Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 51"Кекс със стафидки на есен"

• 22 398
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
Като, че ли не съм те виждала друг път да пишеш?
Писах но преди доста време    bouquet

# 526
  • Враца
Здравейте и от мен Фемирки  Hug Hug . Мими да ти е жив и здрав бащата и много много да те радва  Hug Hug . Слънчев ден ви желая , защото тук е много мрачно и се очаква пак да вали  ooooh! . Наде при вас как е има ли дъжд и бури  ooooh! ooooh! Whistling Whistling

# 527
Здравейте

Мими
,да жив и здрав да е баща ти   bouquet

Сайт за качване на файлове до 20 МВ  Peace http://www.yukleresim.com/

Ичи  Shocked при вас всеки ден ли има бури  #Crazy

# 528
Здравейте и от мен Фемирки  Hug Hug . Мими да ти е жив и здрав бащата и много много да те радва  Hug Hug . Слънчев ден ви желая , защото тук е много мрачно и се очаква пак да вали  ooooh! . Наде при вас как е има ли дъжд и бури  ooooh! ooooh! Whistling Whistling
Здравейте Ичи, Вили.
При нас не е спирало-снощи, сутринта  и всеки момент, ще започне всичко от начало.

# 529
  • Враца
Здравейте

Мими
,да жив и здрав да е баща ти   bouquet

Сайт за качване на файлове до 20 МВ  Peace http://www.yukleresim.com/

Ичи  Shocked при вас всеки ден ли има бури  #Crazy

Вили през последните 2 дни : ДА и то каквии , същото и днес се очаква и от утре казват че ще има слънцее  Praynig Praynig Praynig

# 530
  • Враца
Здравейте Ичи, Вили.
При нас не е спирало-снощи, сутринта  и всеки момент, ще започне всичко от начало.
Наде при нас по - миналата нощ беше така . Спре за час - два и след това всичко наново  ooooh! ooooh! . Вчера такава буря имаше че направо си мислех че ще продъни небето  ooooh! ooooh!

# 531
  • Варна
Най сетне намерих сайт дето го качи х  newsm44 newsm44 newsm44

Вили на твоя сайт също се качва но аз не мога да го виждам  Rolling Eyes

# 532
Момичета много искам да почне вече сериалчето  Sad

# 533
И аз имах проблеми с моя подпис пишеше че бил много голям и го съкращавах да мога да го кача  #2gunfire Вили мерси за сайта   bouquet  bouquet  bouquet

# 534
  • Варна
Аз се регистрирах тук и от там качих http://photobucket.com/

# 535
  • Враца
Ка_ми всички го искаме  Hug Hug . Мен ми е чудно какво ще стане със Зехра , дано се оправи щото оня изрод с 2 куршума я застреляя  ooooh! ooooh! ooooh!

# 536
Ка_ми всички го искаме  Hug Hug . Мен ми е чудно какво ще стане със Зехра , дано се оправи щото оня изрод с 2 куршума я застреляя  ooooh! ooooh! ooooh!
Дано се оправи и оня да отиде в затвора  Praynig Praynig Praynig

# 537
Няма да умре Зехра, тя е главен герой в сериала. А за смърт на някой от главните, още е рано. Ако въобще ни спестят сценаристите смъртта на някой, ще е най-добре, но все си мисля, че без това няма да се размине.

# 538
Здравейте и  от мен  Simple Smile
Мими да е жив и здрав татко ти newsm59  party023 и весело прекарване на празника   ura

# 539
Здрасти Поли.

Общи условия

Активация на акаунт