на Гучи-тата в, които Цв. е облечена в клипа, но така НЕ !
  Има го и момента, че ако някои от тези тоалети е вече показван в БГ модно списание, то е напълно възможно Янева да ползва реквизита на списанието и роклите да са си истински, нали мъжът ѝ е влиятелен, защо да не ги ѝ дадат за малко.

# 452
  • София
Това, че дизайнера е плагиатствал какво общо има с нея?
В крайна сметка под роклята седи негововто име, не се казва, че е на незнам си кой си там роклята.

# 453
Влиятелен, и доста богат, та предполагам може да си позволи да й купи рокля за 5000 евро, да речем. Ма какво значение има, ако правят добър продукт, дори и реплика да е, поне да е ушита сносно. Открих бая разлики между оригинала и Борчевото творение, важното е, че на Цвети й стои добре роклята.

# 454
 Да ѝ купи, щом може да ги намери.
 Това, че дизайнерът плагиатства има общо до там, че е напълно възможно всички рокли в клипа да са от него, това е.

М/у другото, нали точно Янева обясняваше мин. година, че била на фешън-week в Милан и от там си купила онова лилаво мини на Версаче, понеже много и харесало на ревюто??? Само, дето това мини беше от предна колекция и вобще не е показвано тогава, хубаво ѝ стоеше иначе...

Смарти, много добър аватар! Но, какво означава добър продукт, когато става дума за реплики? Това е незаконно, кражба е другото му име.
 М/у другото кобалтовата рокля на Пучи е абсолютно менте. Тази на "Кавали" също

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 03:01 от меркантилница

# 455
Борче Ристовски не за първи път шие дрехи на фолк певачките.Цялата работа идва от стилистът на Галена и Цветелина -  Добромир Киряков.Той самия си е признавал , че им се е случвало не веднъж и два пъти Борче да създава тоалети по модел на световни дизайнери за тях. Wink

# 456
  • в ябълковата градина
В клипа на Анелия се е снимала и добрата и приятелка - жената на Георги Бачев.
Гледах я във Футболни съпруги.

# 457
Да , Деница освен това и другата жена в клипа е приятелка на Анелия, тя пък се казва Ели.Мъжът , които също участва  е фризьора и Мирослав .

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 15:38 от Te amo

# 458
  • ...край Дунава
А късите панталони на едната от двете са жестоки. Снощи след като гледах клипа, чак ги и сънувах. Някой да знае какви са? Rolling Eyes

# 459
Заинтригувахте ме с тоя спор за Николета и реших да си ъпдейтна инфото за въпросната красива млада дама...Изгледах доста снимки и установих,че нито е дама,нито е красива...май остана да е млада-ама как да се разбере след толкова обработка на снимките и толкоз тонове грим върху модела.То на места се чудих тя ли е или не е тя  Laughing

А за красивите българки-цъ,баш пък с Ни Ло няма как да се прославим-тук,на запад,отдавна мина модата на визията "уличница".

хайде и аз в отбора на злобарките  Mr. Green

# 460
Чарлийз е невероятна жена  Heart Eyes с нетърпение ще чакам "Снежанка" да излезе по кината.

Видеото на Андреа наистина е добро  Shocked

А въпросната Цв. Янева не знам какво й е оборотното. Аз от тая тема съм я чула сефте. По заведения нейни песни не съм чувала. Не че постоянно съм по кръчми, но все пак... Дори не мога да се сетя за нейна песен  Thinking за мен е поредното wannabe  Rolling Eyes

# 461
Аз пък много харесвам Цветелина Янева. И може би точно заради това следя кариерата и  Laughing Плюс това е от моя град/и по-точно живее в Белащица,където и ние ще живеем скоро/,което съвсем ме кара да ми е симпатична  Laughing
Много ми харесва чисто визуално.Красиво лице,тяло точно мой тип  Heart Eyes

Пък нека спи ,с който си поиска,не ми пречи да ми е симпатична  Mr. Green

# 462
Заинтригувахте ме с тоя спор за Николета и реших да си ъпдейтна инфото за въпросната красива млада дама...Изгледах доста снимки и установих,че нито е дама,нито е красива...май остана да е млада-ама как да се разбере след толкова обработка на снимките и толкоз тонове грим върху модела.То на места се чудих тя ли е или не е тя  Laughing

А за красивите българки-цъ,баш пък с Ни Ло няма как да се прославим-тук,на запад,отдавна мина модата на визията "уличница".

ooooh!  Mr. Green

# 463

браво  Peace това имах предвид. може би само с къса коса като е е интересна и естествена

# 464
Пак ли Николета?
Това някакъв мазохизъм ли е? Да не я харесвате, но все за нея да пишете?

Общи условия

Активация на акаунт