Отговори
# 675
В този сериал всичко е възможно, може краката й да растат от възбудата (то пък една възбуда, и двамата все едно бяха на ксанакс)  Laughing

# 676
  • Ænima/Albuquerque
Ма много възбуда!  ooooh!
Идеше да си посегна чак!  hahaha

# 677
Истински сме, Дейзи, пипни да видиш!  Laughing

В този сериал всичко е възможно, може краката й да растат от възбудата (то пък една възбуда, и двамата все едно бяха на ксанакс)  Laughing

hahaha hahaha hahaha Че то ако се съди по страстните й погледи, би трябвало толкова да й пораснат, че да го опаше трижди.

# 678
  • EU
Ако е на Суки, е чупен на поне 2-3 места  Laughing

Evi, знаех си аз, че някой ще ме приземи  Simple Smile
Ауу, дарлинг където когато кажеш newsm03

# 679
Ирпуц, тъкмо няма да я боли кръстът  Laughing А "страстните" й погледи могат да се ползват в реклама за хапчета антибебе, ще действа безотказно.

Лично за Суки нямах никакви очаквания този сезон, тя падна и под тях... Ерик, в тая роля, не ми допада никак (ликувай, Трайкова). Бил и той един пишман крал (моля Кралицата да не се засяга), Пам се разпада до Менделеева таблица, добре, че е Джейсън, няма 'лабаво при това момче  Laughing Идилия...

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 14:50 от trippindaisy

# 680
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да бе!
Отде такъв ЕлМакферсънски крак у нея, тя цялата е висока колкото крака на Ерик!  hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Суки е може би най-късокракото фейско отроче евър Mr. Green

# 681
Късокрако, ама овърша 'сичкото мъж у сериала  ooooh!

# 682
Никога няма да си обясня този феномен Rolling Eyes

# 683

Веднага ти го обяснявам: Ти си падаш по закачалки, мъжете, в огромната си част, си падат по жени.  Mr. Green

Джейсън наистина няма пропуск.  Mr. Green

# 684
добре, че е Джейсън, няма 'лабаво при това момче   Laughing Идилия...

А, хич. Всичките му дъски са разковани  hahaha hahaha hahaha

# 685
Леле-е-е-е! Чак сега влизам днес и оставам безмълвна! Ще се огранича само с четене, че то к`во ти разбира един скорпион от поезия и либоф! Ние сме по животинските страсти...... Да не говорим, че не държа да си заплювам никой, щото имам широки вкусове..... newsm03
Но пък имам предложение към Трайкова: ако много се притеснява, че на Ерик му е паднал рейтинга с това изпълнение да ми го отпусне, само за малко, шъ го обуча перфектно. Той си има данни...и нужния размер ......и големина...ще бъде употребен правилно и върнат в много добро състояние..... Не, че искам да го направя, ама за да му се вдигне рейтинга... moresmile
И с най-добри чувства... Blush

# 686
Не, че искам да го направя, ама за да му се вдигне рейтинга... moresmile

Искреност дрънчи от всяка буквичка!  hahaha Опичай си ума, че тъкмо тръгвам на обход... Mr. Green

# 687

Веднага ти го обяснявам: Ти си падаш по закачалки, мъжете, в огромната си част, си падат по жени.  Mr. Green

Аз си падам по красиви, може и де не са закачалки, ама да са красиви (справка Кейт Уинслет Flutter)

# 688
Тя е изключение. Другите са закачалки, просто за теб са красиви.

# 689
Не, че искам да го направя, ама за да му се вдигне рейтинга... moresmile

Искреност дрънчи от всяка буквичка!  hahaha Опичай си ума, че тъкмо тръгвам на обход... Mr. Green
Как може да ме заподозреш в неискреност...... ?!  Blush
Аз, такова...., за общото благо! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт