Звездни компромати-106

• 69 104
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • в Кошера
Джанис Дикинсън след тренировка...на 56 летА дай Боже всекиму такова тяло  Praynig

# 571
Опосумът Иван в тайна афера с "най-добрата майка":

http://hotarena.net/lifestyle/oposumyt-ivan-v-taina-afera-s-nai- … ta-maika-idl-1009

Интересно, ако е вярно, как ще съжителстват Вихра и Ирина в предаването на есен.

Това е абсолютно вярно. Знам го от няколко месеца от една от близките приятелки на Иван и Андрей. Тия двамата с Андрей нямат спирка просто. Защо се жениха? /всичко си е било ПР...а как се кълнат, че са нормални и свестни момчета./

# 572
  • в Кошера
Много, много жалко....за Вихра, за детето, а и за самият Иван...явно преждевременно го е хванала кризата на средната възраст  Rolling Eyes

На Парис перфектно й се вписва хипи-визията  Peace

Джордан с книгата си  Mr. Green гледай я ти нея, как копира Андреения аутфит  Joy #2gunfire

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 10:21 от Tyra

# 573
  • На морето!
http://hotarena.net/lifestyle/oposumyt-ivan-v-taina-afera-s-nai- … ta-maika-idl-1009
Интересно, ако е вярно, как ще съжителстват Вихра и Ирина в предаването на есен.

Това е абсолютно вярно. Знам го от няколко месеца от една от близките приятелки на Иван и Андрей. Тия двамата с Андрей нямат спирка просто. Защо се жениха? /всичко си е било ПР...а как се кълнат, че са нормални и свестни момчета./
Ако близките им приятели създават и подхранват такива слухове, представям си какво биха сътворили далечните познати. Аз не вярвам това да е истина. Твърде плоско ми е някак- и двамата женени, с деца, а в момента на почивка и това не води до никакви последствия. Андрей сигурно спи с Нана.

# 574
Джанис Дикинсън след тренировка...на 56 летА дай Боже всекиму такова тяло  Praynig

Но не и такова лице  Sick Tired Peace

# 575

То и тялото й под анцуга е като на 75 годишна бабичка  Sick
Бяха пускани снимки по-напред по бански  Tired

# 576

То и тялото й под анцуга е като на 75 годишна бабичка  Sick
Бяха пускани снимки по-напред по бански  Tired
За разлика от Джанис, Кристи Бринкли на 57 изглежда зашеметяващо .Ако трябва да избирам като кого искам да остарявам ,то ще е като тази жена.Страхотна е ! Heart Eyes

# 577

Ако близките им приятели създават и подхранват такива слухове, представям си какво биха сътворили далечните познати. Аз не вярвам това да е истина. Твърде плоско ми е някак- и двамата женени, с деца, а в момента на почивка и това не води до никакви последствия. Андрей сигурно спи с Нана.
Не е създала слуха въпросната им приятелка. И явно е вярно, колкото и да ви се вижда невероятно. И по-големи гадости правят хората.  

# 578
  • в Кошера
Ако трябва да избирам като кого искам да остарявам ,то ще е като тази жена.Страхотна е ! Heart Eyes

Наистина е 'уау'! Бог знае колко е 'опъвана' в лице (и не само), но резултата е добър  Peace
Колкото до Джанис, да, в лице е повече от зле, но тялото й е по-стегнато от на повечето девойки  Wink (особено подрастващите привърженички на джънка  ooooh!)

J. Lo
Селена Гомез
Лейди Гага
Сестри Кардашиан
Нийл Патрик Харис и Дейвид Бъртка
Холи Бери с дъщеря си
Алесандра Амброзио
Джесика Алба
Камерън Диаз и Алекс Родригез
Еванджелин Лили с бебока си

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 12:51 от Tyra

# 579
Иван - всичко го знаем що за стока е , но Ирина винаги съм оставала с впечатление , че последния мъж с когото би била е този.Тя доколкото знам има стабилно семейство ,въпреки  че съм чувала един много гаден слух за нея , който също се надявам да не е истина.

# 580
  • София
Мерси, не й ща тялото. Виждала ли си я по бански? Щеше да изглежда далеч по-добре с поне 6-7 кг отгоре.

# 581
За разлика от Джанис, Кристи Бринкли на 57 изглежда зашеметяващо .Ако трябва да избирам като кого искам да остарявам ,то ще е като тази жена.Страхотна е ! Heart Eyes

Тази жена е сключила сделка с дявола... Невероятна е!!
---------------------------------------------------------------

Николета http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/222501_1470257853 … 468_6386614_n.jpg

# 582
# 583
  • София
Тази жена е сключила сделка с дявола...
Или с някой извънземен пластичен хирург.
Разбира се, не отдавам страхотната й визия изцяло на пластиките. Ген си е това. Изглежда зашеметяващо.

# 584
  • София

Наистина е невероятна!!! Дали има пластики по лицето??

Общи условия

Активация на акаунт