Най-нелепият подарък

• 321 366
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 2 760
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
На гости на роднини, носим бонбони и уиски, домакина "Аз тия купешките не ги пия, правя си много хубава ракия!"
Ами някак си 12 годишно уиски ми харесва повече от домашнярка, ама...

# 2 761
Кой е най-нелепият подарък, който са ви подарявали?

Променяли ли сте си мнението за даден човек, само заради направен от него подарък?

1. Ваучер
2. Не си променям мнението само зарад един подарък.

# 2 762
Аз бих се разсърдила на ваучер, само ако е от магазин за ремонт и машинарии. Grinning
Парите също са чудесен подарък! За 8 март майка ми и баща ми ни пратиха пари и ние абсолютно неочаквано за всички (и за нас също) с дъщеря ми си купихме еднакви тротинетки! Супер як подарък,  на никой не би му хрумнал от близките ни! Blush

# 2 763
На гости на роднини, носим бонбони и уиски, домакина "Аз тия купешките не ги пия, правя си много хубава ракия!"
Ами някак си 12 годишно уиски ми харесва повече от домашнярка, ама...
Имах аналогичен случай с подобен „учтив“ домакин. Опитах да избегна конфуза с това, че всичко влязло в дома вече е домашно, но той ме контрира, че си пие само това дето сам си е направил.
Ами, помолих го да го пази и да ни черпи с него като му идем отново на гости, а той да си пие със здраве домашнярката.
Скрит текст:
В интерес на истинната веднъж и аз имах право на избор, и избрах да пробвам домашна кайсиева ракия пред уиски Dimple. Е, друга такава и до сега не съм опитвала и избора ми определено беше правилен.

# 2 764
За мен ваучер е най-хубавият подарък.
Това с уискито се е случвало с баща ми и мъжа на леля ми - родителите ми бяха отишли на гости (а те си пият уиски по принцип от време на време, не е нещо специално за тях) и бяха взели някакво за подарък; след като онзи каза, че предпочита домашната си ракия, баща ми каза, че предпочита все пак да отвори уискито докато са там, защото той пък не иска ракията му Simple Smile
Скрит текст:
А иначе, ако се отнася за много близък роднина, нещата, свързани с храна ги нямам за подарък, ние сме реално едно домакинство, дори да не живеем заедно. Но не си представям да ми върнат сладки, които току що съм занесла, защото на момента ще ги попитам защо го правят и ще стане някак конфузно (след като са много близки хора, не виждам защо да крия реакцията си, те така или иначе ме познават и няма да се изненадат или обидят).  Моите роднини знаят как пазарувам и че не изпитвам желание незабавно да изям точно тези сладки, които съм занесла.

# 2 765
На мен са ми идвали гости, мъжа пие определена марка уиски, аз не знаех. Дойде си с бутилката, уж за мен, домакинята, пи каквото пи и накрая си тръгна с нея- така и така само той си го пиел.

# 2 766
На мен са ми идвали гости, мъжа пие определена марка уиски, аз не знаех. Дойде си с бутилката, уж за мен, домакинята, пи каквото пи и накрая си тръгна с нея- така и така само той си го пиел.
Без съмнение за теб ще е било Joy
Голямо разнасяне е паднало на тая бутилка.

# 2 767
Аха, да беше поне дъмпълче, то- дюардс.
Този същия, като стана дума за ракия, пак ще идват с жена си на гости- много хубава ракия щял да донесе, да нямам грижа. Аз тогава бях подготвена, имаше от неговото уиски.
Бяхме четирима възрастни. Извади едно бурканче от пюре, дори не до горе пълно- дали му едно шише домашнярка, ама явно му досвидя да донесе цялата бутилка, та имаше, колкото за опитня. То май съм за темата за муньовците.

# 2 768
  • в кукувиче гнездо
Голяма излагация....

# 2 769
h. d., Joy
И сигурно си е взел бурканчето от пюре с остатъка от ракията?
Това за мен бие ВСЯКА излагация, за която съм чувала...

# 2 770
На мен ми се е случвало човек(мъж) с претенции (не близък роднина или приятел и не някой без социален опит) да ми подари шоколад (обикновен, не нещо луксозно - беше на малък празник от типа на 8-ми март), да го вземе от бюрото ми (не беше вкъщи), да го отвори и да го начупи на квадратчета. От този момент нататък започнах да мисля за този човек, че има психично отклонение, за щастие не ни се е налагало да общуваме много.

# 2 771
И аз имам случка с уиски. Баща ми по принцип пие Джак и решихме към подаръка за юбилея му да намерим някакво по-специално издание. Отделихме много време и ресурси (ходихме до друг град) да го изберем и купим и накрая каза: "Оу, не е трябвало да взимате от тоя. Не е хубав". Grinning

# 2 772
Този от стиснатост не може и да се напие като хората.
Сигурно и буркана после си е прибрал, да го ползва за зимнина.

# 2 773
ММ също пие специална селекция уиски и като ходим на гости си носи. Ако сме на гости на любители на уиски, се носят/ вадят още по специални неща. Иначе ако домакините не пият уиски не виждам защо ще трябва да дадат една торба пари, за да пие ММ

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 20:49 от Titina

# 2 774
Аз съм получавала и вероятно самата аз подарявала много нелепи подаръци или неподходящи, но съм крайно незлопаметна относно такива неща и не помня всички. Но един ми се е запечатал в ума и то има защо.

Когато се омъжвах, сватбата ни беше в моя роден град, и родителите на бившия ми вече мъж, дойдоха за първи път в  родния ми дом един ден преди сватбата. Донесоха за подарък на моите родители - рекламен тефтер и чаши за вода с логото на общината, където работеше бившия ми свекър.
Почуствах се безкрайно неудобно, заради тях. Това за мен е най-нелепия подарък, който може да се даде, когато срещаш за първи бъдещите си сватове. Няма да влизам в подробости как се бяха подготвили моите родители за тази среща.

А другия подарък, който помня, но не с лошо, е един кактус подарен ми като студентка от един младеж, който ме харесваше, но аз него не. Имах парти за рождения си ден и го бях поканила и него - към кактуса вървеше картичка с надпис - Остра си като кактус и нарисувано сърце  с удивителна Smile .

Общи условия

Активация на акаунт