Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 51"Кекс със стафидки на есен"

• 22 293
  • 723
  •   2
Отговори
# 690
Даже вече и сервирах. Hug

# 691
Наде гледам до сега си месила,правила,украсявала.То големи красоти,големи вкусотии. Simple Smile

# 692
Ей оправна жена и сервирала и т.н. Simple Smile
Преди малко ме досмеша на мене си,като гледам че е писано,а пък сесията изтекла и бързам да влезна ще си счупя пръстите.И се сетих като се награждавахме в петък вечер за закъснелите имаше награда.

# 693
# 694
Хазалчето мн измореничко изглежда

# 695
  • Варна
Работи момичето  Wink

# 696
Тез пък ще им изпият соса.Може ли така.Млади,млади ,но човек си има КПД.Ааа.

# 697

И аз това забелязах. И Чаги по интервюта също изглежда преуморен. Не е лесно, от сериал да почват снимки на филми и после отново продължението на сериала, но  Peace е много похвално за тях.

# 698
Тез пък ще им изпият соса.Може ли така.Млади,млади ,но човек си има КПД.Ааа.

Като ги гледам така преуморени, чак ми става жал, но в крайна сметка никой не им е сложил въже на шията. Предполагам, че са доста добре платени, като главни герои във филмите и сериала, които заснемат. А и друго нещо-сега трябва да полагат усилия за себе си, докато интересът към тях е голям, за да си създадат имена, които после, ще работят за тях.

# 699
Трябва и малко почивка. Ама сега като се видят за новия сезон ще се оправят Simple Smile

# 700
  • Варна
Дали първо ще снимат рекламата за новия сезон на телевизията  Thinking

# 701
Хриси, ти нали преди ни беше пускала, но стара реклама от миналата горина с героите от Езел, а филмът май още не беше започнал. Ако има такава реклама и сега, би трябвало да е преди новите сезони, които ще дават по шоу.тв.

# 702
  • Варна
Хриси, ти нали преди ни беше пускала, но стара реклама от миналата горина с героите от Езел, а филмът май още не беше започнал. Ако има такава реклама и сега, би трябвало да е преди новите сезони, които ще дават по шоу.тв.
То и канал д си имат реклама преди всеки сезон и шол тв трябва да има

Това е с участието на Мелодията на сърцето

# 703
Хриси,  bouquet  това клипче е балсам за душата ми и с Буракчо. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 15:48 от Neidjal

# 704
Кога ще се разбере?

Общи условия

Активация на акаунт