Най-нелепият подарък

• 321 091
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 3 015
Те и моливи за 600 лв. и пастели за 2000 лв. трябва да рисуват сами, ама не искат.

# 3 016
  • Пловдив
Тоз миксер за тези пари трябва да пазарува, готви и мии чиниите вместо мен 😁
Колко струва този миксер, че ми стана любопитно 😀

# 3 017
Над 1000 лв. Невероятно добър е.

# 3 018
Мда, и аз няма да се дърпам ако някой ми го подари, отдавна е в списъка ми за дядо Коледа, ама не ме огрява.

# 3 019
Между другото, най-мощният миксер, който съм имала, е куче марка, взех го за 10 лв. от някаква разпродажба, да имам резервен, ако ми се развали другия. Даже не бях го и пробвала, но като ми потрябва и го използвах, се оказа, че е някаква невероятна хала.

# 3 020
  • Down south
Цитат
Над 1000 лв. Невероятно добър е.
Така е, освен че е миксер, почти готви, а вероятно пере и простира почти едновременно Joy
Аз нямам, щото не съм готвачка, но близка приятелка има нещо подобно и очевидно е много доволна, защото не спира да го хвали.
Може и аз да си поръчам един на Дядо Коледа Close Ще го ползва съпругът ми.

# 3 021
  • WonderLand
Тоз миксер за тези пари трябва да пазарува, готви и мии чиниите вместо мен 😁
Колко струва този миксер, че ми стана любопитно 😀

Е аз затова го искам 😅, в България са само по 1700лв 😄

# 3 022
Аз съм по-скромна-само един Airfryer искам за 200 лв. Ама пусто, все не мога да ги отделя.

# 3 023
Абе хубавото си е скъпо. Аз имам подобен комплект на друга марка, също не евтин, но значително по-евтино де, мъжът ми щеше да припадне, разбира се. От години го ползвам всеки божи ден за какво ли не и съм много доволна. Ама ние готвим и ползваме всички приставки и джиджавки Simple Smile
А тези са още по-хубави и със сигурност си струват всяка стотинка. Уви, за нас са наистина лукс като цена Sad

# 3 024
В САЩ излизат на доста прилични цени. Моят и от най-големите и е под $300. Миналото лято купих за подарък по-малък размер- пак под $300.

# 3 025
Ако готвиш много си струва. Но има много уреди, които се препокриват, а рекламите непрекъснато те призовават да купуваш. Вече преди да купя нещо, най-напред мисля имам ли място, където да го прибера и да го вадя лесно и колко често ще го използвам. И не виждам смисъл от такъв миксер, за да направя кекс един път в месеца.

# 3 026
Аз готвя, но този миксер го използвам за месене основно ( е и за мелене на месо - ако е малко, и за куп др неща, за които съм си накупила приставки). Иначе е як като такумзе, и е в пъти по-добър от др подобни.

# 3 027
Скрит текст:
На мен още ми е смешно (няма да напиша откъде е снимката, да не се сърдят и да сменят човека, който отговаря за сайта - знам, че в днешно време трудно се намират грамотни хора):
За да съм ясна - тези пастели наистина са много скъпи, но първоначалната цена е безумна.
Вчера в групата Какво четеш са се изпокарали под един пост - даже модераторите са спрели коментарите. Става дума за подарък пръстен в издълбана книга. Вие бихтели се зарадвали на такъв подарък?
Аз не, защото ако ми дадат книга, която ми харесва, ще се учудя защо е трябвало човекът да я съсипва. Още повече, ако ме познава. А от друга страна, не си падам много по номерата - никога не ми е харесвало, когато по сериалите завират бижута (най-често пръстени) в чаша шампанско, парче торта или където и да е.

# 3 028
Наскоро купих подарък, алкохол. Опаковката е изработена като книга.
Този на когото го подарихме, несъмнено оцени подаръка. А и книга му бяхме купили, в областта, в която се интересува.

# 3 029
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Вчера в групата Какво четеш са се изпокарали под един пост - даже модераторите са спрели коментарите. Става дума за подарък пръстен в издълбана книга. Вие бихтели се зарадвали на такъв подарък?
Аз не, защото ако ми дадат книга, която ми харесва, ще се учудя защо е трябвало човекът да я съсипва. Още повече, ако ме познава. А от друга страна, не си падам много по номерата - никога не ми е харесвало, когато по сериалите завират бижута (най-често пръстени) в чаша шампанско, парче торта или където и да е.

Ммм, интересно е, но ми изглежда загуба на време да кълцаш и дълбаеш страниците на книга, виж, ако е заготовка,и си е готово, защо не?
  Със сигурност мъжа ми, ако реши да ми предлага брак с пръстен, няма да е в книга Grinning

Общи условия

Активация на акаунт