Отговори
# 150
Зачервил е ми ... ей, го пак надига чашата  hahaha

# 151
Момичета, само на вас мога да споделя..... Joy, нали ми казахте откъде да си сваля новите серии, е да ама, наскоро ми пипаха компа и нещо не ги разчита иска някви кодеци. Офф, толкова го чаках и аз тоз филм, а сега не мога да си гледам сериите. Ще чакам един приятел да погледне компютъра а до тогава ще си скубя косите smile3511

знам, че ме разбирате  Wink

# 152
 Hug Стискай зъби, Инка, после ще се размажеш от кеф.  Wink

# 153
Зачервил е ми ... ей, го пак надига чашата  hahaha

На дясната снимка гледа сякаш сефте го снимат с чаша!  Joy

True Blood's Joe Manganiello On An Alcide-Sookie Hook-Up, Werenudity, and Working Out  Hug
"Were you prom king, too?
Nooooo. I didn't go to my prom...I liked her and said, "I'd love to take you out, get to know you." She said, "No, that's okay. Don't bother."  Joy  (Беше ли крал на бала? - Неее, аз не ходих на моя бал.... Харесвах едно момиче и й казах: - Бих искал да те изведа, да те опозная.
Тя каза: - Не, няма нужда, не се занимавай.) 
Горкото, а тази женица сега не се ли изяжда от яд?   hahaha  hahaha hahaha

# 154
Хаха, толкова ли е бил зле милият, за да му попари тази особа така въжделенията ... нека ѝ сега  hahaha

Обаче забелязвам, че на Джо любимата му дума е "artistic". Във всяко интервю аrtistic т'ва, artistic онова, ша кажеш, че е сър Джон Гилгуд от толкоз талант  Joy

# 155
True Blood cast at Comic-Con  Hug сладури са всички  Heart Eyes

# 156
Дубрютр!

Сладури са наистина, особено Кристин Heart Eyes  Сега засядам да го гледам.

Клиповете от КК

Нов трейлър от сезон 4

Интересно се очертава, тази Марни е голяма гад  Laughing

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 11:01 от Fiama

# 157
У, Фи, мерси!  Hug

Страхотни са всички, Алекс и Кристин като си говореха на 'my baby' и 'Daddy' бяха толкова сладки  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 12:09 от ceciliya

# 158

Аха,всички........някои повече,други по-малко... Mr. Green

# 159
Райън ми става все по-симпатичен, наистина толкова е далече от Джейсънския образ  Heart Eyes   Ана обаче много мънкаше, всичките се стараеха на микрофона да говорят, само тя хъката-мъката.

Алекс и Кристин наистина са много сладки заедно. Интересно ми е, в следващия сезон като покажат как Ерик е направил Пам вампир, дали ще показват и периода, в който са се консумирали сексуално. Би ми било много странно, знаейки какви сърдечни приятелски отношения имат, да ги гледам в такава роля.

Интервю с Александър от същото събитие

# 160
  • КиТ

Мдааа всички са прекрасни Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Трейлара ми се струва доста интересен,особено накрая  Whistling Whistling Whistling

# 161
# 162
Сладури Wink
Ще ми е интересно да видя Пам и Ерик  Laughing

# 163
Нелсан бил фен на Дневниците!  Joy  

Comic Con 2011 Cast photos July, 21- 24, 2011   Hug

# 164
Дали наистина или на подбив го взеха човека, целият се изчерви (доколкото е възможно)  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт