Звездни компромати-106

• 69 113
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Сега като заговорихме за дивата - Джей Ло, си мисля, че тя не е жена само за един мъж. Брачният хомот е тежък за нейната разкрепостеност и жажда да граби от живота с пълни шепи. Поне не, докато е млада, сексапилна и готина. Тя е родена да е на сцената, да гали мъжкото око, да весели хората. Може го, определено. Опитвала е на няколко пъти от брака и съм убедена, че в близките години, няма да повтори тази грешка. Има си чудесните близнаци, които и топлят сърцето, но не, тя не е само за един мъж.

# 541
  • ...край Дунава

Клипа е хубав, песента бива, но нито харесвам Галка, още по-малко пък Кристо  ooooh!

О, а на мен ми е много противна, за тоя Кристо нямам мнение, даже не го забелязвам, но песента е готина Peace

# 542
Дали е вярно? http://www.teenproblem.net/news/s/30641.html#13117748623591&if_height=45 Става въпрос за Кейт Мидълтън

# 543
  • където ми харесва
Ами мисля си, че беше ясно че има някакъв проблем при нея и тази рязка загуба на тегло, не че е била дебела, ама вече прилича на щека.

# 544
При булимията теглото се запазва или за кратки периоди скача-пада-скача. При нея е само надолу, не мисля, че е булимия, по-скоро гладуване, което скоро ще доведе до анорексия. Дано се осъзнае.

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 18:52 от Не се сърди, човече

# 545
При блимията теглото се запазва или за кратки периоди скача-пада-скача. При нея е само надолу, не мисля, че е булимия, по-скоро гладуване, което скоро ще доведе до анорексия. Дано се осъзнае.

Най - правилно обяснено.

# 546

И на мен много ми харесва и песента, и клипа. Но като че ли ми звучи познато  Thinking

# 547
  • ...край Дунава
Анелия-Погледнете първите ми клипове и ще видите какво значи моден гаф
отговор на последния въпрос:
- Кои са любимите ти дизайнери и защо?

- Харесвам модата на лошото момче Жан Пол Готие. Много от сценичните ми тоалети са негови. Не е важно обаче да робуваш на дадена марка, а просто да съумяваш да се обличаш със стил.
.

# 548
 Момичета, в онзи сайт, който е блокиран от форума има много противна статия за Таня Боева, искате ли всички да напишем по един мейл до админите, та дано я махнат?

# 549
Видяхме и го Жан Пол Готие-то на Анелия , което беше сътворено от кварталната шивачка.

# 550
леле супер гнусни са в тоя мизерен сайт, не го чета по принцип, но сега поразгледах. Освен гнусната им публикация за Таня Боева, останалите им новини са преписани я от бг мамма, я от някое списание (без да се споменава кое). Заслужават съд  Twisted Evil

# 551
# 552
# 553
# 554

Много я харесвам - и като тяло, и като визия, дори гласа й харесвам. Много е сексапилна, но и нежна, уникална е.

Общи условия

Активация на акаунт