Звездни компромати-106

• 69 188
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
# 406

Ето това намерих за смъртта на Британи.

Не знам дали е истина? Много чудно ако е така!

# 407
  • София
Според тази статия от сърдечна недостатъчност
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2654251

# 408
Видяхте ли албума на Златка "Plash4eta" Mr. Green

е сподели линк дееее  Mr. Green

# 409
# 410
Както винаги, Рошла ни предлага супер снимки.  Hug

# 411
Защо не си признаем, че Николета е един мини хубав бонбон? Хубаво си е момичето, пък е и българка, стига злоба по женски. Та, само в чужбина ли има хубавици? Ниска била, късокрака била, глупава била и още и още глупости. Напротив, тя е толкова хубава, че даже има екзотика в нея, толкова ли е трудно да я забележите. Стига, престанете, та жени сме, майки, пусто чудо.  ooooh! ooooh!

Жени сме и можем за преценим много точно за какво става въпрос.... Харесвам и аз някои неща в нея като например грима, тена, дрехите, аксесоарите... Но не виждам защо трябва да й се кланяме. Другото което подчертах е за ужасните й пропорции, - крака, бюст и тн, и детското лице, напоено с 1 кг грим, както и това че е откровено тъпа.

А за Алисия - аз повече я харесвам, не само защото може да свърже две смислени изречения да каже, но и защото има излъчване на жена. И тя е миньонче, но повече ми харесва как й седят дрехите.

# 412
Защо не си признаем, че Николета е един мини хубав бонбон? Хубаво си е момичето, пък е и българка, стига злоба по женски. Та, само в чужбина ли има хубавици? Ниска била, късокрака била, глупава била и още и още глупости. Напротив, тя е толкова хубава, че даже има екзотика в нея, толкова ли е трудно да я забележите. Стига, престанете, та жени сме, майки, пусто чудо.  ooooh! ooooh!

Жени сме и можем за преценим много точно за какво става въпрос.... Харесвам и аз някои неща в нея като например грима, тена, дрехите, аксесоарите... Но не виждам защо трябва да й се кланяме. Другото което подчертах е за ужасните й пропорции, - крака, бюст и тн, и детското лице, напоено с 1 кг грим, както и това че е откровено тъпа.

А за Алисия - аз повече я харесвам, не само защото може да свърже две смислени изречения да каже, но и защото има излъчване на жена. И тя е миньонче, но повече ми харесва как й седят дрехите.

Аз, се кланям на Бог. На хора - никога. Но, хубавото си е хубаво  и ние трябва до го забелязваме.
Да, всички очи виждат различно, но понякога някои прекаляват в коментарите.  Peace

# 413
# 414
Николета е красавица Peace Видно е.
Как успя да я видиш от толкова фотошоп?  Grinning Аз вече съм й забравила нормалния вид.
[/quote]

Peace Wink

# 415
Лео Ди Каприо и Блейк Лайвли след концерт
Анджелина Джоли с деца в Аквариума, Лондон
http://www.johnnytim.com/temat/celebrity/photo.html

# 416
И Николета и Алисия са красиви .
Кусури на всеки могат да се намерят .

# 417
Видяхте ли албума на Златка "Plash4eta" Mr. Green
Стига бе! Не вярвам да е така неграмотна ooooh!
Ето го албума  http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1753256038180.86578.1442283114

# 418
И Николета и Алисия са красиви .
Кусури на всеки могат да се намерят .
Аз също ги харесвам и двете, а Алисия след раздялата си с Валери е още по-хубава.Николета има нужда само да изглежда добре, тя това си работи, а другата и да попява сносно.

# 419
  • Bayern
Amy Winehouse   като  малка. Не  съм  й  голям фен  , но ми стана много  мъчно   докато гледах  галеря с нейни снимки...  А    снимката  с  майка  й    … p; любима  !

Общи условия

Активация на акаунт