Звездни компромати-106

• 69 143
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Пак ли Николета?
Това някакъв мазохизъм ли е? Да не я харесвате, но все за нея да пишете?

Peace

# 466
Тази Цв. Янева спи ли още с онова мазно прасе Дилян Пеевски?
Колкото и милиони да има направо ми се повръща като го видя... Sick Sick Sick

# 467
  • Балчик
Peace  а тя твърде плитко твърди , че много го обичала  Sick

# 468

Спи,спи  Laughing

Скоро не съм я слушала в интервю,но преди време/точно около големия й бум/ в няколко интервюта я питаха кой бил,обича ли го и тя все не казваше ,че го обича,а че му е много благодарна,че му е много признателна,много го уважалава и  бла-бла глупости  Laughing
Сега незнам,може и вече да го е заобичала и да го споделя пред аудиторията  Mr. Green

# 469
Аз не съм чела да е казвала, че го обича, нали преди няколко дни преразкаха нейно супер тъпо интервю, в което споменава как са се запознала. И как заради него потръгнала кариерата и и сега дори да се разделят тя имала основата. Супер неприятна изповед, аз ако съм на мястото на Делян ще и забраня да дава повече интервюта.

# 470
# 471
Супер неприятна изповед, аз ако съм на мястото на Делян ще и забраня да дава повече интервюта.

Peace

Може да е всякакъв,гнусен,мазен,грозен и т.н. ....но все пак наля толкова пари в нея ,най -малкото ,което може да направи е да не го излага така и да не го кара да се чувства като използвана амеба  Laughing

В тази статия пише какви пари е потрошил по нея.Незнам откъде тя би извадила 500 бона за албум и презентация  Laughing Ако не беше той нямаше да има такъв старт,но то това вече сме го коментирали:
http://www.-spam093-/61045/%D0%94%D0%B5%D0%BB%D1%8F%D0%BD-%D0%9F … 0%B8%D0%B5%D1%80/

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 18:38 от elfi4ka

# 472
Николета е много хубавка в лице, верно, че е нисичка, нослето е доста мънинко, но е секси!
Златка Райкова същата работа, и тя е с къси крачета и по-пищни, но пък е голяма сексапилница!
Цветелина Янева за мен си е кобила и някак си не ми е секси!

# 473
  • София
Чак пък толкова да е гнусен Делян Пеевски е доста преувеличено. Нито е толкова грозен, нито нищо. Не го харесвам, но някои са доста крайни. Ми има си хора с доста наднормено тегло. Това не ги прави гнусни. Не могат всички да са фиданки. Моят мъж също е от така наречените " огромни и гнусни". Да, голям е, но е много мил и привлекателен. И тези хора също има кой да ги обича  Peace

# 474
  • София
Аз я харесвам Цветито Янева, ама ми изглежда поне с 10 години по-стара отколкото е, някак си не мога да възприема, че е 89 набор.

# 475
Тъкмо щях да се включа с мнение, че ми харесва факта, че не я цапотят много Цвети, и ~Étoile~ме изпреварила Grinning
Хубу де, явно е, че го харесвам детето.

# 476

Хубу де, явно е, че го харесвам детето.

Laughing Laughing
Изглежда ми поне 26-27 годишна  Crazy

# 477
На мен  най - много в Цвети ми харесва факта , че може да пее. Peace А що се отнася до Делян имал пари човека , дал. Simple Smile

# 478
Преди години, Ирина Флорин беше казала за бившия си съпруг, че той е нисък, но когато стъпи на портфейла си става висок.  Wink

# 479
Аз я харесвам Цветито Янева, ама ми изглежда поне с 10 години по-стара отколкото е, някак си не мога да възприема, че е 89 набор.

връстничка ми е Цвети Янева и определено изглежда с 10 години по-стара... Иначе изглежда миличка и може да пее

Общи условия

Активация на акаунт