Най-нелепият подарък

• 323 618
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 1 065
 Възрастните хора са много милички. Това лято имах едни туристи, руснаци, сигурно над 80 годишни, в апартамент на собственик бяха настанени, може би на  внуците ( в апарт комплекс работех) и един ден госпожата слиза една угрижена такава и ми казва, че откак са дошли, 2-3 дни нямат ни ток, ни топла вода...Притеснявала се да каже. А те милите не знаят, че се слага карта за електричеството и бяха тооолкова щастливи като го направих Heart Eyes Подариха ми една кутия български локум Heart Eyes

# 1 066
За жалост не всички са толкова милички. Какви неща съм виждала именно от възрастни хора, ама да не разводнявам темата.

Подсетихте ме за една леличка, която като бях малка (3-4-5 годишна), като ме видеше все ми даваше лукче и аз все исках да се виждаме с нея.

Сещам се за един нелеп подарък, който ми бяха направили - някакво плъхче. Живо. При условие, че имам котка и нямам терариум. Беше мило, че са ме уважили без да празнувам рд, но пък защо точно плъхче.... Майка ми много се беше ядосала и ме накара да го върна.

# 1 067
  • София
бельо прашки от свекървата Simple Smile
дрехи втора употреба
нотна тетрадка на дете на 3г.
жилетка 3 номера по-малка
и т.н.   smile3532

# 1 068
Мъжът ми има подарени 2-3 грозни картини от "Всичко по 1 лв", едната е имитация на гоблен. Сбутала съм ги, и чакам да мине време преди да ги изхвърля, че човечецът много си цени подаръците  Mr. Green Също му бяха подарили някакво свитъче от "Куку магазин" с надпис със сексуална тематика, него го хвърлих веднага, няма как да си закача такова нещо на стената. На мен често ми подаряват яйца, прясно мляко, мед и др.подобни.

# 1 069
Страхотна тема!
Нека и аз споделя:
- при всяко посещение на баба ми -1 брой гащи,бели памучни,размер ХХХL (три пъти X L),това между 10 и 12 годишна възраст
- папка за 10-я ми рожден ден. папка! без нищо вътре просто папка!
- касета албум на чалга дивата Кати,тогава също бях на 10 и не слушах чалга..
- за 17-я ми рожден ден (когато се опитвах да отслабна) тава сладкиши
- грозен мъжки спортен мега нефункционален портфейл с развален зип пак за рожден ден
- за коледа - гипс...тогавашен приятел си беше счупил ръката и ми подари гипса си Neutral Face
- собственоръчно излят метален БОЗДУГАН!!!!!!!
- чорапи за коледа - редовно от баба ми .не че не е практично ама те някви такива летни куси чорапки,а то зима...
- найлонов плик с логото на френския институт!!!!!!!!

# 1 070
ихааааааа, ти май биеш рекордите тук  Mr. Green
бабите от едно време, когато е било немотия, са свикнали да подаряват практични неща- и моята на  рожден ден ми е подарявала истински гащи- защото прашките , които нося не са гащи, а гъзовейки, според нея  Mr. Green

# 1 071
Тази тема освен че ме забавлява, ме хвърля и в размисъл.
Видях тийнейджърски летни блузки на разпродажба с весели надписи и
реших (без повод) да взема на племеницата на половинката ми. Предвид, че тя е все още дете и
до другото лято ще порасне, трябва да взема малко по-голям размер.
Обаче, ако я подаря , дали няма да се видя изтепосана тук -
1) "подарява по-голяма блузка", 2) "зима се задава, а подаръкът е летен", 3) "хмммм, подарък от разпродажба ..." 4) а ако надписът не допадне на детето ... истинска драма ще е ...  Joy

Това на шега де ... Вече наистина се стресирам, като трябва да направя подарък Simple Smile)

# 1 072
  • София
krasimilo, я по-хубаво не подарявай нищо вместо да се вкарваш във филми  Laughing

# 1 073
Това на шега де ... Вече наистина се стресирам, като трябва да направя подарък Simple Smile)
Подарявай спокойно каквото ти е на душа. Ако човек е решил да търси кусури и в най-хубавия подарък ще намери някоя нелепост Simple Smile

Аз например не намирам по-големите дрешки за дете за нелепи, изобщо даже- прибирам ги някъде, хляб и вода не искат, така че не са ми в тежест  Wink. В тази връзка: тази сутрин моята дъщеря се накипри с една сладка тениска за училище- второкласничка е. Стана ми много мило защото се сетих от къде е и от кога е Simple Smile Една моя леля й я беше подарила в БГ на първото им виждане, тогава тя беше на година и половина Laughing Представяйте си колко не й е била по мярка, но ето днес, след 6 години, й дойде реда Wink За някои това щеше да е върха на нелепостта, а за мен не е- объркала се жената, не преценила правилно- голяма работа Simple Smile

# 1 074
  • София
за 19 си РД получих следния подарък от баща ми:

1. голяма, кафява, кожена чанта - направо огромна даже
2. слънчеви очила с кафяви рамки
3. сламена шапка с кафява панделка
4. гердан от лакирани динени семки и жълади - естествено кафяви  Joy Joy Joy

да, промених си мнението за баща ми - разбрах, че не го бива да прави подаръци  Laughing

иначе за сватбата ми ми беше подарен спален комплект, който беше на жълти петна - явно изровен някъде от нечий таван и на всичкото отгоре беше прояден от молци. така и не разбрах, обаче от кого беше

# 1 075
за 19 си РД получих следния подарък от баща ми:

1. голяма, кафява, кожена чанта - направо огромна даже
2. слънчеви очила с кафяви рамки
3. сламена шапка с кафява панделка
4. гердан от лакирани динени семки и жълади - естествено кафяви  Joy Joy Joy

да, промених си мнението за баща ми - разбрах, че не го бива да прави подаръци  Laughing

Тъкмо си помислих "ей на, мъж с вкус, всичко е в тон" и ти го уреди човечеца  Joy

# 1 076
Много тъпо се получи на един РД и то от човека, когото обичам... Попита ме какво бих искала за подарък  и аз разбира се (скромно) - ами цвете...в  резултат на което получих една камара семена за всякакви цветя + 2 огромни торби тор (така де почвена смес)  Shocked Shocked Shocked

# 1 077
Много тъпо се получи на един РД и то от човека, когото обичам... Попита ме какво бих искала за подарък  и аз разбира се (скромно) - ами цвете...в  резултат на което получих една камара семена за всякакви цветя + 2 огромни торби тор (така де почвена смес)  Shocked Shocked Shocked

Този е направо за Фермер търси жена  Joy

# 1 078
  • София
сетих се още един случай
за една коледа подариха на съпруга ми самобръсначка, а на мен мъжки парфюм STR8  Laughing
демек мъжО се уреди с два подаръка
  Laughing Laughing Laughing

# 1 079
  • out of space

Супер оригинално! Много бих се зарадвала.

Общи условия

Активация на акаунт