Отговори
# 540
Знам ли и аз, може даже твърде много да е.  hahaha

Мда, въздушни Водолеи обичам аз.

Така де, баланс трябва в природата.  Mr. Green

# 541
Фии , с тоя последния комикс утЕпа шилето с лопатата  hahaha   Hug

Поздрав за всички с Титана!  Hug

# 542
Ох, много се смях на това със секса, па и скромен нашият   Joy

# 543
Аз даже на моменти връщах, че се заливах от смях  Joy Добре, че толкова реплики избълва наведнъж в тази серия, тъкмо се бях отчаяла, че ще вземат да го поумнят!  hahaha

# 544
Да,и аз много се смях с Джейсън,ей няма оправия това момче Joy

# 545
Този сезон е същинско стълпотворение на свръхестествени  Mr. Green Идват ми малко в повече, май... Никой не казва нищо за жената, която бебето на Арлийн видя по време на пожара, тя пък коя е и за какво се бори?

# 546
Тепърва ще стане ясно каква й е мисията на тази особа. Не мога да не споделя, че си много хубава, Тrippindaisy   Heart Eyes

# 547
Благодаря ти, Fiama  Simple Smile

# 548
  • КиТ
Томи е на Пламито,ама и тя се запиля нещо Whistling

ААААА,тука съм бре,просто вчера не гледах и не смях да вляза,да не се облъчвам със спойлери Crazy Joy Joy Joy Иначе Томито ще бъде натупан със сигурност,аз от умиление го прибрах,той кви каши ми забърква ooooh!

Еви чести на милото за РД-то на патерички и на Зис честито на нейния лъв в живота Hug Hug Hug

Фи отново избухнаааааа  hahaha hahaha hahaha

А дали следващата серия няма да почне с пантеролаци, върколаци, шифтъри и шерифът Анди да нахлуят при Суки и Ерик в гората?  Laughing

Е то голямо меле ша бъде,ма викаш да присъстват от първи ред с пуканките на тъй чаканото събитие,кето си беше наистина нищо особено  Tired
Ша чакаме под душа,там ще бъде интересно,кой на къде ще гледа Whistling Whistling Whistling Joy Joy Joy Joy

# 549
Никой не казва нищо за жената, която бебето на Арлийн видя по време на пожара, тя пък коя е и за какво се бори?

Мисля, че пак е дух-вещица като последните 2, които се вселиха в Лафайет и Марни, само че обитава куклата. Може преди да е практикувала вуду  Mr. Green

# 550
Ха ха, Mokka, няма да се учудя, ако теорията ти се оправдае... После очаквам броненосецът Феликс да се окаже властелинът на караконджулите, примерно, то само такива няма, засега  Mr. Green

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 00:59 от trippindaisy

# 551
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ауу, колко си красива Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 552
Ахаххах, и комикс имало,  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Анка е ужасна тук, като прасенце с малки очички Shocked

# 553
Ауу, колко си красива Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Чшш, долу лапите! Първа си я заплюх  Mr. Green

# 554
Недей така, ще подплашиш момичето и няма да ни навести отново  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт