Звездни компромати-106

• 69 188
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
И на Златка Райкова са й много къси краката, сега разгледах линка със снимките й за Максим.

# 391
  • Варна
Браво Peaceедин да го каже..аз също я харесвам та ако ще и късокрака ,глупава и незнам си каква Wink

ми харесвайте си я. Ние длъжни ли сме да се присъединим? Или ако не се, значи сме завистливи и злобни ooooh! Интересна логика.

# 392
Виждала съм я без фотошоп Simple Smile In real. Точно плеймейтска визия, сладуреста такава.

# 393
Николета е красива, но не става за модел - лично мнение. За мен един модел трябва да е грациозен и винаги различен, с фина структура на тялото ...и...и...и още. За плеймейт е екстра, но не знам защо се напъва да се прави на модел, да лъже за ръста си (сигурно й е комплекс). Изобщо като се замисля цялата й известност се крепи на лъжи - за клипове, за фото сесии (миналата година пак я бяха писали рекламно лице на Кавали, понеже се беше щракнала с 2 парцала), за гласови данни.

Пък въпросната фото сесия не знам как да я коментирам.... и да - ама много й завиждам на визията и на всичко Mr. Green

# 394
# 395
Алисия е висока 163см.А Николета , че е хубава е видно , да.Алисия каквото и да си говорим е леко безлична в сравнение с Лозанова, поне за мен и Валери предполагам.  Simple Smile

Нещо култово:Хората злобеели , защото Алисия имала хубав мъж и семейство. Mr. Green Joy hahaha

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 19:43 от Te amo

# 396
И да , и двете са кухи лейки...
Алисия е една идея по-малко куха  Peace А Николета е две идеи по хубава, но до там само.
Колкото и да е висока Николетка, не се променя фактът, че крачетата са й къси.
А всъщност колко е висока Алисия?  Thinking

Всъщност наистина е така. Peace
Алисия и тя е нисичка, но не изглежда с къси крака.

malka_mravka - много точно и вярно.   202uu

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 19:41 от Анонимен

# 397
Вярвам че не й завиждате/наистина/, но  от някои постове тук определено лъха злоба.

# 398
Видяхте ли албума на Златка "Plash4eta" Mr. Green

# 399
Вярвам че не й завиждате/наистина/, но  от някои постове тук определено лъха злоба.

Peace

# 400
Алисия- пише, че е 162 см

# 401
  • София
По въпроса за Алисия, да,  не е грозна, но аз помня как ни навираше  в носовете, че е с най - хубавия мъж - Валери Божинов. От този момент, аз тотално я заклеймих, като фукла. Пее е добре, говори добре, но за мен си остана една фукня, която се възползва яко от ситуациите, които стават около нея.
A Николета въобще не е такава Laughing
Тя милата като няма с какаво да се похвали започва да си фантазира.
Аз още го чакам клипа на Ейкън.

И айде спрете с тая женска злоба дето я спрягате за щяло и нещяло. не винаги като кажеш, че не харесваш нещо е защото завиждаш, има вариант наистина да не ти харесва Mr. Green

# 402
По въпроса за Алисия, да,  не е грозна, но аз помня как ни навираше  в носовете, че е с най - хубавия мъж - Валери Божинов. От този момент, аз тотално я заклеймих, като фукла. Пее е добре, говори добре, но за мен си остана една фукня, която се възползва яко от ситуациите, които стават около нея.
A Николета въобще не е такава Laughing
Тя милата като няма с какаво да се похвали започва да си фантазира.
Аз още го чакам клипа на Ейкън.

И айде спрете с тая женска злоба дето я спрягате за щяло и нещяло. не винаги като кажеш, че не харесваш нещо е защото завиждаш, има вариант наистина да не ти харесва Mr. Green

Ох, добре, обиждайте  колкото си искате и който си искате. Явно, така трябва.  newsm78 newsm78

# 403
Николета снима с Ейкън, Алисия е муза на D&G,  фатални жени са  Mr. Green Просто Николета е по-хубава Simple Smile

# 404
Чета за смъртта на Ейми преди няколко дни, та се сетих за една друга нелепа смърт - тази на Британи Мърфи. Не знаех тя да е употребявала упойващи вещества, не, че съм в къщата и, нов се пак при Ейми малко или много това е факт и има голяма вероятност заради това да се е споминала, все пак не е шега. Та въпроса ми е някой знае ли след аутопсията какви са излязли резултатите и от какво всъщност е починала Британи Мърфи?

Общи условия

Активация на акаунт