Звездни компромати-106

• 69 099
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Щяла да му върне апартамента до няколко месеца  Rolling Eyes
Апартамент? Аз имам предвид, хипер, мега, ултра и т.н. кичозната им фамилна къща някъде мисля, в околностите на Перник.

Красавица е Лияна. Винаги съм я харесвала, нищо, че понякога е адски неадекватно облечена.

# 646
# 647
  • София

Новият клип на Енрике  Heart Eyes

# 648

Извинявам се, ако е пускано. Peace

На мен Лияна ми е много анти, просто има нещо противно в излъчването й. Confused

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 16:42 от f1ST14ka

# 649
# 650
Видяхме Нели Рангелова на плажа на Крапец с мъжът ми - този 12 километровия дивия плаж.
Ние я харесваме и веднага я познахме.
И най- интересното то там нямаше и жива душа, и тя и мъжът и бяха чисто голи-нудисти, както тя многократно по интервюта го е казвала.
Дето се майтапи мъжо ако я бяхме нащракали щяхме да направим едни 3-4 хиляди лева от снимките, но ние не сме такива хора.

# 651
е тя и русата златка за мен е доста обикновена, даже и чар няма смао едно тяло хубаов и това е

# 652
# 653
Дето се майтапи мъжо ако я бяхме нащракали щяхме да направим едни 3-4 хиляди лева от снимките, но ние не сме такива хора.

Aй и вие сега! 4-5 бона за Нели Рангелова - нЕма шанс!  Mr. Green

# 654

newsm78

Нещо клипа ми е познат сякаш ...

# 655
  • в ябълковата градина

Точно на мястото си е. Той е профан. А от къде тръгна. Ако съм вярвала, че от Егоист ще стигне до, до тази снимка  Sick
И е само един от многото, които имат телевизионна изява и които са готови на всичко за пари.

# 656
  • в Кошера
НЛО-то и презервативи започна да рекламира  Mr. Green ..... да споделя и цитат от интернет-посланието на въпросната марка: "Използвайте презервативи „Masculan” - единствената марка презервативи, на която се доверява Николета Лозанова. По-добре скъп презерватив, отколкото евтина детска количка."  #2gunfire hahaha Joy

# 657
Tyra, той Мартин е популярен с лицемерието си. Не се впечатлявай толкова Laughing Hug

# 658
НЛО-то и презервативи започна да рекламира  Mr. Green ..... да споделя и цитат от интернет-посланието на въпросната марка: "Използвайте презервативи „Masculan” - единствената марка презервативи, на която се доверява Николета Лозанова. По-добре скъп презерватив, отколкото евтина детска количка."  #2gunfire hahaha Joy

Поне дава добър пример на многото тийнейджъри, които и се възхищават. Така, значи тя рекламираше и някакви хапченца за ерекция май, други за отслабване, а сега и кондоми... хм newsm78, какво ли следва...?  Mr. Green

ПС: И кое им е скъпото на тия кондоми?  Laughing http://apteka.framar.bg/30006361/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA%D1%83% … 3-3-%D0%B1%D1%80-

# 659
  • в Кошера

Поне дава добър пример на многото тийнейджъри, които и се възхищават. Така, значи тя рекламираше и някакви хапченца за ерекция май, други за отслабване, а сега и кондоми... хм newsm78, какво ли следва...?  Mr. Green

Противозачатъчни  Joy

Smartie, права си, ама нали все натъртваше У всичките си варианти на предавания как е против простотията, циганията, пошлостта....та затва  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт