"Дързост и красота"- тема 70:"Loyalty and betrayal(лоялност и предателство)"

• 48 646
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
  • София, България
В бяло е информация от по-бъдещи епизоди. Може би не всеки иска да надникне в бъдещето и да знае какво става там.

Ето и аз ще напиша в бяло:

аха, ясно ... и аз съм от тия

# 661
СтефитУ много хубавко  Party

Ахахаха, баба Брукасита държи лекция за морал и се възмущава, че някой използвал секса като оръжие  hahaha hahaha hahaha

Ахахаха, няма такова нагло парче бееее  #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 17:37 от Nenna

# 662
  • somewhere near the sea

Хоуп носи на Оливър някои от любимите си домашно канелени ролца и няколко целувки. Благодари му за това, което той направи последната нощ. Признава му, че се страхува от това, което Стефи може да направи. Оливър я моли да му даде време. Ще направи така, че да останат приятели със Steffy след всичко.

Steffy разкрива на Пам и Стефани плановете си. Обяснява, че играе с Оливър, но май са възникнали истински чувства към него. Показва последната фотосесия, където е в оскъдно бельо пред Оливър.

Рик разговаря с Хоуп за Оливър. Той иска да знае какво е мястото на Steffy. Споделя опита си с нея. Събрали са се след смъртта на Фийби при много екстремни обстоятелства. Сега е различно. Тя е по-самостоятелна, не толкова уязвима, но той все още вижда усмивка в очите ѝ от време на време. Няма да се съберат отново, но могат да решават някои проблеми.

Хоуп вероятно би искала Steffy да не се занимава с любимия ѝ. Рик може да премахне изкушението от Steffy, замeствайки го със себе си ... .... Steffy предизвиква Оливър да останат сами, така че тя да му покаже малко повече плът. Хоуп ги шпионира и когато Оливър излиза, казва на Steffy, че трябва да поговорят. Иска отново да бъдат приятелки с нея, но се налага и двете да го искат.

Steffy мисли, че е страхотна стратегия, но знае, че Хоуп казва това, за да я махне от  Оливър, защото знае, че не може да се конкурира с нея. Хоуп е само една ученичка и не може да даде по-зрял човек, това, от което се нуждае и само Steffy може да му го даде.

Нищо не може да спре Steffy.  Хоуп се оплаква на майка си, че Steffy не ще да спре, докато не получи Оливър.

Вманиачена е и няма да се откаже. Трябва да се направи нещо, за да бъде спряна .
Steffy признава на родителите си, че се интересува от Оливър и в сравнение с други момчета, с които се е срещала, ще бъде мечтата на родителите ѝ. Ridge казва "да", но Хоуп вече им го е представила. Steffy казва нека Оливър реши.

Моментът е напрегнат в „Джаки M” за Бриджит и Джаки. Бриджит казва, че не трябва да ѝ напомнят всеки път, когато  говорят, че носи бебе на Оуен и че трябва да пази тайна. Тя трябва да поеме вината и просто да мисли за детето.

Бриджит е благодарна, че Джаки е успяла да ѝ прости. Ник и Оуен, както и Аги и Whip забелязват напрежението.

Рик търси Оливър и му говори за Хоуп и Steffy, по-специално, че Steffy може да бъде проблем. Ridge казва на Хоуп, че е горд с нея и не иска никой да я отклонява от пътя ѝ.
Брук намира Steffy на заседание на бюрото на главния изпълнителен директор и коментира, че изглежда като у дома си там. Steffy се радва, че е Forrester и принадлежи на това място, за разлика от Брук. Тейлър идва и не може да повярва, че чува Брук да чете лекция на Steffy за това колко е грешно да се използва сексуалността за постигане на цели.

Брук се опитва да разисква със Steffy да остави гаджето на Хоуп. Моли Тейлър да помогне, а не да  вкарва във вражда и следващото поколение. Обяснява на Steffy, че Ридж иска цялото семейство да работят мирно заедно. Това е неговата мечта.

Моли Тейлър да накара Steffy да разбере. Трябва да се сложи край на тази вражда днес.

# 663
Потресающая тъпня в последната година..  сценаристите ли са вече творчески трупясани или такива са  нагласите и предпочитанията на хамерисканските домакини?

# 664
Ахахаха, баба Брукасита държи лекция за морал и се възмущава, че някой използвал секса като оръжие  hahaha hahaha hahaha

Е,как,тая опция само на нея е разрешена.....   Joy
Друга нема право да я ползУва...че току виж засенчили креватните й умения.....
Аааа-маха,не се дава лесно баба брукла...    Joy Joy Joy Joy  сексъ е нейната запазена марка....   Joy  кък тъй ша й я земат!!!   Mr. Green

# 665
СуперГеорги - тоест скукааа ... Свършиха ергените в Ел Ей.  Rolling Eyes

# 666
сексъ е нейната запазена марка....   Joy  кък тъй ша й я земат!!!   Mr. Green[/b]

Ами то не за друго, ами вече ще й е трудно да се секси, бастунът ще й пречи  Mr. Green
Пък й бива вече да ни спести гледката на висналите старчески телеса в розови кюлоти  Crazy

# 667
  • somewhere near the sea

Steffy казва на баща си, че Оливър е свободен, няма нищо лошо, че му показва, че го харесва. Той се оплаква, че просто не иска и следващото поколение да си съперничат. Тейлър е убедена, че има граници, но Ридж не иска Steffy да бъде причина за повече напрежение. Steffy настоява да сменят темата, има нещо по-важно да им каже.

Тя иска от тях да забравят линията "Надежда" и да се върнат към старото време на Forrester с неговата елегантност. Предлага модно ревю.
Брук казва на Оливър, че трябва да говори с него. Хоуп е там и Брук казва, че е добре да остане. Те трябва да си кажат открито как стоят нещата между двамата и Steffy. Когато Брук споменава „секс”, двамата обясняват, че Хоуп не е готова за това. Оливър я уверява, че се интересува само от Хоуп, но няма да я притиска. Ще ходят в зоологическата градина, Брук им препоръчва да помислят за това, защото където и да ходят, един ден ще се стигне до секс, не могат да го избегнат.

Бриджит не иска да пътува в Ню Йорк и казва на Ник, че  е малко уморена, заради  бременността и не иска да отидат. Ник чувства, че има повече от това, което казва Бриджит и пита какво е.

Steffy казва на майка си, че няма за цел да съсипе Хоуп, но всички  ще бъдат по-добре без нея и Брук в ФК.
 Бриджит не може да изключи онази нощ с Оуен от ума си. Още е в спомена, когато Оуен се връща, за да разберат дали Ник е заминал за Ню Йорк. Напомня ѝ отново, че носи бебето на Ник. Трябва да се съсредоточи върху това и ще забрави за всичко, което се е случило между тях. Тя казва, че не е толкова просто.

Разплаква се и признава, че не е бебето на Ник, а негово, на Оуен. Той е зашеметен, но въодушевен и я прегръща. Ще бъде баща, винаги е искал да бъде.

Оуен е щастлив, че  ще бъде баща. Шокиран е, когато разбира, че Джаки знае всичко за него и всъщност  настоява Ник да мисли, че е негово. Той наистина трябва да знае дали Бриджит се надява  да износи  бебето до термина. Иска тя да мисли положително и бебето ще оцелее.

Хоуп се представя добре по време на фото сесията, въпреки подигравателните забележки между Брук и Steffy. Steffy казва на Стефани, че може би не е трябвало да се забърква с Оливър в края на краищата. Хоуп може да разбие сърцето си сама. Подхвърля на Хоуп, че Оливър няма да издържи просто да се държат за ръце, докато Steffy е наоколо. Брук казва на Оливър  да остане верен на думата си и да чака за секс.
Оливър дава на Хоуп китайски медальон, символизиращ надеждата.
Брук дочува Steffy да се хвали на  Стефани, че ще чака Оливър, когато е готов. Брук ѝ се скарва да има малко повече самоуважение  особено, когато става дума за гадже на Хоуп.

Оуен казва на Бриджит, че трябва да спрат да се фокусират върху стреса. Те трябва да се поддържат в добро психическо и физическо здраве. Ще разговаря с Джаки и ще я увери, че я обича и това няма да промени нищо. Каквото и да се случи на бебето, след като се роди, ще разберат. Тя  навежда главата си на рамото му.
Steffy предупреждава Брук, че ако тя и Хоуп останат тук, ще бъдат неприятно изненадани и двете. Мисли, че е време да си ходят.

Оливър казва на Хоуп, че ще го направи бавно и спокойно. Той иска не само да правят секс, но да правят любов. Чувства се като най-щастливият човек в Лос Анджелис, само за да я държи и да се оглежда в очите ѝ. Брук е разтревожена, че нейният баща е забелязан около товарните докове, а имат уговорка да я вземе за обяд.

Когато отива да го провери, вижда как автомобил го блъсва.

# 668
Ей, почти ни настигнахте! Ама така става като гледате по 2 епизода наведнъж, а ние само по 1  Mr. Green

# 669
  • somewhere near the sea

Брук разбърква целия паркинг, за да намери баща си, който е хвърлен върху капака на една кола и след това се претъркаля на земята. Той заявява, че е добре. Тя го отвежда до къщата на плажа, където всички искат да отиде в болницата. Той им казва, че единствената му мисия е да защитава всички момичета от Стефани. Това е предсмъртното желание на Бет. Щял е отново да се ожени за Бет, но никога не получи този шанс. Но те все още имат баща и могат да разчитат на  обещанието му.

Пам се съгласява да се среща с Джарет. Той носи цветя и Стефани им пожелава приятно прекарване. Те отиват до „Инсомния” и тя го влудява заради  пяната на капучиното. После набляга на  факта, че жена му го е оставила, което го прави тъжен. Той пък ѝ напомня за покойното ѝ куче, Tiny. Срещата отива по дяволите.
Оливър и Хоуп продължават да се целуват и не искат вечерта да свършва. Оливър иска да направи видео с Хоуп и те прекарват времето в „цуни-гуни”.
Джарет казва, че не обича домашни любимци, защото са неудобни за многото му пътувания.

Пам признава, че е живяла у дома с майка си и не са пътували. Той получава повикване по телефона и трябва да си отиде.
 Пам разказва на сестра си за срещата, че Джарет е много приятен човек, но нямат нищо общо. Стефани казва да чака там,  ще се срещне с нея в Insomnia. Стивън идва и я вижда сама на масата. Той спира да остави съобщение на сестра ѝ - стой далеч от него и семейството му. Стефани е опасна и той няма да позволи Пам да е просто пешка на сестра си. Кказва ѝ, че жена му си е отишла и се съсипа живота на децата му, а тук тя седи, сякаш нищо не се е случило. И това, което направи в Дона ... .. сестра ѝ може да се гордее. И сега предават щафетата на Steffy да съсипе Хоуп. Стефани се приближава и казва, че не притежава смелостта да каже за себе си какъв всъщност е самият той. Нали е знаел, че съпругата му трябва да бъде гледана 24 часа в денонощието. Знае, че  скърби, но тези обвинения се налага да спрат. Беше нещастен случай. Пита я дали е приключила. Живее само, за да притиска семейството му. Но ще изпълни  предсмъртното ѝ желание.

Оливър и Хоуп се целуват на дивана, правят си снимки и пак се целуват…

Джъстин и Бил обясняват на Дона, че документите са готови и ще се иска половината от акциите на Ерик от ФК. Това е голяма промяна за него и тя не ще спечели нищо, освен ако  не е готова да се бори. Е, ако се интересува, може да му продаде акциите. Пам се връща до „Инсомния”, вижда Стивън и приближава масата му. Той е мислил над всички презрени неща, които Пам е направила на Дона. Пам му казва, че не е прав за сестра ѝ ... и Логан не трябва да се мразят с Forrester. Не е честно да обвинява Стефани и когато някой я напада, тя го приема лично.
Оуен е мрачен и Джаки пита какво не е наред. Бавно той ѝ  разказва за онази съдбовна нощ, когато е правил секс с Бриджит и сега знае, че бебето, което тя носи е негово. Пита я откога знае, тя отговаря-няколко седмици. Той е шокиран, че е мълчала. Мрази се за предателството, но е щастлив за бебето. Джаки не е готова да смачка света на Ники и надеждите му за това бебе, така че за сега трябва да запазят тайна от него, докато бебето се роди.

Бил остава след Дона и си казва, че е време Forrester да си платят. Най-накрая тя се съгласява да подпише споразумението.

Стивън навива Пам да признае, че е била като в капан с майка си, докато през всички тези години Стефани е блестяла в Лос Анджелис с ярки светлини и слава. Пам не получава нищо. Тя признава, че никога не е имала гадже и със сигурност никога не е правила секс. Той я ласкае, че е привлекателна жена и това, че е пропуснала толкова много не е честно. Тя също така му казва, че се обърква и е на лекарства. Той повтаря наистина да погледне положението .... Стефани получава това, което иска, а Пам - нищо, от което се нуждае. Когато си тръгва, Стивън си казва, че може би Пам е ключът, чрез който да защити момичетата и да се отърве от нея и Стефани едновременно.
Оуен казва на Джаки, че иска само нея. Нищо подобно няма да се случи отново и той иска да вярва в тяхното бъдеще. Тя плаче, че вече се е случило. Уверява я, че  е невероятна жена и ще преминат през това заедно.

Евтини манипулации...има ли толкова глупави хора.  ooooh!Риторичен въпрос. Thinking Сами си го търсят Naughty

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 17:36 от Marsia

# 670
Сега от близките кадри стоплих защо имам резерви към Хоуп.  Играе го невинно детенце, но има типичните хищнически черти на сурата. Не съм чела постовете в бяло, но допускам избора на  лицето за тази роля да не е случаен.

# 671
  • somewhere near the sea
И на мен не ми харесва. И тоя Оливър....много инфантилен ми идва Thinking

# 672
Сега от близките кадри стоплих защо имам резерви към Хоуп.  Играе го невинно детенце, но има типичните хищнически черти на сурата. Не съм чела постовете в бяло, но допускам избора на  лицето за тази роля да не е случаен.

Правилно допускаш. thumbsup Почакай само да видиш епизодите, които сега излъчват в Америка.
Аз иначе продължавам да си я харесвам Хоуп на външен вид, защото определено е красива. Но също така определено идеята й е да бъде Брук 2 и излъчването й и действията й в американските епизоди подсказват това. Все още си е девствена, но... догодина по това време може и да е много напред по Брукината алея. Laughing И с такъв учител как няма да е. Laughing

В това отношение Бриджит ми харесва повече- може също да допуска тъпи Лоугънски грешки, може и да има излъчването на голяма бяла птица, но определено не е баш като майка си. А Хоуп сигурно ще стане, заради което може да се превърне в любимката на Бруки. Laughing

Марси, Оливър може и да не ти допада много, но след време ще се увериш, че е бил по-добрият избор за Хоуп. Вторият й избор- уж наистина голямата й любов Лиъм- спокойно бих могъл да нарека jerk на английски, но на български не се сещам за подходящата дума. И сценаристите, естествено, няма да заложат на по-доброто момче, а на jerk-а, за който по всичко личи, че го правят да е новия Ридж. ooooh!

Допреди минути четох коментари в стари теми на ДиК в този форум, когато и аз още не съм бил регистриран. Колко оживено е било тогава, а сега имам чувството, че това е една от най-заспалите теми за понастоящем вървящ 'любовен сериал или теленовела'. Трябва да направим нещо по въпроса...

# 673
  • somewhere near the sea
jerk- мижитурка

Наистина беше така, отдръпнаха се почитателките на Брук. Някои хора не могат да отделят актриса от екранната ѝ героиня. Вживяваха се във филма и влизаха чак в него, идентифицирайки се с героинята.
Имайки предвид, че темата е прочетена 9743 пъти говори, че има интерес, но защо не желаят да напишат нещо, не ми се коментира...

Аз също обмислям да спра да преразказвам, защото не виждам никакъв смисъл. По-добре да си направя блог, та поне да имам права над написаното... newsm78

# 674
И аз донякъде заради това спрях да преразказвам американските епизоди. Но също така ги спрях и защото бях решил да пропускам някои от тях, тъй като на моменти едвам изтрайвах бозавостта и несправедливостта в сериала. Ама в момента ми е по-интересно, а и стават по-оживени коментари по отношение на тях, така че малко живнах и аз. Laughing

Встрани от всичко това, имам идея за име на следващата тема. Тъй като сюжетът с Брук и Оливър е изключително близо, предлагам името на тема 71 да е "Pose, pose, pose", както се пее в песента, на която ще се оправят на стената и която ще бъде много наложена по време на този сюжет. От испански, това се превежда "Поза, поза, поза"- много подходяща дума, за да се опише живота на Брук Лоугън. Laughing

И във връзка с това- не забравяйте във вторник да гледате прословутото 'оправяне на стената' и последиците от него в следващите седмици. Laughing

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 21:25 от SuperGeorgi

Общи условия

Активация на акаунт