Най-нелепият подарък

• 323 772
  • 3 091
  •   2
Отговори
# 615
ама двете момичета с такива мърляви кецове бяха --- просто не се разбираше какъв им е истинския цвят.

Това ми напомни,че преди време на предишната ми работа едно момиченце около 13-14 годишно с на вид същите кецове, ми се похвали че тъкмо си ги била купила, фабрично износени Кърт Кобейн едишън  Mr. Green На мен ми изглеждаха като съвсем обикновени стари пожълтели гуменки извадени от някое старо мазе  Tired Явно съм задръстена и не разбирам  Mr. Green

# 616
Да, явно нищу не разбираме. Simple Smile

# 617
Малко спам, но това ми напомни как преди време сестра ми ми показва едни скъсани и размъкнати дънки, очевидно за да се похвали, а аз й отговарям: " Нищо, кака, ще ти купя нови!"
Откъде да знам, че те били нови и изкуствено състарени защото така било модерно.

# 618
  • София
за момичетата, които харесват чашите с маковете на -=Деси=- има ги в My best shop, Шихо и т.н. Моя позната получи за подарък същите чаши и ходи да си ги смени с друга украса  Rolling Eyes

# 619
Милена дъщеря ти може да се е зарадвала на наргилето  Laughing

# 620
  • Там, където ме обичат
Хора, онзи ден получих подарък , който бях подарявала аз преди 2 години! Mr. Green
От Свекървата!
Сигурно е заради ника ти Joy

# 621
  • София
за момичетата, които харесват чашите с маковете на -=Деси=- има ги в My best shop, Шихо и т.н. Моя позната получи за подарък същите чаши и ходи да си ги смени с друга украса  Rolling Eyes

Не съм единствена, олекна ми  Mr. Green
Предполагам, че си е взела със слънчогледи или рози - те са страшно красиви!

# 622
Хора, онзи ден получих подарък , който бях подарявала аз преди 2 години! Mr. Green
От Свекървата!
Сигурно е заради ника ти Joy

Каква е връзката, че не вдянах?

# 623
безумно грозни, с едни отвратителни червени макове.
Маковете ли ги правят безумно грозни? Аз примирам при вида на мак! Значи за мен ще са идеални!  Mr. Green

Неее, аз също обожавам макове. Но вижте: на първата снимка са чаши, каквито имат нашите, а на втората - подареното ми великолепие. Разликата е огромна. Да не говорим, че нито аз, нито съпругът ми пием чай  Simple Smile Ох, то на снимката не изглежда толкова безвкусно, колкото е в действителност  newsm78 Явно заради светкавицата, иначе са много по-тъмни. Да не говорим, че кухнята ми е в кафяво и бежево и всички съдове са ми кафяви  Simple Smile

Първите чаши са по-ежедневни и по-обикновенни, а вторите по-фини и изящни. Мисля, че проблемът тук не е  в крвсотата на чашите, а в това от кого са.

# 624
На мен пък не ми изглеждат чак толкова грозни, но сигурно нямам вкус....  Rolling Eyes

# 625
  • София
честно да ви кажа на мен ми идват твърде шарени за вкуса ми и не бих ги харесала дори и майка ми да ми ги е подарила  Rolling Eyes Въпрос на вкус  Peace

# 626
Аз пък се чудя какво означава нелеп подарък. Има подаръци, които ми харесват и такива, които не, но винаги символизират отношение. Не бих се подиграла с ничия  мисъл за мен , развявайки я из форумите.
В този ред на мисли нелепост е да подариш пари в брой.

# 627
Аз пък се чудя какво означава нелеп подарък. Има подаръци, които ми харесват и такива, които не, но винаги символизират отношение. Не бих се подиграла с ничия  мисъл за мен , развявайки я из форумите.
В този ред на мисли нелепост е да подариш пари в брой.
Аха, точно така.
 Предпочиташ пеньоар на баклавички, издържан в бордо, пред пари в брой  Crazy Второто е нелепо, първото не... Убедена съм  Mr. Green
Има стотици примери за подаръци, подарени за отбиване на номера, без милимунда мисъл за този, на когото ще се подарят. Парите поне нито са излишни, нито може да не паснат с нечий вкус, размер и стил, нито е проблем, че са втора употреба...Mr. Green

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 21:09 от елиас

# 628
Хората, които ме обичат, ме познават.
Може би, ако плача небита тук, ще получа и пеньоар на баклавички.
Според отношението- и подаръка.

# 629
Хората, които ме обичат, ме познават.
Може би, ако плача небита тук, ще получа и пеньоар на баклавички.
Според отношението- и подаръка.
В повечето случаи нелепите подаръци не са от хора, които ни обичат  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт