Отговори
# 90
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мен не, нали Embarassed?

# 91
Аууу, изписАли сте тематиката бре  Mr. Green

Мне, пък и Сашето е по-умноват от Джото, а това е винаги по-важно у един мъж от некви ми ти теракоти  Mr. Green

Я па таз  Crossing Arms Сега на мъже шЪ обижда  Wink

Цеце, одеве на първа страница преди 100 дена говорих за териториалната ми снимка на Джо - там с/у mamakaty  Sunglasses

Баси, не могат да ни оправят нета в службата. Джес, при вас има ли проблеми, би?!  newsm78

# 92
A, мерси, Кате  Hug реших, че нарочно само аз не я виждам  hahaha

Айде, честито, да ходи да полива сега  Joy Снимки  Hug Alexander Skarsgard Presented with Honorary Degree

Слагам го като редакция, че да не си говоря сама  Laughing
Joe is No. 1 on Men's Health Best Summer Body list

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 19:44 от ceciliya

# 93
Цеце, одеве на първа страница преди 100 дена говорих за териториалната ми снимка на Джо - там с/у mamakaty Sunglasses

Аз вчера я смених.Не ти ли харесва? Whistling Мисля поетапно да актуализирам всички снимки от първа страница,че вече са старички Wink

В "спора" положението излезе извън контрол. Confused Не се сърдете на Джеси,не мисля,че е искала да обиди лично който и да било. Явно всички сме много  чувствителни на тема "умствен капацитет",щото сме се събрали все умници Mr. Green

# 94
  • КиТ
Тююю, нова тема имало, а аз да не я видя Rolling Eyes

Ой как тъй бе Джой,Джой....ти обикновено винаги първа си на всякъде,верно усещаше се липсата ти Mr. Green
Честити нови дрешки,ти почна да ги сменяш по-често и от мен Crazy,недей тъй нИ мога да те запомня Joy Joy Joy Joy

На коленеееееееее!!! newsm66
Ай сиктир,стига сте се карали!
МОЙТО е най-умно,гледайте си работата! Mr. Green

А тъй Зисе въдвори ред Hug Hug Hug,че стана нещо много напечено,баш за това да спорите Thinking

# 95
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мохитото е виновно, Плами, изкушаваше ме Crazy

# 96
Мноу ми харесва, би, Трайки  Hug Баш ми приляга на юзърчето  Mr. Green С таз селска ризка и брадясал фейс, тюх, тюх, айтц ми е на сърце  Blush

Успях да прочета всичка м/у 2 и 7 страница и казвам: Време е за четвъртъчен бюлетин   ruporuu "Гугутките се хванаха за перата! Хвърчат пера за мъжка красота/умнота!"  Mr. Green
Ма моля ви се нИдейтИ тъй сега! Пък и да ви кажа хич ви не трЕбва Алсито, аз за туй съм си го взела все за мене такоз простУ и неугледно  Laughing
Ма по-хубаво от Краля и Кралицата нЕма  bowuu

# 97
Леле, Сашето кърти с тея одежди - като придворен шут е  hahaha

Честито му на на Катин Джо! Съвсем заслужено  Wink

Мерси, Пуци, за вината, че аз наистина се притесних тука да не стане меле от един невинен коментар  Laughing

Нема да се караме - я, какви чудни крокодилери сме сите  Joy

Още една фотка. Като гигант е до тези женици.

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 21:13 от Fiama

# 98
Нема да се караме - я, какви чудни крокодилери сме сите  Joy
Joy Е т'ва е приказка!  Hug гугуткрокодилер натюр  hahaha

Ох, сетих се за лафа на вещицата (извинявам се, не знам как е било преведено  Embarassed) "Stop saying fuck, I can't concentrate!"  hahaha

# 99
Ей, недейте би, ще останете без перушина баш сега у дъжда Crazy

Думичката "Крокодилер" направо стана хит на седмицата Laughing

Ха честито на Джо! Апцулютно заслужена награда, въх и припад пред снимката smile3521

Краля и Кралицата! Да живеят дълго и честито! Party

Жал ми е за Сам, дано не тръгне да спасява малоумното си семейство и да стане хептен каша. Силно се надявам, че Пам не е за постоянно обезобразена, няма да го понеса.

# 100
Гледах му речта на доктора - ама да беше подготвил нещо по-вдъхновяващо ... а нашия де, що става, все за пъбове си говори  Laughing

Райънчо и Стиви, и те били в тази секси класация. Браво на троицата! Айде, Саше, повече марулки, по-малко бирка и догодина и ти  Mr. Green

Joy Е т'ва е приказка!  Hug гугуткрокодилер натюр  hahaha

Мутираме, да сме по-устойчиви ... на дъжд  Joy

# 101
  • гр.София-Красна поляна
Joy Е т'ва е приказка!  Hug гугуткрокодилер натюр  hahaha
hahaha hahaha hahaha

Мутираме, да сме по-устойчиви ... на дъжд  Joy
Аз вече мутирах в....кралица. Mr. Green

# 102
Райънчо и Стиви, и те били в тази секси класация. Браво на троицата! Айде, Саше, повече марулки, по-малко бирка и догодина и ти Mr. Green
Саше, ние сме с теб!!!  Joy

Утре почва Comic Con San Diego  Sunglasses Наш'те ще са там Wink Пфу, не мога да намеря читав линк, но всичките ни любимци ще са там, то ще се чуе  Joy

# 103
Ти лайв ли търсиш? Ще има доста за гледане, но много крещят тези фенки значи, не можем да чуем героите от тях  Laughing

# 104
Не, Фи, търсих от официалния сайт на събитието програмата, за да сложа кои са актьорите (т.е. те са всички важни), ма то така написано и неподредено, че нищо не им се разбира  Joy
Професионално изкривяване, к'во да правя  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт