Отговори
# 225
Баш захаросано, изобщо не е в стилистиката на сериала.

Още снимки от фотосесията за EW

Останалите тук

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 20:41 от Fiama

# 226
Ой, как са ги барнАли всички в една гама!  Heart Eyes Много са хубави!  Heart Eyes

# 227
  • срещу двата комина :)))
и на мен ми ареса  Mr. Green и аз с нетърпение чакам големата лИбоф, аз съм си романтичка  Joy имаше глупости и не ми е толкоз любим ,колкото в началото, ама ...

# 228
Аре, да оправят Пам, че не мога да я гледам така, на нищо не прилича  Crossing Arms  Искам си смъртоносното Барби  Heart Eyes

# 229
Всички да оправят, че стана боза.  Crossing Arms 

Той чиче ще да е измислил контраудар на захаросаното, направо не ми се мисли какво  hahaha

# 230
Изтеглих, ей сега го пускам.

# 231
Не знам за музиката а ла "Отнесени от вихъра", ама това си е типично в стил "Малка къща в прерията"  hahaha

Аре, отивам да скъпвам децата и лягам да гледкам. Джой, молим да не заспиваш на пост, щото казАх, че Моето си е Мое и не давам да го пипат, за туй съм те цанила личен вълкохранител  Crossing Arms  Wink

# 232
  • срещу двата комина :)))
много са яки тия снимки, много ми аресаха  Joy

# 233
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Кате, немаш угодия, нали заспах, докато щипкаше Джейсън Naughty Mr. Green. Следващият път ще ти напълня дупето със сачми hahaha

# 234
Аз захаросаността я приемам като абсолютно търсен контрапункт на бруталящината, затова ми е забавна. Може и неволно да е, де, ама кво ми пука.  Mr. Green

# 235
Много хубаво клипче на Кристин Бауър за проекта It Gets Better  Heart Eyes

">#at=186[/video]

Много е сладка, милата, как редовно си поплаква. Ако се запознаем двете с нея, ще има да си ревем дружно  Laughing

# 236
 Joy Joy Joy пропъждането на духа Joy Joy Joy Липсваше ми тази откачалка Лети Мей hahaha

# 237
# 238
  • EU
ne зсъм очарована от 4 сезон  Sad
А и Сашето не изглежда добре и тези романтик стори ми идват в повече Да видим ведщерската линия до какво ще доведе, че сексът е в недостътък... отдалечава се от любимият ми сериал Cry

# 239

hahaha hahaha hahaha Мерси Mr. Green

Изгледах серията, хареса ми. На съня на Джейсън се затъркалях от смях hahaha. Музиката на "върховната" сцена наистина е потресаващо смехотворна Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт