Отговори
# 420
Ей това е то,да ти тръгне алкохолно седмицата... Drunk

Че и от сутринта ... съвсем по Сашовски  Laughing

# 421
Честито на рождениците! Живи и здрави да са, да илядат!

# 422
Ей това е то,да ти тръгне алкохолно седмицата... Drunk

Че и от сутринта ... съвсем по Сашовски  Laughing

М'чи как. Mr. Green Нали сме от една порода... cheers

# 423
                                                                 ПРОМО за еп.7

СПОЙЛЕРИ за еп.11 и 12

# 424
Така. Изгледах. Три неща имам да споделя с обществеността:

1. Джейсън-президент!
2. Томи има неограничен капацитет за о*иране на всяка ситуация, почти ме възхищава.
3. До чакащите Ерикосукиния секс: МУАХАХА. Това значи, че много се смях, не, че нещо лошо е било.

Чайте ся да се посмея на воля.  Joy Joy Joy Joy Joy

ПП Вещицата кърти!  smile3508

ППП О, Бил, Бил.  Cry

# 425
  • гр.София-Красна поляна
#Shocked Кво ше рече това?Моля не ме шокирай понеделнишки... #Crazy

# 426
По отношение на Бил, както ми идваше да му забия един кол в сърцето в началото на епизода, в последната сцена щях да ревна направо като го гледах ... много силен момент. Ама, нека му, де  Laughing

# 427
Няма бе, ВВ, просто е тъъъъъжен.

Фи, мен си ме кефеше от началото до края - толкова да му отива да е авторитарен, мър-мър.  Sunglasses Щом пък нека му, той страда!  Crossing Arms

# 428
Що бе, той да не е присъствал на Великия Секшън  Shocked Горкия ама той кат` плющи пра-пра-пра внучка си не го горкосвате. Да мЪ извинявате, ВВ, ама аз таковата...заради вас ме е гняв  Crossing Arms

Живи и здрави да са мъжовете на гугутките ни! Зис, нал` и ти беше лъв мър, га ши черпиш  newsm53

не само 5-секундният секс

А стига, би. Мчи аз да не мигам викаш  Thinking

# 429
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Като, той с политически мотиви ги оправяше онея другите, бе, той обича сал едничка Снука. Вече и мен ме хвана яд на нея - дрънда дръндава!  Crossing Arms

# 430
На мен в първите една-две серии ми допадна Биловата самоувереност, но сега ми е смешен с напъните си. Самоувереността е добре да почива на това, което си като качества, а не само на някаква позиция, която утре може и да я нямаш, и да си си пак същия 200-годишен, депресиран Били. Те вярно, че имат респект към йерархията вампирите, ама видяхме, че като не им изнася, го забравят ... Софи-Ан, Магистъра, т.н., та и на Комптън му е проветриво мястото.
Ерик например е арогантен и свръхсамоуверен, но не защото е някакво шерифче, а защото е на 1000 години ... опит, сила, ала-бала  Laughing 

Ох, уморих се, докато го напиша тва  Joy

# 431
Вземи си почини малко,че много се разприказва Laughing

Аз още не съм го гледала.Добре,че ме предупредихте за 5-те секунди,че и аз да не мигам като Катето. Shocked

# 432
Докато още не съм изгледала серията да оплюя вампирските зъби в тоя сериал, след като преди време разкритикувах разпльокващия начин, по който умират. Защо вампирските им зъби са вторите резци, а не третите - кучешките? Така ми приличат на усойници всичките. В книгата ли така си го пише, или е виждане на Алън Бол?

# 433
# 434
Танчик, радвам се, ама тия момичета леко ме дразнят, не ми ги навирай с големи букви, мола та. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт