Отговори
# 510
Граучи , и на мен асоциацията ми е точно за дявол.

Марни беше на ниво, особено като му каза на вамп-отеца - "You little fuck"  с една ехидно-самодоволна усмивчица  Laughing

# 511
Казвам ви аз, че е яка кака Марни, бе!  Mr. Green

Феликс, Феееликс, жива да си, Цецеhahaha

# 512
Ама защо го коригира Grinning Не исках да те обидя Hug

Тя, моята скромност в тоя форум я знаят......... Blush

Не се обиждам, просто, някак си съм прекалено хубава, за да съм и скромна.....! newsm62

# 513
Като чуя Феликс, веднага си представям котарака Laughing
Тери показваше заложби още в Момичетата Гилмор. Сега вече е станал бонбон  Wink

Граучи, едното не пречи на другото, Скорпионите сте все хубави хора  Hug

# 514
Томи собственоръчно бих го натупала здравата, много ме дразни! #2gunfire Най-много ме хвана яд, като оправи кандидатката на Сам. Тъкмо да му потръгне на миличкия в любовта и го прецакаха... отново! smile3516

Стига, бе Тя пък как му даде?! Той като Томи ли беше, или като Сам? Неееееее, не ми казвай Гаси, боклучето, тц-тц-тц.

# 515
Ау, забравих да похваля Сам Трамел - страхотно се превъплъти в Томи, страхотно!  hahaha
И аз това си мислех докато го гледах, и на походка, и на стойка го беше докарал, бе отвсякъде.

# 516
Ау, забравих да похваля Сам Трамел - страхотно се превъплъти в Томи, страхотно!  hahaha
И аз това си мислех докато го гледах, и на походка, и на стойка го беше докарал, бе отвсякъде.

Да, да, перфектен. И като говорене, чак, с неговата интонация.

# 517
Бе сега се сетих да питам - в първи сезон Рене като убиваше мацките нали утрепа и една от сервитьорките в бара, една засукана такава, не се сещам как се казваше. Та след това Сам защо ходи да й се търкаля в чаршафите? Не разбрах смисъла. В книгите пише ли нещо повече?

# 518
Според мен се опитваше на надуши убиеца, наистина не стана много ясно защо го прави, просто това беше ефектен завършек на серията...сервитьорката май се казваше Доун.
Не си спомням да съм чела подобно нещо в книгите.

# 519
  • Ænima/Albuquerque
Бе сега се сетих да питам - в първи сезон Рене като убиваше мацките нали утрепа и една от сервитьорките в бара, една засукана такава, не се сещам как се казваше. Та след това Сам защо ходи да й се търкаля в чаршафите?

Ъхъ, Доун, верно беше засукана.  Heart Eyes
А той се дотъркаля, щото ми се струва, че имаше нещо към нея, та отиде да подуши като за последно.
Нали ни е един сантиментален...  hahaha

# 520
Доун беше мацката, много я харесвах. Актрисата е много красива и в Wolverine. И аз мисля, че убиеца търсеше Сам.

Нещо старо, но забавно  Laughing

# 521
Душеше за следа, от книгата помня, че после обясняваше на Суки.

# 522
  • Ænima/Albuquerque
Тъй, да, тъй някак беше.
Ъгаси, тоз първи сезон бил мноу отдавна, бе!  ooooh!

# 523
Пак го въртят по Фокс-а, май всяка вечер от 23 ч, а събота и неделя по няколко серии повторения. Те са купили само първите два сезона и от време на време ги въртят! Случайно в събота вечер го хванах......ама с тоя дублаж на български е ужасен!

# 524

Пич, кво стаа?

Пич, белото е страшно! Тряа да пробваш ...

Ъъм, мама не ми дава

Ерик, прибирай се веднага!!!

Сори, мама!

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 16:08 от Fiama

Общи условия

Активация на акаунт